Почва да ме е срам ,че съм единствения от компанията ,които няма приятелка а и не съм имал,а всички останали или в момента или преди са имали гаджета ..![]()
недей се отчайва..търси ;д
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
свършиха ли момичетата, че ти се отчая?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не си стой у вас пред компа ровичкайки се по форумчетата,а хващай пътя на вън.На вън може и да ти излезе късмета,но ако седиш във вас нещата ще са вксе така.(освен ако не разчиташ да я киориш през тересата или някой прозорец)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
абе то лесно да се каже така ама иначе съм на 16Първоначално написано от vampirekiss
![]()
На него не му е проблем, че е сам, а че по-скоро е единственият без приятелка в компанията. Глупаво е така. Ако ще си хващаш приятелка, поне я харесвай, а не, за да не изоставаш от другите.
ами не е точно така всмисъл аз и да си харесам едва ли някоя ще хареса мене ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
ето ти основната грешка- ниско самочувствие и самоподценяване. после не се чуди защо другите не те харесват.Първоначално написано от balsamaa
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Възраст?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от GbSy
Първоначално написано от balsamaa
по темата: няма нищо срамно, ще си намериш и ти приятелка![]()
nicolepcd
gaby, na 16 eПървоначално написано от balsamaa
![]()
еми..всичко става ,когато най-малко очакваш
![]()
Видях, но късно.![]()
Еми, споко. Все някога ще стане, просто не се опитвай да го предизвикаш.
Дръж се мило, бъди свестен и не може да не се получи.
с протегнати стъпала
и шалове
с тоя подход най- много да си намери цяла върволица момичета, които го ''харесват, но само като приятел''Първоначално написано от GbSy
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е тогава как да се държи?Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Отивай пред "Планета" и ще си намеришПървоначално написано от balsamaa
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Спокойно ще си намериш.Само не отивай при някоя курва само и само за да имаш гадже
.Изчакай момичето
![]()
един съвет.ако ще сваляш някоя не почвай да врънкаш колко си грозен и колко си зле.недей се перчи с измислени подвизи но е супер досадно когато момичето реве на момчето колко е дебела и грозна а момчето колко пъпки има и сичките му там комплекси.все пак трябва да направиш добро впечатление.забележи че по рекламите никой не казва недостатъците на продукта а го представят в добра светлина
банната ;(
Пич, нещата при теб стоят така - Ниското ти самочувствие идва от там, че твоите приятели имат, а ти нямаш и не си имал. Не се отчаивай, потърси си приятелка, която наистина да харесваш. Ако не се харесваш на външен вид - направи нещо по въпроса, за да се харесваш повече, повдигни си самочувствието, и ти си човек, не си животно .. Без притиснения, за всеки влак си има пътници.![]()
Като си срамежлив..сайтовете за запознанства ще ти помогнат да бъдеш откровен и отворен![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Е за какво ти е неудобно ? Това си е твоя работа,може още да не си намерил момичето,другите ако са с момичета,колкото да нямат,това не значи,че и ти трябва да си така!