- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!!!![]()
![]()
Отивам с тати, брат ми и две приятелки!!!
![]()
![]()
ЙЕССССС!!!
Сигурно ме огря, защото ми стискахте палци.![]()
В 9 без 15 тръгваме. ЙЕС ЙЕС ЙЕС!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре ше пиша как е минало!!!![]()
![]()
Супер неадекватна съм цял ден
nicolepcd
Супер ми е на 20 градуса вкъщи. Не си представям обаче как ще изляза навън след малко....адски задух... Като изключим болките в корема, идеята да гледаме филм ме радваОще повече ме радва идеята за почивка на планина с Него.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много напрегната и то без причинаДаже разходката с приятели не помогна .. какво ли ми става и на мен
![]()
До сега киснах навънка ..
Ама ми стана тъпо и се прибрах ..
изгоряла,да го еа
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Искам да заминааа .. искам искам искамммм!![]()
![]()
Само дано майка ми да се навие да ме пусне ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
охх , много съм щастлива , винаги ме разсмива , когато ми е гадно ( а днес просто ми беше супер кофти ;хх ) .. ама сега ми е весело , току що се прибирам , до сега смях и навънка ;дд![]()
.. Мони , обичам те ;д , голям смях е с теб ;д
.. ии сега Ме разсмива яко тоя човек ;дд
, добре , че е той ;хх .. щях да се поболея ;х
![]()
.. сега просто трябва да оправя всичко иии .. Everything will be ok !
![]()
.. просто всичко ще се оправи , всичко ще си е окей , въпреки всичкото .. иии .. оллл колко ми е хубаво .. днеска си седях ей така на една пейка в тъмното , самичка ( само за 10 минути де , после се домъкна Мони ;д ) , гледах , целият свят с главата надолу .. и когато гледам светът надолу с главата , сякаш ми изглежда по - подреден от всякога ;х.. някак си супер странно беше и се почуствах доста добре .. ( може би , защото кръвта не стигаше до главата ми , докато висях надолу с главата ;д )
.. и сега си ми е супер , ииии ще направя така и за него ;д![]()
.. охх ;д преядох с диня ;д![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Малкия ми брат станава на 18 год. днес и купонясвяме в нас.Голямо диване е.Да ми е жив,здрав много корав и да ме слуша повече.
Сама не си вярвам хах.Вечерта ми минава страхотно.
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Да ти е честит рожденика и да почерпиш![]()
По темата:Още по-щастлива и още по-влюбена съм!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато бяхме в бирарията милото ми звънна и си лафихме към 30 минутки
Каза ми някои неща,които ако се осъществят ще съм страшно щастлива
Лелеее не мога да повярвам,че съм толкова хлътнала по момче и то точно по него
![]()
Честно казано май започвам да си го обичам (въпреки,че сме от доста скоро заедно
) ... Хммм ама любов от пръв поглед - к'во да се прави
![]()
![]()
Аххх още 6 дена и ще сме си заедно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
О,Зори само ела тук в Сф и ще стане адския купон.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Много се радвам,че това момче те прави щастлива.Успехи от мен,защото си страхотна и заслужаваш най-доброто!
![]()
ох кат гледам всички кви са щастливи.. направо им завиждам .. на мен ми е някво тъпо .. нищо не ми се прави .. направо искам да свършва лятото ..
![]()
Дае всички са много щастливи само аз не отново .. въпреки,че и аз бях горе-долу щастлива преди днеска.Прибрах се естествено .. обаче и без това нямах никакво настроение за дискотека апък и той щеше да е там ...може би и приятелката му .. хах .. Апък като казах на мойта патка какво е станало и тя ми каза просто "Казах ли ти " .. и за пореден път се убедих,че трябваше да я послушам .. да де аз си знаех,че така ще стане ама .. все пак. Адски ми е гадно ... и някои хора не го разбират и продължават да ме занимават с глупости.Мисля,че тая вечер ще се отдада на страдание и депресия.
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми кефя сеПак съм си чернокоса от днеска, утре ще ходя към Гент, чувствам се по-малко депресирано, решила съм много неща да напрая със себе си
Тоест всичко е окей
![]()
.. апфф цяла нощ с Гогии по скайп си говорихмеее![]()
![]()
![]()
![]()
...ии изобщо не ми се спи ... суупер добрата нощ ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Още не мога да си отворя очите,но и т'ва ще стане.Днес ме очаква един шантав ден.![]()
![]()
![]()
Станах сутрин по много кофти начини сега се съвземам. Мисля като изляза да се размотавам до другия край на града при една приятелка дето ще ме запознае с компанията и
![]()
Като цяло денят се очертава прекалено предвидим...![]()
Ужасно .....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чувствам се перфектно![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ОЩЕ ПО - ВЛЮБЕНА ОТ ВЧЕРАА!!!![]()
![]()
Конацерта мина перфектно!!!
![]()
![]()
Направо еше невероятно. Отиваме там с тати, брат ми и една приятелка. И нали видях се с Ники, и като го наобиколиха едни девойки да му искат автографи. Т'ва не се беше случвало.
Имаше мотористии и бираа и кеф.
Ама озвучаването беше кофти..
Нищо де, изкарахме си суперско.
![]()
![]()
![]()
И сега бебчо е една седмица почивка, без репетиции, без концерти.. САМО МОЙЙЙЙ!!!![]()
![]()
![]()
Снимки ше кача по - късно.![]()
некфо яко ми е заради дъжда..обичам да вали,а и довечера ще гледам Hary Potter 6..at last x)
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!!Първоначално написано от Sladurchoo
![]()
В момента ми е супер горещо и малко ми се спи, абе не съм мн добре![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Всичко ми е едно и също,вече ми омръзна.
Един човек,който на времето беше много за мен,сега ми падна в очите адски много.
Което е добре де,разбрах вече какъв е и не си струва![]()
Сега само чакам август месец да дойде и се почват купоните.![]()