- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелената любов, разочарованието или просто - ВАШИЯТ ЛЕК
Никак.Поплаквам си често и оставям нещата по течението.Не мога да се справям с това![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
аз досега съм имал само такива така ,че съм експерт и се обръщам към услугите на алкохола
Първоначално написано от balsamaa
евала!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Приятно ми е. А ти си? Предполагам стария простак на форума.Първоначално написано от Jingles
душицата си я "лекувам" с приятна музика и добри приятели до мен... ефекта е изненадващо добър :P![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Опитвам се да го забравя.
nicolepcd
Първоначално написано от bog4eto
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
Аз лично оставям всичко на времето..
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Опитвам се да я забравя ,не е чак толкова трудно![]()
Vin diesel RULZZZZ
В интерес на истината, аз винаги се оставям в депресия и точно като реша, че няма смисъл нищо, някакъв изрод изскача от тръстиката и спасява положението.![]()
Така е, след нещастието идва радостта..
![]()
Ми изпадам в депресия и то след време ти минава,нищо не е вечно![]()
Ами първоначално се сдухвам, затварям се в себе си и се депресирам. После идва момент, в който осъзнавам, че не е единственият и не си заслужава да си съсипвам хубавите години заради него.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
а, аз моята душица си я лекувам с водчица....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално се сдухвам ... търся грешката в себе си ... слушам тъжна музика иии гледам разни бозички ... ии така няколко дни ... след, което се осъзнавам, че няма смисъл ... иии продължавам напред ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това ми се е случвало, мн е шибано.
От супер мн време се мъча да я забравя и мисля че имам някакъв напредък но пък като се сетя за нея и т.н.
Ходя в фитнеса и блъскам докато иам сили зада се разсея.[/b]
Хаха най-гадната раобта е тва.Едва не си погубих живота заради едно такова момче (буквално , но съм правила опит за смаоубийство да не си помислите тва).Плача си сама вкъщи на фона на някоя тъжна музика.За мен това е най-разбиващото чувство.Също много ми помагат фр-ките ми като ме водят наляво надясно против волята ми.Първо ми е мн мн тъпо да излизам в такива ситуации ама се пак май ми помага.
![]()
напивам се и продължавам напред...
ааа надеждата умира последна..
не се опитвам да се лекувам.. каквото има да става - ще стане..
случвало се е просто един ден да се събудя и да си кажа: "как съм могла да го харесвам този..та той е..."![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Един ден, два, три дни......после ми минава и забравям...да, имало е в живота ми такъв случай...малко кофти, но времето лекуваПървоначално написано от Яворов из "Две хубави очи"
.
ПП - Ех, тази тъпа тема, кой я създаде, пак ме хванаха ония със стреличките, сетих се за една стара любов...![]()
Ъъ същотоПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
ами мен ми помагат,приятелите,дори понякога и други момичета....
Огромен подпис!
.; machoka :.
Какво правя аз..всъщност нищо.След като разбрах,че това е поредният тъпак,съм си все в депресия,а вече мина един месец.Не спирам да мисля за това и за цялата ситуация,слушам си сдухващи песни,алкохола и някои други неща понякога помагат в такива моменти..ии така..Всъщност за първи път ми е толкова гадно,затворила съм се в себе си,гледам пред повечето хора да прикривам това,което чувствам,правя някви глупости..добре,че поне има няколко човека,които са до мен в такива моменти.Знам,че ще се оправя някой ден,но дали ще е скоро и какво ще стане дотогава,не знам..И както всички казват най-лесно се забравя едно момче като срещнеш друго,е,надявам се скоро това да стане,защото се чувствам адски гадно,някво празно ми е,отвътре нещо все едно ме разяжда,сложно за обеснение е,но предполагам,че тези,които са го изпитали ще разберат както имам впредвид![]()