.
Затворена тема
Страница 21 от 93 ПървиПърви ... 111718192021222324253171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 2307
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ТООЛКОВА ВЛЮБЕНАА!!! ТОЙ ме кара да се чувствам по уникален начин. Няма по - щастлив човек от мен!!! Между другото .. спи ми се. Днес пак ще ходя в приятеля ми да му изправям косата. Довечера пак концерт. Само че не е сигурно дали ще мога да отида. Тати каза, че ще направи всичко възможно да отидем, но не обещава. Уговорих се с една приятелка да отидем с техните, обаче и това не е сигурно. Всичко е фифти/фифти. А толкова много искам да отидаа. ДАНО ДА СТАНЕ!!! СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ!!!
    Идея си нямам как ще мине днешния ден.
    Зависи от много неща.
    А аз съм тоолкова ВЛЮБЕНАА!!!!

Град
    `In Hell`
    Влюбена май .. ужас

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ИЗНЕРВЕНА ! До краен предел ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    My own world
    Whoaa.. излизам от банята!
    Страхотия.
    Днес ще е мноого топло. =|
    Мразя жегата.. така де.. са ше се разкапя сигурно..

Нашите ме вбесиха още от сутринта и направо ще избухна след малко..едвам,едвам се сдържам. Ммм един човек пак го няма или отново е на инкогнито дори ме е страх да попитам какво има незнам какво става. Супер горещо ми е .. !!!!!!!!!!!!!!!!! Апък трябва да ходя за подарък най-вероятно .. апфффф оффффффф неска пак ще бъде скапанн деннннн !!!!!
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее навън е такава жега,а след 2 часа трябва да излизам Направо не ми се мисли Ама к'во да се прави ... Трябва да взема една приятелка от работа и после да отидем да си купя спортен екип,защото от понеделник ще ходя да бягам с едни приятелки Време ми беше ... Напоследък започнах да водя доста застоял начин на живот и направо не мога да се трая в тялото си Амааа вече имам стимул (на пук на милото съм решила да махна към 5 килограма ),имам и компания за бягането (7 лигави приятелки )
    Аххх стискайте палци да не се изпържа докато стигна до работата на тая приятелка
    Лек ден на всичкиии

П.П.XTREMEFREERIDE ще стискам палци да отидеш и дано да си изкарате яко А после да пуснеш пак някой друга снимка
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ааа изнервям се... страшна жега е Сигурно ще се излиза късно...

П.П. XTREMEFREERIDE и аз стискам палци

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ГОРЕЩО ми е Мнооого горещо
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    My own world
    И на краката стискайте!!!
    Мерси, мерси. Ще гледам да има снимки.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Полудяла за един ден,ей така се чувствам...Зори,Хайдеее на морееееееее Сърдита съм ти..

мии тъпо ми , ужасно топло ми е ;д ... до са с тати гледахме некви досадно смешни филми и се счупих да се смея ;дд .. а и цял ден се тъпча с диня ;д .. офф излиза ми се с Него , ама на Тоя пак ше замине хамалина ;дд .. сега се чудя как да накарам една приятелка да излезе малко от тях да излезем по - късно щото цял ден в нас ше Полудея ;хх
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

2 без 15 е,а аз още не съм влязла да се къпя .. |( ;; На всичкото отгоре тая жега ме побърква незнам как ще изляза да обикалям да й търся нещо ..Всичко се провали за довечера ама пък и без това нямам желание за нищо . ТЪПО МИ Е.

Ммм...това е дневник в раздел Любов - нетрябва ли да споделяте какво е любовното ви състояние, а не какво правите в момента
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Заядлива..закачлива..
    Много ми е нервно.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Ммм...това е дневник в раздел Любов - нетрябва ли да споделяте какво е любовното ви състояние, а не какво правите в момента
    Темата се казва "Как се чувствате",а не "Какво е любовното ви положение в момента"

По темата:Обиколих няколко магазина докато си харесам спортен екип Влюбих се в един на Адидас,но беше почти 80 лв. ... Почти се бях навила да си го взема,защото ми стоеше страхотно,но се отказах,защото екипа ще го нося седмица-две докато ходим да бягаме и после ще го зарежа в гардероба
    Иначе като цяло ми е горещооооо Тази жега направо ме убива
    А и милото още не ми е звъняло Сигурно се цупи заради СМС-а,който му пратих снощи
    Нооо както и да е Сега съм решила да си релаксирам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Сутринта станах да тичам.Върнах се.Изкъпах се.Легнах да спя.Звънна ми телефонът.Събуди ме.Говорих по телефона.Пуснах си пц-то.Гледах един филм.Филмът свърши.Отворих браузъра си.Цъкнах гугъл.Написах името на сайта.Влязох си в акаунта.Започнах да пиша.

Виждате колко ми е интересно ежедневието.Бихте ли били така добри да споделите някой филм,който да си струва.

Най-после се охладих с един студен душ и няколко ледчета в сока
    Деня се очертава доста интересен... ама мързела ме е хванал и не ме пуска Надявам се една приятелка да ме издърпа от нас, защото ми писна да събирам прах само

Град
    My own world
    Уффф, нервна съм за пъви път тая ваканция!!! Още не се знае дали тати, ще ме откара на концерта. А толкова искам да отидаа.

странно .. ;х
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Малко ми е топло, иначе съм супер. Излизам да си търся плувна шапка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Нямам настроение за нищо след добрата новина,която ми поднесоха,а трябва да излизам довечера. ;х;х;х;х;х

Мега фен
    аааа, днес е още по- топло от вчера, бе. не се трае направо valdesbg, нали обеща по- хладно време за днеска... нещо не се получи
    сега ям студена диня, после ще гледам филм и довечера към 8-9 евентуално ще изляза, ама не е сигурно. иначе съм си добре (засега) :P
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Сутринта станах да тичам.Върнах се.Изкъпах се.Легнах да спя.Звънна ми телефонът.Събуди ме.Говорих по телефона.Пуснах си пц-то.Гледах един филм.Филмът свърши.Отворих браузъра си.Цъкнах гугъл.Написах името на сайта.Влязох си в акаунта.Започнах да пиша.

Виждате колко ми е интересно ежедневието.Бихте ли били така добри да споделите някой филм,който да си струва.
    Не си казала,не сме ти препоръчали А ти какви филми обичаш да гледаш?Ако искаш пиши на ЛС да не спамим тук
    Аз днес съм си точно хамал делукс.
    Станах в 6 и 45 ,закусих и с мам отидохме при баба.Дойдоха ни приятелите и почнахме да разглобяваме леглата и шкафовете и да ги фърляме,че ремонт ни чака-мен адски много ме бива във влаченето на табли и рамки на легла-това останових Абе просто-кеф...После малко още почистихме,хапнахме и аз се строполих да подремна,че бях капнала..Добре,че при баба е хладно и по най-големите жеги не бяхме в нас или навън..иначе слънчевия удар или топлинния в кърпа ни бяха вързани
    сега най-голямата ми дилема е да ям сладолед или да не ям-просто супер сложния избор

Град
    `In Hell`
    Засега съм супер

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Чудя се на хорската простотия и ми е топло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си