- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
спам!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Priceless
двоен спамм!!!Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
А после аз съм била спамерка ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от haritov
Къде ?!![]()
Убий го мръсника!
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
![]()
![]()
![]()
![]()
тръгнала с даскала си да се мери
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иии кво ше си мерим викате ??Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Каквото и да е - аз печеля![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
абе те и германците бяха така 94 ама друго станаПървоначално написано от Priceless
![]()
Чувствам се прецакана![]()
Снощи милото ми се обади и си лафихме само 15 минути![]()
След това ми се обади един много близък приятел и ми каза,че до 30 мин. ще влезе в скайп да си полафим ... Е влезе ама след час и половинаКато за капак освен с него си лафих и с още 7 човека от компанията му,които през цялото време ме караха събота и неделя да ходим на палатки в резервата Сребърна край Сс ...
![]()
След това пък "Великолепната шесторка" мислехме да се събираме в нашето кръчме,защото не се бяхме виждали от 2 дена (),но едната мацка беше с температура и се наложи всички да й се изсипем в тях
![]()
Абеее като цяло вчера цял ден нещата не вървяха точно така,както аз исках ама айде
Днес съм супер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сутринта мойто кретенче дойде до нас с част от момчетата,с които си лафих снощи по скайп.Поканих ги в нас,защото не ми се ходеше на кафеДо преди малко се лигавихме ама им се наложи да заминават
Прекарахме си повече от страхотно
+ това милото трябва да ми се обади след 1 часНямам търпение да му чуя сладкото гласче
![]()
![]()
![]()
Аххх дано днес нищо да не се объркаДеня ми започна много добре и не искам някой да го прецака
![]()
Еххх любов,любов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Направо съм бясна!Отложи ми се излизането с една приятелка,че била болна,патето заминава на село за месец и ще я чувам 3 пъти седмично едва едва,и като за капак кампа ми е бъгнат с някви вируси и докато чичо и леля не се върнат от морето трябва да забравя за скайп(не се отваря) и да се ровя в нета за по 30на мин...ще откача направо...останалото е,че ми се излиза адски много,а всички са заети с изпити и т.н. и простооо....апф ноу комент как се вика![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера излязох за малко със приятеля ми. Трябваше да ми смени една струна на китарата и се наръга с нея под нокъта.![]()
Ама я сменихме накрая де.
После си посвирихме, подари ми едно цветенце и си тръгнахме.
Аз спах в баба ми, защото нашите ги било страх да ме оставят сама в "толкова голяма къща" при положение, че брат ми щял да спи в баба, а те са в Благоевград.
И пак не се наспах. Сигурно вече имам 4-5 безсънни нощи за наваксване. Ама през деня не ми се спи.
![]()
Към 17:00 ще ходя пак в репетиционната да погледам групата и нещо да им помогна. После ще направим едни записи и излизаме.![]()
![]()
![]()
Чувствам се прекрасТно!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Присъединявам се...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Страх ме е![]()
Hilary_![]()
С едно момиче щяхме да излизаме,но ме прецака.
На мен ми се спи.Ужааааасно много ми се спи.
Тия дни нямам никаква енергия.
То е нормално,де-тая вечер съм спала само 5 часа,заради тъпото куче.![]()
чувствам се уморена![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
плаче ми се , а нямам представа защо![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Бе нещо не съм на кеф...
nicolepcd
Перфе съм![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ако прочетете темата ми ще ви стане ясно ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Перфе съм![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хич не съм на кеф. Днеска целият ден почти си го прекарах в спане . И най-важното СТРАДАМ ОТ ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ от един човек от почти два дена,което направо ме вбесява.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!