.
Затворена тема
Страница 13 от 93 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2307
    Определено имам неотложна нужда някой да ме вкара в правия път...

Направо ще откача!!!
    Вчера моето момче се направи на интересен за пред бившата си, с която бях навън.
    Каза, че ще се присъедини към компанията (15 човека) и не дойде, дамо дето го чакахме..
    После видях едно сладурче, което определено ми грабна окото, но пък е супер прост и не ми се занимава с него, че ще ми докара много проблеми
    Ооуу, как искам да изляза с 1 мъжко блонди, за да си го върна тъпкано на моето момче за снощи дето не дойде..
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. смотано се чувствам още от вчера супер тъпо се получи бе да му се невидиии ... много се ядосах .. и все още съм нервна .. тц .. се се преебават нещататочно, когато не трябва ..

Чувствам се объркана. Потърси ме човек, с който не съм предполагала, че отново ще контактувам, макар да сме били изключително близки в определени минали моменти. Не знам дали да вярвам, talk is cheap after all.
    Но определено нещата се подреждат и съм много по-спокойна, по-себе си и по-на място (=
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

довечера заминавам на планина гадното е че трябва да ходя до софия с влака ама ще го преживея някакси

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Определено имам неотложна нужда някой да ме вкара в правия път...

Направо ще откача!!!
    Вчера моето момче се направи на интересен за пред бившата си, с която бях навън.
    Каза, че ще се присъедини към компанията (15 човека) и не дойде, дамо дето го чакахме..
    После видях едно сладурче, което определено ми грабна окото, но пък е супер прост и не ми се занимава с него, че ще ми докара много проблеми
    Ооуу, как искам да изляза с 1 мъжко блонди, за да си го върна тъпкано на моето момче за снощи дето не дойде..
    Лапе страхотна снимка - браво
    Що се отнася до Марто - кажи му "момче" и не го обиждай повече

По темата:Най-после успях да поспя няколко часа,но все още съм изморена Все пак през последните 4 вечери съм спала общо 3 часа и половина + около час в колата на връщане и липсата на сън започна да си казва думата Както и да е В момента обмислям варианта за хходене във Варна другия месец за да се видя с една приятелка и да пообиколим кръчмите,а и така ще съм почти нон-стоп заедно с моето момченце,което в момента бачка там Оффф само да ми минат изгарянията по гърба от слънцето и айде пак на път из Черноморието Аххх това е една от най-хубавите ми летни ваканции
    А и как няма да е?!Оттървах се от стажа Влюбена съм в страхотно момче,което за няколко часа успя да ми докаже,че няма причина да се съмнявам в него и в чувствата му към мен!Успя да ме накара да повярвам,че се е променил и че вече не е оня плейбой,който не търси сериозна връзка Освен това имам страхотни приятели,които обичам повече от себе си И като за капак тези мои приятели ми се връзват на акъла и постоянно ходим някъде извън града Еххх не искам да свършва ваканцията
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    Самотен ( вече от прекалено много време )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    тъпо ми е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Напоследък пиостоянно ми е кеф, след тая среща настроението ми е перманентно хубаво..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

заминавам за рила

ужасно..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен
    Боли ме, нервно ми е и ми се доспива
    nicolepcd

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    чувствам се перфектно-наспах се както никога...10 часа и отгоре просто не ми е присъщо...сънувах само хубави неща,ама да видим дали ще се сбъднат
    ама много мразя филма пързаляй се нежно когато на мен ми го прожектиррат или това с мухата...сега да видим какво ще става,ако изобщо стане де...аз съм инат и достатъчно търпелива,тъй че
    иначе тея дни планирам излизане с мушмороците за по била-2-3...кой колкото носи...пък и тук-там се появил друг алкохол хах

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Спи ми се .. сдухано ми е Да се надяваме,че като изляза ше се опрая малко
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

... мокра съм
    Спи ми се, не съм спала не знам от кога
    Сега като се облека и изсуша ще отида да си купя нещо за хапване, че умирам от глад
    Мм.. днес се очертава интересен ден... може да се видя с мистър блонди, а с мойто момче мислим да излизаме на кафе към 1 часа. :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Той ОТНОВО се появи в живота ми Мамка му никога ли няма да мога да го разкарам от там бе Освен това ми се спи супер много!Снощи (или по-точно днес сутринта) се прибрах в 06:00ч. и съм спала само 4 часа Като за капак и моя не ми е звънял вчера и направо ...
    Аххх добре,че към 6:30ч. ще излизаме по женски с моите шматки,че иначе не знам ... Сигурно щях да убия някого
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    WHOAA!!!! Концерта вчера мина страхотноо!! Беше СУМАТИ ЯКО! Направо се изкъртихме със компанията. Момчетата бяха невероятни. Очарована съм. Направиха около 20 песни от които една беше инструментал, ама беше страхотия! Даже, когато свириха Metallica - Nothing Else Matters извадихме запалки.

Ето малко снимки:

Ники (бас китара (защото басиста на групата беше в софия да си взима изпитите и мойто мило го замести, по принцип е на ритъм) и вокал) и Пешо (соло китара и бек вокал):

Пешо (соло китара и бек вокал) и Ваньо (вокал):

Боби (барабани) и Пешо (соло китара и бек вокал):

Има още мноого много снимки, но да не прекалявам.
    Абе вчерашния ден мина страхотно. И настроението ми е на 6+++. Надявам се днес да си прекараме хубаво. Към 3 излизам с приятеля ми. Днес е само мой! Няма да има други ангажименти. Покрай тези концерти и репетиции и двамата сме доста заети и нямаме време един за друг. Ама ето НА, днес си е само само мой!!!
    Приятен ден на всички!

незнам..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

тъжна , самотна (не от страна на приятели) и изобщо не съм в кондиция
    so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca

Голям фен
    Град
    Лондон
    Чувствам се просто страхотно,слушкам си готина музика и ми е яко

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

тотааално преебана и тъпа и наивна
    >.<
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер съм ! Днес осъзнах ,че съм мнооооого по - хлътнала от колкото си мислех ... и сега направо полудявам искам пак да го видя , а бяхме заедно до преди 2-3 часа... Пристрастих се към него

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Просто изморена от борба,борбата за нещо,което вече го няма.И вътрешно много ме боли,дори изгарям в този час,а нямо кой да охлади душата ми.От любов боли,това едва ли някога ще се промени ... Просто изповед,хора.Изразявам се,ама дори и тва е малко Life sucks Love too
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен
    Изморена съм, страх ме е, нервно ми е, боли ме... супер направо
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Объркана .. и нервна!!!
    И ме заболя дупето да стоя на тъпия стол да го чакам да влезе в скайп!!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си