- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
ИЗЛИЗАМ С БЕБООО!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мм понеже имам супер много свободно време седнах и почнах да размишлявам...гадното е ,че прекалено много въпроси има,а отговори не...и най-важния-дали съм си втълпила всичко..
баси,супер гадно е когато не знаеш как се чувства човека отсреща,а ти си така безвъзвратно загубен![]()
Като парцал ..
Некво тъпо и кофти ми е ..
Същевременно още обичам бившия, но усещам, че между мен и един приятел прихвърчат искри .. Даже говорихме за тва ..Мислим си, че се влюбваме един в друг.. А не трябва щото обичам бившия.. А и ще си погубим приятелството ..
![]()
ся малко скука, ама иначе бива![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ужас,за втори път ме хапе едно тъпо куче и пак 5 инжекции![]()
ще го отровя накрая тоя помяр мръсен.
![]()
Wtf.. Ебах майката на всичко и всички ..
Теглих окончателно майната на бившия.. И всички "харесващи ме" ги пратих подяволите щото от дума не разбират .. И взе та се оказа че колкото повече ги режа и не искам ги виждам , толкова повече ми тичат по гъза..![]()
Та .. що годе бивам..
Ама.. Тва с един от най-добрите ми приятели много ме мъчи..Абе знаете ли .. Ш взема да направа една темичка ..
![]()
![]()
ми 0бъркана ... защ0 м0мчетата незнаят какв0 искат ?
приказват едни неща а правят съвсем др.. ...![]()
![]()
Мммм.. щастлива ..![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Яяя и защо ли я сподели babyПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Защото те има,baby ...Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
кво общо има тая тема с любовта![]()
иначе се нервя на тъпите момчета![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Priceless
до теб съм слънчице знаеш го много добре
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Днес взех важно решение... загърбвам разочарованията и започтвам от началото. Нищо няма да ми попречи да прекарам едно незабравимо лято...![]()
![]()
![]()
досега ми беше сдухано,но послушах малко музика и ми се оправи настроението![]()
Амии как се чувствам ??
От една страна разбрах, че някои хора не ценят това, което имат и просто няма смисъл след като няма значение за тях ... или има, но ги е страх от някви си трети хора, което е мноооого жалко, но за тях ...![]()
От друга ... има хора, които ме карат да се усмихна и ми стига това, че ми правят компания .. [-o<![]()
П.С. ИскЪм да кажа на моята шматка, че мнооого съм й благодарна за тези два дни ... за това, което направи ... лоффф те мноооогу!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Потрошена![]()
nicolepcd
Първоначално написано от Hilary_
Обичам те, бе Ивенцееееееееее![]()
![]()
По темата: Още по - щастлива![]()
Hilary_![]()
радвам се че не съжалявам...както тя каза...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Ем добре ми е![]()
С моя май скъсахме ама..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
тъжна...и от някалко дни,седмица адски нервна![]()
Леко изнервен ама няма как не може нещата да се задържат прекрасни...
![]()
Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
Hilary_![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3