.
Затворена тема
Страница 30 от 93 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2307
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    БЯСНА СЪМ!!!! Само да намеря малкото лайненце, което ми се бърка в живота ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм добро утро .. макар, че лошото ми настроение още ме държи от вчера ...

П.С. Някой ше си го отнесе мноооого здраво ...!!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Адска жегаа.... ама поне това лято се надявам да е незабравимо

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    БЯСНА СЪМ!!!! Само да намеря малкото лайненце, което ми се бърка в живота ..
    Ориентирай се по миризмата

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Пържа си тиквички и съм супер.

Град
    `In Hell`
    Чудя се да го гръмна или да го отровя тоя помяр дето ме ухапа вчера,и днес се опита ама тоя път не успя.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    просто, ясно и кратко: СУПЕР!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не искам да го губя ве ....
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Пълната шитня ... много много съм изнервена иии вече се чудя на кой да си го изкарам .. и май пак ше избера себе си ... !!!!!! Писна ми от тъпите детски истории ии скапаните филми, в които ме вкарват .. и за кфо ... после пак ти си виновен за всичко!!!!

пффффф ... баси шита ....

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    ^
    На мен винаги ми е лесно да кажа каквото и да било. Щото всичко е лесно и просто. И си го решавам на момента
    еми браво....за разлика от богоизбраните кат теб,на някои им се налага доста дълго да се мъчат в собствените си размишления
    мога да кажа,че денят беше НЕВЕРОЯТЕН....изписаха бебо най-накрая и отидохме да го видим-по-сладка мишко няма-пу да не му е уруки..ама е такъв бонбон..на леля златцето ми то влюбих се в мишленцето...толко е мъничък и крехък,и толко сладко се усмихва-ааххх бубата ми той после бяхме щастливите родители да се почерпим за здравето на бебо и бешемн готино изкарването....Брадчедите да номер едно обаче-супер приятната компания за пиене :P

Град
    Shadow City
    Много влюбен и същевременно ядосан.

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    ми излъгана от много хора!
    Bitch! >.<

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Супер съм! Утре заминавам на море
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф ми тъпичко ми е.Мисля си за него, а не трябва :#
    Отделно, че това ,което стана днес е отвратително и не зная от къде ще си намери тези 4000 евро ,за да си плати глобата :# Ужас... :#

Цитирай Първоначално написано от DiabolicAngel
    Спи ми се

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Все повече неща разбирам а не държа да ми ги казват...само не мога да проумея защо всичко трябваше да е няква лъжа не виждам смисъла в играта в коя се замесих
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ооо спам !без теб не мога аз да ям.
    оо спам без теб не тежа дори и грам.
    ооо спам за мене ти си храм.
    ооо спам липсваш ни аз знам.
    ооо спам

мноооо яко

И аз не знам... всичко започна да губи смисъл Сега смисъла е да се намери смисъл

мии чувствам се повече от перфектно .. до сега бях навън с едни много забавни хора ;д , счупих се от смях просто ;д , малко се посдрърпахме с Него , ама аз ще му оправя настроението
    .. ии карах днеска лодката Му с дистанционно управление , голяма играчка , супер зарибяваща , искам утре пак .. дано се навие .. че не ми се разделя с него така , както днеска ;х .. 1 седмица не е много ама не е и малко .. защо прави проблем не знам .. нм , аз ще го оправя ;д
    .. та утре силно се надявам да излезем , пак да си се позабавляваме с лодката ;д ( баси , около езерцето се струпа цяла детска градина да гледа ;д , че то и по - големите гледаха като паднали от небето ;д , особено жените ;д ) .. и се пак да се разделим по - подобаващо , не така .. ох , как да не го обича човек ;д , като те погледни с тия ГОЛЕМИИИ очи или с някоя тъпа физиономия ;дд .. направо да го олигавиш целия ;д , ама се сдържам все пак ;д

.. ии в петък с тати заминаваме .. ще ни е супер , имаме си всичко : голяма къща , голям двор , на който ще се припичам по цял ден ;д , супер музика в колата , пушка да постреляме малко там , смотани съседи , дето да ги дразним докато стреляме ;д .. абе всичко ще си е супер и по план .. една седмица без нет .. голям Рай , е поне кабелна има ;д .. и после като си се прибера в София , още куп забавления

.. супер ми е готино в момента , само и на него да му оправя настроението и всичко ще бъде СУПЕР
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    супер яко ..

В момента имам нужда някой да е до мен,аама.. няма такъв.

Миии как ... за сега съм в добро насторение ... очертава се една аадска нощ с някои хора .. [-o< .. е поне няма да ми липсва компания ..
    Отделно навивам една светулка да дойде на рожденния ми ден ... и ще дойде няма начин ..

Само се ядосвам заради една любофф дету я нервят ии ше бия някой ...

П.С. Душко лофф тее

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Е аз се чувствам...някак поне ми отвориха очите и като добавка адскиии разочарован
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ОХооо екстра ще съм, само след 3 дена Ще си видя любовницата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си