- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От къде мога да си сваля всичките части на книгата Здрач?
Може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля всичките части на Twilight(Здрач)?Най-мнооого за сега искам да намеря "New moon"ако някой знае нещо нека пише.![]()
![]()
![]()
![]()
Пак ли почнахте бе ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
абе потребителката е нова малко милост поне
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Стига толкова цинизми.
Ще бъда поетичен
5
7
5
Xуйку - ДЗЕН
Бахти патката
Да ти eбa майката
Осра форума
По образец на Исса
Животът ни е капчица роса.
Дори и капчица роса
Животът ни все пак.
Но с тоя превод от японски ми се губят 5-7-5 срички и нежното редуване на ямба и амфибархия...
Grumpy old madman
Вие сте като емотата бе! Кога ще му мине модата на т'ва?
*хили се злобно, но отчаяно*
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
sorry за повторението на темата,но няам време да изчета целия форум на teenproblem
Има си цяла тема за тая простотия! Влизаш там и питаш някой зомбиран, ще ти каже, а не постоянно да се пускат некви малоумни теми. Какво очакваш? Да се втурнем да пишем постове изпълнени с любов...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Резолюция
Всички фенове на Здрач
пращам на палач!
Това е то перфектното хайку. Да се отбележи, че е запазен броя срички! Искам нобелова награда за литераТУРЯ
Grumpy old madman
Хайку мода
Херца за народа
Паралелепипед бе
Grumpy old madman
Луда фенка съм ви, може ли да издадете книга?![]()
Книга ще издам
със тираж голям
С парите от тиража
ЩЕ СЕ ОМАЖАААААА
Grumpy old madman
Бити педали
бобър мие зъбите
с блендамед
Grumpy old madman
Автограф?=D>
понеже почнахме с хайку, а жените някак не показват поетична дарба, реших да ви пусна няколко от стихосбирката на Елка Бенева - Чай в пет следобед
Тръстика съм
в плътта
на твоето лято обвита
Водата
се съблича между нас.
Море от капки.
На влюбени.
Йероглифи
върху пясъка.
Вълни разчитат тайнописа.
От телата ни.
цялата на http://sf.bgway.com/autors/h/Elka_Beneva/Tea.htm
Grumpy old madman
Болест стара -
хомосексуализъм
боят изгражда
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ще цитирам нещо, защото нямам толкова акъл!![]()
Старо блато.
Жаба скача
във водата. Плясък.