- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Определено имам неотложна нужда някой да ме вкара в правия път...
![]()
![]()
![]()
Направо ще откача!!!
Вчера моето момче се направи на интересен за пред бившата си, с която бях навън.
Каза, че ще се присъедини към компанията (15 човека) и не дойде, дамо дето го чакахме..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После видях едно сладурче, което определено ми грабна окото, но пък е супер прост и не ми се занимава с него, че ще ми докара много проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооуу, как искам да изляза с 1 мъжко блонди, за да си го върна тъпкано на моето момче за снощи дето не дойде..![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
.. смотано се чувствам още от вчера![]()
супер тъпо се получи бе да му се невидиии ...
![]()
![]()
много се ядосах .. и все още съм нервна ..
тц .. се се преебават нещататочно, когато не трябва ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се объркана. Потърси ме човек, с който не съм предполагала, че отново ще контактувам, макар да сме били изключително близки в определени минали моменти. Не знам дали да вярвам, talk is cheap after all.![]()
Но определено нещата се подреждат и съм много по-спокойна, по-себе си и по-на място (=
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
довечера заминавам на планинагадното е че трябва да ходя до софия с влака ама ще го преживея някакси
![]()
Лапе страхотна снимка - бравоПървоначално написано от xplay
![]()
Що се отнася до Марто - кажи му "момче" и не го обиждай повече![]()
По темата:Най-после успях да поспя няколко часа,но все още съм изморенаВсе пак през последните 4 вечери съм спала общо 3 часа и половина + около час в колата на връщане и липсата на сън започна да си казва думата
Както и да е
В момента обмислям варианта за хходене във Варна другия месец за да се видя с една приятелка и да пообиколим кръчмите,а и така ще съм почти нон-стоп заедно с моето момченце,което в момента бачка там
Оффф само да ми минат изгарянията по гърба от слънцето и айде пак на път из Черноморието
![]()
![]()
Аххх това е една от най-хубавите ми летни ваканции
![]()
А и как няма да е?!Оттървах се от стажаВлюбена съм в страхотно момче,което за няколко часа успя да ми докаже,че няма причина да се съмнявам в него и в чувствата му към мен!Успя да ме накара да повярвам,че се е променил и че вече не е оня плейбой,който не търси сериозна връзка
Освен това имам страхотни приятели,които обичам повече от себе си
И като за капак тези мои приятели ми се връзват на акъла и постоянно ходим някъде извън града
Еххх не искам да свършва ваканцията
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тъпо ми е![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Чудесно![]()
Напоследък пиостоянно ми е кеф, след тая среща настроението ми е перманентно хубаво..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
заминавам за рила![]()
![]()
ужасно..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Боли ме, нервно ми е и ми се доспива
nicolepcd
чувствам се перфектно-наспах се както никога...10 часа и отгорепросто не ми е присъщо...сънувах само хубави неща,ама да видим дали ще се сбъднат
![]()
ама много мразя филма пързаляй се нежно когато на мен ми го прожектиррат или това с мухата...сега да видим какво ще става,ако изобщо стане де...аз съм инат и достатъчно търпелива,тъй че![]()
![]()
иначе тея дни планирам излизане с мушмороците за по била-2-3...кой колкото носи...пък и тук-там се появил друг алкохол хах![]()
![]()
![]()
Спи ми се .. сдухано ми еДа се надяваме,че като изляза ше се опрая малко
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
... мокра съм![]()
Спи ми се, не съм спала не знам от кога![]()
Сега като се облека и изсуша ще отида да си купя нещо за хапване, че умирам от глад![]()
Мм.. днес се очертава интересен ден... може да се видя с мистър блонди, а с мойто момче мислим да излизаме на кафе към 1 часа. :P![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Той ОТНОВО се появи в живота миМамка му никога ли няма да мога да го разкарам от там бе
Освен това ми се спи супер много!Снощи (или по-точно днес сутринта) се прибрах в 06:00ч. и съм спала само 4 часа
Като за капак и моя не ми е звънял вчера и направо ...
![]()
![]()
![]()
Аххх добре,че към 6:30ч. ще излизаме по женски с моите шматки,че иначе не знам ... Сигурно щях да убия някого![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
WHOAA!!!!![]()
![]()
Концерта вчера мина страхотноо!!
Беше СУМАТИ ЯКО!
Направо се изкъртихме със компанията.
Момчетата бяха невероятни. Очарована съм. Направиха около 20 песни от които една беше инструментал, ама беше страхотия!
Даже, когато свириха Metallica - Nothing Else Matters извадихме запалки.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето малко снимки:
Ники (бас китара (защото басиста на групата беше в софия да си взима изпитите и мойто мило го замести, по принцип е на ритъм) и вокал) и Пешо (соло китара и бек вокал):
Пешо (соло китара и бек вокал) и Ваньо (вокал):
Боби (барабани) и Пешо (соло китара и бек вокал):
Има още мноого много снимки, но да не прекалявам.
Абе вчерашния ден мина страхотно. И настроението ми е на 6+++.Надявам се днес да си прекараме хубаво. Към 3 излизам с приятеля ми. Днес е само мой!
Няма да има други ангажименти. Покрай тези концерти и репетиции и двамата сме доста заети и нямаме време един за друг. Ама ето НА, днес си е само само мой!!!
![]()
![]()
![]()
Приятен ден на всички!
незнам..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
тъжна , самотна (не от страна на приятели) и изобщо не съм в кондиция
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
тотааално преебана и тъпа и наивна
>.<
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Супер съм ! Днес осъзнах ,че съм мнооооого по - хлътнала от колкото си мислех ... и сега направо полудявам искам пак да го видя , а бяхме заедно до преди 2-3 часа... Пристрастих се към него![]()
Просто изморена от борба,борбата за нещо,което вече го няма.И вътрешно много ме боли,дори изгарям в този час,а нямо кой да охлади душата ми.От любов боли,това едва ли някога ще се промени ... Просто изповед,хора.Изразявам се,ама дори и тва е малкоLife sucks
![]()
Love too
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Изморена съм, страх ме е, нервно ми е, боли ме... супер направо
nicolepcd
Объркана .. и нервна!!!
И ме заболя дупето да стоя на тъпия стол да го чакам да влезе в скайп!!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!