- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Ммм да май нещата се прецакаха![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Леобвеовилно ;]
All I hear is "Burn!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
оф пак съм влюбена![]()
от тоя даже не мога да заспя .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+ 387184Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Така и трябва!Първоначално написано от kombarka
А колкото до мен: разлигавена съм, щастливо ми е и се радвам, че отново му досаждам.Дори и да ме разкара, поне пробвам, тоя път директно, пък ако не се усети или ми се направи на интересен - жив и здрав! Нали на мен ми е забавно..
Мисля да престана да си прекарвам времето в самосъжаления и безпочвено подценяване. Лято е и ми беше време да погледна по-оптимистично(и реалистично) на нещата
Кви философски теми си подхванала сега бе, Яна? Дай малко по ведро, ще мислиш и размишляваш на стари годиниПървоначално написано от lipsvashh_mi
Аз съм п-е-р-ф-е-к-т-н-о. Наспах се, закусих като хората и сега очаквам предизвикателствата на деня![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
лесно ти е на тебе да го кажеш ама като не си в мойто положение...![]()
аз днес съм доста по-добре..ще ходя в библиотеката да си върна книгите,и после с мама малко ще се размотаваме по магазините...
Освен това за мое добро реших просто да съм непукист и да не ми пука,че ако пак попадна в собствените си размишления става лошо![]()
^
На мен винаги ми е лесно да кажа каквото и да било. Щото всичко е лесно и просто. И си го решавам на момента![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мии тъпо малко се чувствам , не се наспах ( 9 часа са ми малко ;д) .. в 9 ме събудиха тъпите вивателци
![]()
.. сега поне е тука дъ фъкин бой , който ме разсмива яко + тва сега се наливам със сок .. ии почва да ми се оправя настроението
.. аа и неска най - вероятно ше караме лодка с дистанционно ( ау правилно го написах ;д ) с Него в некво езеро ;д .. ( само да не я потопя , че ше ме убие после ;д![]()
![]()
)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
миииии чуствам се незнам какизпих си кафето с една цигарка и ся чета тука някви раоти.. леко тъпо се чуствам чудя са ко ши праа неска пак ии дано да не е жега ..
![]()
Малее така ми се спиииОтивам плащам тока и телефона и пак лягам да спя ( дано успея да заспя
)
Actions speaks louder then words .. >.<
и аз се присъединявам към вас..Първоначално написано от Priceless
![]()
щях да пиша, че съм супер днес, ама видях това за изчезналата тийнейджърка и малко ми се развали настроението..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Чувствам се страхотно![]()
До сега давах идеи на един съфорумникСега ще чакам да видя резултатите от тези идеи
:P
![]()
Освен това един приятел ми се обади и ми стана едно такова хубавичко (мечкиии)
И за капак на всичко петък наближава![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
СдуханаТъпо ми е, че снощи се развиха така нещата ..
![]()
Толкова много искам да се оправят нещата.. толкова много се надявам да не се е прецакало всичко ...![]()
![]()
Hilary_![]()
Не ми понася добре,когато ме събуждат насилствено!![]()
Спи ми се...ама вече се успокоих
![]()
Добре съм .. ама немога да мръдна от нас,щото един нещастнк пак ще ми се натиска![]()
Kukumqvka, нека ти е зле!![]()
Аз току що се връщам от плаж.![]()
Бяхме с щурчо, братовчед му, братовчедка му и още няколко приятелчета. Изкарахме чудесно. Даже не съм изгоряла.
![]()
![]()
Ммм, в басейна, искам в басейна.. беше НЕВЕРОЯТНО ЯКО!!!![]()
![]()
![]()
Нищо, че се държахме 'малко' неприлично пред малките дечица.![]()
![]()
Сега отивам да му ударя една следобдна дрямка, че съм скапана. Ии довечера със слънцето пак навънка.![]()
![]()
![]()
Гадно ми е нещо...
nicolepcd
Стабилно вкаран в поредната интрига...на кой да вярвам мамка му![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ах ти![]()
Гадна си![]()
Супер съм![]()
![]()
![]()
След малко ще излизам с най-добрия си приятел и един бивш..
Абе добре е работата![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Чувствам се добре днеска . Мисля,че съм пооздравяла вече. :P Днеска трябва да се очертава хубавичка вечер .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!