.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Дуфастон-странични ефекти?

Днес ми предписаха "Дуфастон" покади нередовен цикъл...Някой пил ли е и има ли някакви странични ефекти-акне,пълнеене... ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Виеше ми се свят, гадеше ми се, нямах апетит. Пълнеене не забелязах-пих го само 1 месец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Здравей Аз пия Дуфастон 9 дни вече. Предписа ми го гинеколог , защото цикълът ми пропусна един месец. Целта на лекарството, доколкото ми обясни лекарката, е да ми предизвика цикъла.Е, все още няма резултат. По принцип и моя цикъл не е от най-редовните, но вече от 7 години имам .. и не е нормално да ми прескача месеца... Понякога усещям отмалялост, виене на свят ..., дори днес сутринта ми стана лошо ... Не знам дали е странична реакция , тъй като гинеколожката ми обясни , че това е "съвсем безвреден продукт и не би трябвало да има странични ефекти". За акнето като страничен ефект нз ... на мен ми излезнаха пъпки , но може да не е от него. Напълняване-не.

hottie
    Guest
    Аз не съм имала странични ефекти, но то си е до човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си