- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
'просто бях в джаза, а ти ме отряза '![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Тъпо, ужасно наивна съм мамка му и не съм спала от около 30 часа.
Черни очи!![]()
хах,а ти що го чакаш изобщоПървоначално написано от Priceless
![]()
по темата: чувствам се супер.Най-накрая пилето се вслуша в съвета ми и постъпи като хората...та съм доволна от себе си донякъде...е,добреде-МНОГО![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе ангажиментите валят ли валят -ваканцията е супер..само да не свършва :P ...Обаче мишоците отказват бира,че били на въздържание и няма с кой да пия-тъжнааа съмто да пиеш сам е скучно беее....
ще видя как ще ги изкуша аз-1 бира никога не е за отказване в правилната компания и с точния човек..мани го факта,че след тая 1 бир ми става весело и почвам да пея,което за околните хииич не е на добре![]()
![]()
SUPER![]()
![]()
)))
Екстра ден... слънце, вълнение, работа, кеф![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хем тъжна ... Хем весела ...
Тъжна съм,защото милото ми прати СМС,в който пишеше,че утре може да замине за Пловдив по работа за около месецАко това стане не знам как ще издържа без него
Толкова силно се привързах към него,че чак ми идва да се разрева като бебе
![]()
![]()
![]()
От друга страна съм щастлива,защото говорихме по телефона цели 21 минутиКазахме си толкова много неща,за толкова кратко време ... Усетих как гласа му започна да трепери,как започна да говори по-тихичко ... Усетих как му стана гадно,защото е далеч от мен
![]()
Очите ми се насълзиха,но съм му обещала да не плача и да не си развалям настроението заради километрите,които ни делят в момента
![]()
Аххх влюбена съм!!!Влюбена съм така,както не съм била през последните 2 години и половинаИскам го постоянно при мен!!!Дори обмислях варианта да замина при него на Златни пясъци за лятото,но заради тъпия вариант с местенето в Пловдив всичко се прецака ...
Хммм май е време да си лягамЛека вечер на всички
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тъжна тъжна и пак тъжна....![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Самотна
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
много зле ,подтиснат , тъжен ии самотен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
live your live and search for women .....
Доста тъпичко![]()
.. апффф пиша в общ с едни спамерчета от тукааа![]()
![]()
.. а утре пак с моята шматка въънн ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Странно.Глупаво.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ба ли го
Добро утро![]()
Днес се чувствам ... нервна![]()
След час и половина милото трябва да ми се обади и да ми каже дали ще го пращат в Пловдив или не ...![]()
Толкова ми е напрегнато,че просто не е истина
Пффф днес се очертава да е един много напрегнат и емоционален ден ...![]()
Предадена, изиграна и самотна...
тези чувства няма да си тръгнат скоро![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Добро утро.![]()
Вчерашния ден мина супер. С Ники ходихме до един язовир, на един час път пеша от града. Постояхме там, полюбувахме се на природата и си тръгнахме. Почти бяхме стигнали до града и се сетих, че съм си забравила телефона на една маса при язовира.Сещате се.. върнахме се обратно, починахме и пак... обратно.
![]()
Днес Йохи пак е само мой!!!Няма да имат репетиции и пак ще сме заедно около 6-7 часа.
![]()
Очертава се забавен ден.
Един от въпросните момчета,с които се запознахме с Биби не спря да ми звъни вчера...Откачих направо.![]()
![]()
Все едно ходим,баси.
Той звънеше,а аз не вдигах тела.Най-накрая се реших да поговоря с него и така разбрахме се.Знам,че е хлътнал по мен и т'ва не ми харесва...
А,аз луднах по момче,което няма да видя повече.Само веднъж го видях и само за него мисля.Вкарах се пак във филми и т'ва си е.Вчера подлудих и братовчедка ми,за което съжалявам.Тя започняа да ме упреква,че пак ще изпусна готино момче.Каза,че не ме разбира.Аз се разплаках,защото си спомних и за един друг,който ме нарани жестоко.Биби после ми обясни,че ме познава много добре и знае,защо постъпвам така,но другите,които не ме познават ме мислят за момиче,което реже нон-стоп момчетата.Спирам до тук,че се улях вече с този разказ.Нервно ми е...и ми се плаче.
![]()
![]()
![]()
Като изключим факта, че ми се спи .. съм добре, защото ще излизам с едно момченцее ..![]()
![]()
а и времето е много хубавко ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
slun4ice_90,a ми каза да не си скапвам настроението заради момче ...
По темата:Лафих си с мойто мило и той каза,че още не знае дали ще заминава за Пловдив ... Чак към 16-17 часа ще им кажат,а аз съм на път да полудея![]()
Не искам да заминава толкова далеч
Ама к'во да се прави като в по-малките градове или няма работа или се изкарват няк'ви тъпи минимални заплати
![]()
Оффф отивам да гледам ТВ пък дано да се разсея малко![]()
Ех,Зори дам казах...Първоначално написано от 3oPuTy
Поне ти не бъди тъжна,ей.
Всичко ще се оправи.
Още съм малко сънена![]()
nicolepcd
Ужасно като след раздяла
Чувствам се много зле...не знам дали някога ще се оправя
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Добре съм![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.