.
Затворена тема
Страница 15 от 93 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2307
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Чувствам се много зле...не знам дали някога ще се оправя
    me 2
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Днес съм добре. В настроение за излизане съм само дето нямам пари и няма как да стане Иначе днес е първият ден от доста време насам, в който ВСЕ ОЩЕ никой не ме е ядосал Дано се задържи така до довечера
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ужасно,цял ден съм в нас и слушам депресии...

Супер фен Аватара на kindergarden
    чувствам се невероятно добре

имам си чисто нов тен
    чувствам се страхотно
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    slun4ice_90,a ми каза да не си скапвам настроението заради момче ...

По темата:Лафих си с мойто мило и той каза,че още не знае дали ще заминава за Пловдив ... Чак към 16-17 часа ще им кажат,а аз съм на път да полудея Не искам да заминава толкова далеч Ама к'во да се прави като в по-малките градове или няма работа или се изкарват няк'ви тъпи минимални заплати
    Оффф отивам да гледам ТВ пък дано да се разсея малко
    Ех,Зори дам казах... Поне ти не бъди тъжна,ей. Всичко ще се оправи.
    Да бе ... Така ще се оправи ако го пратят в Пловдив,че просто не е истина За първи път от няколко години хлътвам толкова силно по някое момче и на края к'во ... ?!
    Както и да е Обещах му,че няма да се натъжавам

И по темата:Чувствам се заспала Току-що станах и се чудя дали да си направя едно кафе за разсънване
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Боли ме главата.. Днес много ми се излизаше, но нечий телефон не беше вдигнат, та поради тази причина си останах у нас.. Изчистих едно хубаво .. Таааа така. Мечтая си моето момченце, да се телепортира при мене, ама ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. ужасно!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Оф.. не много добре, преди 15 мин си дойдох от работа и съм капнал

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    леко съм притеснена за пилето,особено след смса дет получих,но ми обеща утре да ми разкаже и ако има проблем ще го оправим заедно някак си
    иначе слядата и четвъртъка са ми заети все с положителни хора,които определено ще ми оправят настроението...най-тъпото е,че си обещах да не се ядосвам за глупости,а правя точно това...ако поне можех да спра да мисля щеше да е най-добре
    след малко ще лягам,че след днешния ден съм капнала и едвамм мърдам пък камо ли да вися още пред твто или компа

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Как да се чувствам :С пак не спрях да плача :С кофти ми е много нз как ще се оправя :С

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Еех, хубав ден беше. Бяхме с Йохи в тях и тамън си полегнахме и незнам къде се отнесохме и си преспахме. Хубава следобедна дрямка беше. Гушнати през цялото време. После си поговорихме, послушахме музика и то стана 22:00ч. и трябваше да се прибирам. Той пъх отиде с хората от групата да се разбират за някакъв си концерт. Пак...
    След малко ще лягам, така че, лека нощ на всички.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Средна работа, уж съм добре мн даже, но определено има и неща, които ме натъжават.

чувствам се ужасно , целият ден беше огромна ГРЕШКА ;хх .. // иска ми се да не се познавахме , да не знаех кой е , дори не искам да съществува ;хх .. just don't know what do .. днес толкова много неща си казахме , всичко щеше да приключи за секунди , просто ей така .. толкова много неща казах , които исках да се случат и все още искам , но просто нещо ме спира , нямам представа кое е правилно и кое не ? ! .. обичам го , но знам , че винаги ще става така и понякога наистина ми се иска да не съществува ;х ( както сега ) //
    .. супер много съм ядосана , днеска се опитвам да угодя на всеки , а те идиотите ;хх .. никой не знае какво иска , мамка му неска въобще някой знае ли кво иска ..
    ... дааааа , а най - лошото е , че и аз не знам какво искам .. а ТОЙЙ .. не не не днеска ми се искаше да му отвъртя една .. ;хх ( малко шамари му бих ;д ) .. д*ба днеска всички трябваше да ме ядосат и нервирВат ;д

.. поне сестра ми заминава след 18 дена за 1 седмица на море и ще имам малко спокойствие , ЕВЕНТУАЛНО с Него ;х

.. офф ммного се дразня ;д

.даа , се едно ;д , Лека нощ на всички ;дд
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Общо взето г/д. Ходих при фризьора си постригах се, бях цял ден с приятели запознах се с едно прекрасно момче ( 1.90 около 90-95 кг кестеняво мн сладко и доста богато ) поиска да излеземе ....Ииииии пак съм недоволна и все за бившия мисля Аз съм болна....

Супер фен Аватара на elysunny
    Ми добре ...обаче.... мамка му ... липсва ми

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    доста богато
    Заради такива като тебе мъжете си мислят, че всички жени са курви

По темата:
    До следобед бях в леглото. Мн ми е отпаднало, защото май леко съм настинала. Бяхме заедно с моето момче, май взаимно сме се заразили , нищо, ще се оправим. И все пак весело ми е, щом той е до мен. Общо взето влюбена и загубена
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Не се чувствам, ама грам добре даже мисля, че след малко сърцето ми ще се пръсне.

Мега фен
    Град
    Earth...
    като на 17

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    След снощи,съм зле...Онова момче,което мислях,че ме харесва ме харесва. Снощи имахме среща и той ми го каза,въпреки че нямаше нужда да ми го казва.Аз винаги усещам нещата... Жалко,че друг харесвам,който пък хареса братовчедка ми.Е,съдба какво да се прави.Ще чакам другия влак.

Град
    `In Hell`
    Ужасно .. признах си нещо което не трябваше и сега вече няма да ми даде шанс дори да говоря с него Повече нищо няма да си признавам,мамка му

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    slun4ice_90,oбаче винаги сме в такива тъпи ситуации ... Забелязала ли си?!

По темата:Чувствам се ужасно!!!Реве ми се!!! Преди малко говорих с приятеля ми и той ми каза,че след 10-тина дена заминава за Пловдив и че преди това ще се опита да се прибере за ден-два за да се видим Когато го попитах,колко време ще е там ми отговори "Не знам точно коте,но не повече от 2 месеца" Поне ме успокои като ми каза,че все пак ще може да се прибира,но ще е по-рядко от сега,което означава,че на около 2 седмици може и да се виждаме за по 2-3 дена
    Аххх,защо винаги се влюбвам в неподходящите момчета или по-скоро,защо винаги се появяват подобни пречки
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Като премазана от валяк
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    3oPu,още преди време ти казах,че все едно имаме обща съдба... Звучи смахнато,но аз така го усещам.Знай,че каквото и да става,въпреки че сме далеч можеш да разчиташ на мен.Аз съм с теб! Аз вече свикнах всичко да ми се скапва,но се надявам все някога нещата да се обърнат в моя полза."На сила хубост,не става!"Няма как да избягаме от това,което ни е писано.(гуш) Горе главата момиче,ние сме силни!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Боли ме корема. Днес май ще си стоя вкъщи и няма да излизам. Милото е на репетиция от 5 до 7 и явно няма да се видим. Ще го ударя на релакс.
    В Събота пак ше има концертче, на някакъв мотосъбор. Очертава се прекарасТно. ( )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си