.
Затворена тема
Страница 22 от 93 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2307
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!!! Отивам с тати, брат ми и две приятелки!!! ЙЕССССС!!!
    Сигурно ме огря, защото ми стискахте палци.
    В 9 без 15 тръгваме. ЙЕС ЙЕС ЙЕС!!!!!!!!!!!!
    Утре ше пиша как е минало!!!

Супер фен
    Супер неадекватна съм цял ден
    nicolepcd

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Супер ми е на 20 градуса вкъщи. Не си представям обаче как ще изляза навън след малко....адски задух... Като изключим болките в корема, идеята да гледаме филм ме радва Още повече ме радва идеята за почивка на планина с Него.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    `In Hell`
    Много напрегната и то без причина Даже разходката с приятели не помогна .. какво ли ми става и на мен

Град
    ForSaken city (:
    До сега киснах навънка ..
    Ама ми стана тъпо и се прибрах ..

изгоряла,да го еа
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искам да заминааа .. искам искам искамммм!
    Само дано майка ми да се навие да ме пусне ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

охх , много съм щастлива , винаги ме разсмива , когато ми е гадно ( а днес просто ми беше супер кофти ;хх ) .. ама сега ми е весело , току що се прибирам , до сега смях и навънка ;дд .. Мони , обичам те ;д , голям смях е с теб ;д .. ии сега Ме разсмива яко тоя човек ;дд , добре , че е той ;хх .. щях да се поболея ;х .. сега просто трябва да оправя всичко иии .. Everything will be ok !

.. просто всичко ще се оправи , всичко ще си е окей , въпреки всичкото .. иии .. оллл колко ми е хубаво .. днеска си седях ей така на една пейка в тъмното , самичка ( само за 10 минути де , после се домъкна Мони ;д ) , гледах , целият свят с главата надолу .. и когато гледам светът надолу с главата , сякаш ми изглежда по - подреден от всякога ;х .. някак си супер странно беше и се почуствах доста добре .. ( може би , защото кръвта не стигаше до главата ми , докато висях надолу с главата ;д )

.. и сега си ми е супер , ииии ще направя така и за него ;д

.. охх ;д преядох с диня ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Малкия ми брат станава на 18 год. днес и купонясвяме в нас. Голямо диване е.Да ми е жив,здрав много корав и да ме слуша повече. Сама не си вярвам хах.Вечерта ми минава страхотно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Да ти е честит рожденика и да почерпиш

По темата:Още по-щастлива и още по-влюбена съм!!! Докато бяхме в бирарията милото ми звънна и си лафихме към 30 минутки Каза ми някои неща,които ако се осъществят ще съм страшно щастлива Лелеее не мога да повярвам,че съм толкова хлътнала по момче и то точно по него Честно казано май започвам да си го обичам (въпреки,че сме от доста скоро заедно ) ... Хммм ама любов от пръв поглед - к'во да се прави Аххх още 6 дена и ще сме си заедно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Да ти е честит рожденика и да почерпиш

По темата:Още по-щастлива и още по-влюбена съм!!! Докато бяхме в бирарията милото ми звънна и си лафихме към 30 минутки Каза ми някои неща,които ако се осъществят ще съм страшно щастлива Лелеее не мога да повярвам,че съм толкова хлътнала по момче и то точно по него Честно казано май започвам да си го обичам (въпреки,че сме от доста скоро заедно ) ... Хммм ама любов от пръв поглед - к'во да се прави Аххх още 6 дена и ще сме си заедно
    О,Зори само ела тук в Сф и ще стане адския купон. Много се радвам,че това момче те прави щастлива.Успехи от мен,защото си страхотна и заслужаваш най-доброто!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ох кат гледам всички кви са щастливи .. направо им завиждам .. на мен ми е някво тъпо .. нищо не ми се прави .. направо искам да свършва лятото ..

Дае всички са много щастливи само аз не отново .. въпреки,че и аз бях горе-долу щастлива преди днеска.Прибрах се естествено .. обаче и без това нямах никакво настроение за дискотека апък и той щеше да е там ...може би и приятелката му .. хах .. Апък като казах на мойта патка какво е станало и тя ми каза просто "Казах ли ти " .. и за пореден път се убедих,че трябваше да я послушам .. да де аз си знаех,че така ще стане ама .. все пак. Адски ми е гадно ... и някои хора не го разбират и продължават да ме занимават с глупости. Мисля,че тая вечер ще се отдада на страдание и депресия.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми кефя се Пак съм си чернокоса от днеска, утре ще ходя към Гент, чувствам се по-малко депресирано, решила съм много неща да напрая със себе си Тоест всичко е окей

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. апфф цяла нощ с Гогии по скайп си говорихмеее

...ии изобщо не ми се спи ... суупер добрата нощ ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Още не мога да си отворя очите,но и т'ва ще стане.Днес ме очаква един шантав ден.

Станах сутрин по много кофти начин и сега се съвземам. Мисля като изляза да се размотавам до другия край на града при една приятелка дето ще ме запознае с компанията и

Като цяло денят се очертава прекалено предвидим...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ужасно .....
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

чувствам се перфектно
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    My own world
    ОЩЕ ПО - ВЛЮБЕНА ОТ ВЧЕРАА!!! Конацерта мина перфектно!!! Направо еше невероятно. Отиваме там с тати, брат ми и една приятелка. И нали видях се с Ники, и като го наобиколиха едни девойки да му искат автографи. Т'ва не се беше случвало. Имаше мотористии и бираа и кеф. Ама озвучаването беше кофти.. Нищо де, изкарахме си суперско.

И сега бебчо е една седмица почивка, без репетиции, без концерти.. САМО МОЙЙЙЙ!!!
    Снимки ше кача по - късно.

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Много напрегната и то без причина Даже разходката с приятели не помогна .. какво ли ми става и на мен
    +1

некфо яко ми е заради дъжда..обичам да вали,а и довечера ще гледам Hary Potter 6..at last x)
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    ох кат гледам всички кви са щастливи .. направо им завиждам .. на мен ми е някво тъпо .. нищо не ми се прави .. направо искам да свършва лятото ..
    ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    В момента ми е супер горещо и малко ми се спи, абе не съм мн добре
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    при мама
    Всичко ми е едно и също,вече ми омръзна.
    Един човек,който на времето беше много за мен,сега ми падна в очите адски много.
    Което е добре де,разбрах вече какъв е и не си струва
    Сега само чакам август месец да дойде и се почват купоните.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си