- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
me 2Първоначално написано от sladkalady
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Днес съм добре. В настроение за излизане съм само дето нямам пари и няма как да станеИначе днес е първият ден от доста време насам, в който ВСЕ ОЩЕ никой не ме е ядосал
Дано се задържи така до довечера
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ужасно,цял ден съм в нас и слушам депресии...
имам си чисто нов тен![]()
![]()
![]()
чувствам се страхотно![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да бе ... Така ще се оправи ако го пратят в Пловдив,че просто не е истинаПървоначално написано от slun4ice_90
За първи път от няколко години хлътвам толкова силно по някое момче и на края к'во ... ?!
![]()
![]()
![]()
Както и да еОбещах му,че няма да се натъжавам
И по темата:Чувствам се заспалаТоку-що станах и се чудя дали да си направя едно кафе за разсънване
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Боли ме главата.. Днес много ми се излизаше, но нечий телефон не беше вдигнат, та поради тази причина си останах у нас.. Изчистих едно хубаво .. Таааа така. Мечтая си моето момченце, да се телепортира при мене, ама ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
.. ужасно!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф.. не много добре, преди 15 мин си дойдох от работа и съм капнал![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
леко съм притеснена за пилето,особено след смса дет получих,но ми обеща утре да ми разкаже и ако има проблем ще го оправим заедно някак си![]()
иначе слядата и четвъртъка са ми заети все с положителни хора,които определено ще ми оправят настроението...най-тъпото е,че си обещах да не се ядосвам за глупости,а правя точно това...ако поне можех да спра да мисля щеше да е най-добре![]()
![]()
след малко ще лягам,че след днешния ден съм капнала и едвамм мърдам пък камо ли да вися още пред твто или компа![]()
![]()
Как да се чувствам :Спак не спрях да плача :С
кофти ми е много
нз как ще се оправя :С
![]()
Еех, хубав ден беше.Бяхме с Йохи в тях и тамън си полегнахме и незнам къде се отнесохме и си преспахме.
Хубава следобедна дрямка беше. Гушнати през цялото време.
![]()
После си поговорихме, послушахме музика и то стана 22:00ч. и трябваше да се прибирам. Той пъх отиде с хората от групата да се разбират за някакъв си концерт. Пак...
![]()
След малко ще лягам, така че, лека нощ на всички.
Средна работа, уж съм добре мн даже, но определено има и неща, които ме натъжават.
чувствам се ужасно , целият ден беше огромна ГРЕШКА ;хх ..// иска ми се да не се познавахме , да не знаех кой е , дори не искам да съществува ;хх .. just don't know what do
.. днес толкова много неща си казахме , всичко щеше да приключи за секунди , просто ей така .. толкова много неща казах , които исках да се случат и все още искам , но просто нещо ме спира , нямам представа кое е правилно и кое не ? !
![]()
![]()
.. обичам го , но знам , че винаги ще става така и понякога наистина ми се иска да не съществува ;х ( както сега
) //
.. супер много съм ядосана, днеска се опитвам да угодя на всеки , а те идиотите ;хх .. никой не знае какво иска , мамка му неска въобще някой знае ли кво иска
..
... дааааа , а най - лошото е , че и аз не знам какво искам.. а ТОЙЙ .. не не не днеска ми се искаше да му отвъртя една .. ;хх ( малко шамари му бих ;д
) .. д*ба днеска всички трябваше да ме ядосат и нервирВат ;д
.. поне сестра ми заминава след 18 дена за 1 седмица на море и ще имам малко спокойствие , ЕВЕНТУАЛНО с Него ;х
.. офф ммного се дразня ;д
.даа , се едно ;д , Лека нощ на всички ;дд
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Общо взето г/д.Ходих при фризьора си постригах се, бях цял ден с приятели запознах се с едно прекрасно момче ( 1.90 около 90-95 кг кестеняво мн сладко и доста богато
) поиска да излеземе ....Ииииии пак съм недоволна и все за бившия мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм болна....
![]()
![]()
![]()
Заради такива като тебе мъжете си мислят, че всички жени са курвиПървоначално написано от hamacs563
![]()
По темата:
До следобед бях в леглото. Мн ми е отпаднало, защото май леко съм настинала. Бяхме заедно с моето момче, май взаимно сме се заразили, нищо, ще се оправим. И все пак весело ми е, щом той е до мен. Общо взето влюбена и загубена
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Не се чувствам, ама грам добре даже мисля, че след малко сърцето ми ще се пръсне.
като на 17
След снощи,съм зле...Онова момче,което мислях,че ме харесва ме харесва.Снощи имахме среща и той ми го каза,въпреки че нямаше нужда да ми го казва.Аз винаги усещам нещата...
Жалко,че друг харесвам,който пък хареса братовчедка ми.Е,съдба какво да се прави.Ще чакам другия влак.
![]()
![]()
Ужасно .. признах си нещо което не трябваше и сега вече няма да ми даде шанс дори да говоря с негоПовече нищо няма да си признавам,мамка му
![]()
slun4ice_90,oбаче винаги сме в такива тъпи ситуации ... Забелязала ли си?!![]()
По темата:Чувствам се ужасно!!!Реве ми се!!!Преди малко говорих с приятеля ми и той ми каза,че след 10-тина дена заминава за Пловдив и че преди това ще се опита да се прибере за ден-два за да се видим
Когато го попитах,колко време ще е там ми отговори "Не знам точно коте,но не повече от 2 месеца"
Поне ме успокои като ми каза,че все пак ще може да се прибира,но ще е по-рядко от сега,което означава,че на около 2 седмици може и да се виждаме за по 2-3 дена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аххх,защо винаги се влюбвам в неподходящите момчетаили по-скоро,защо винаги се появяват подобни пречки
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като премазана от валяк![]()
![]()
![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
3oPu,още преди време ти казах,че все едно имаме обща съдба...Звучи смахнато,но аз така го усещам.Знай,че каквото и да става,въпреки че сме далеч можеш да разчиташ на мен.Аз съм с теб!
Аз вече свикнах всичко да ми се скапва,но се надявам все някога нещата да се обърнат в моя полза."На сила хубост,не става!"Няма как да избягаме от това,което ни е писано.(гуш) Горе главата момиче,ние сме силни!
![]()
![]()
Боли ме корема.Днес май ще си стоя вкъщи и няма да излизам. Милото е на репетиция от 5 до 7 и явно няма да се видим.
Ще го ударя на релакс.
В Събота пак ше има концертче, на някакъв мотосъбор.![]()
Очертава се прекарасТно. (
)