- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
ще кажа на жена ти вече да не дига над 100Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
по темата...ммм добре съм![]()
![]()
Ти недей така да и казваш... не, че ще те послуша амаПървоначално написано от kindergarden
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Аах, какъв ден само!!!Какъв ден самоо!!!![]()
![]()
От нищо не мога да се оплача. Направо всичко е суперрр!!!
Със момчето ми така се забавляваме, че няма на къде повече.
Утре пък сигурно ше свират групата в Благоевград. Във 'Underground' са ги поканили, амаа до колкото разбрах т'ва е чалгаджийска дискотека и най - вероятно да са в Пиано Бар - а. Иии се оказва, че тати е приятел със собственика на двете заведения и може да отидееем...![]()
![]()
Много, много не вярвам, тати да успее да се освободи, ама надеждата умира последна. Така, че..
Уморителен ден беше. Сега идва Август месец, пълен със луди купони!!!От 1ви до 4ти, нямам свободна вечер. После на 6ти пак. После от 8ми до 13ти е Jazz фестивала. На 13ти слънчо има рожден ден. На 15 най - добрата ми приятелка има имен ден. На 18ти тати има рожден ден, а на 19ти братовчед ми. Събиранията със стария клас и концертите на групата са отделно. Направоо... юхуу!!!
![]()
![]()
Сега лягам, че ми се спи адски.
Лека нощ.![]()
СУПЕР СКАПАНО МИ Е!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
с един приятел супер много сме се разлигавили и не мога да спра да се хиля..Отделно,че Кофата още повече ме разлигавва и положението става нетърпимо..![]()
Жоцииииииии,ай лоФ ю бе душа,мамина златна.....готинкия ми той![]()
ПП Казах ви аз ,че съм много злеее![]()
![]()
ти от кога стана кофаджийка бе душаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
ай ем ню както беше казала една друга потребителка....свършиха парите и почнах у кофата да ровя ко да ти кажаПървоначално написано от kindergarden
![]()
и ти ще влезеш в правия път...бог е с теб...алелуяПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Открадна ми мислите един човек и сега съм леко замаяна..![]()
амин....простотията ходи по хората,дори по перфектните като менПървоначално написано от kindergarden
АА забравих да добавя-всички сте много готинки и много ви обичкам...имам прилив на любов към познати и непознати..какато бяха казали-аз се обичам обичайте ме и вие...
Колега много си замълчахте гледам,що така?![]()
много много зле....
притеснена за сестра ми....
осъзнах,че не мога без него и искам да съм с него,но той не иска...
а точно сега имам голяма нужда от него....
просто при мен всичко се прецаква,а аз все още не мога да свикна...
длъжна съм да те предопред,че ако простотията е прекалено много мачо също ходи по хоратаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Апффф .. не знам какво ми става.. НЕ ЗНАМ! Тоя човек ми е толкова много в мислите .. така ми е под кожата.. а като се замисля, че всичко може да се разпадне ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Объркана съм ... отчаяна в това, което искам да намеря в някой ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пях си за първи път от много време и ме похвалиха че съм имал готин гласЗамислям си да го проверя това с хубав микрофон
ИНаче ми е супер весело
![]()
All I hear is "Burn!
Пфффф ... последните две вечери бяха тооолкова трудни ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Направо си беше лудница baby особено днескаПървоначално написано от Priceless
но както ти казах важното е сега как са нещата радвам се че оправихме нещата и най вече се радвам за огромното търпение което прояви към мен
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
Пълната лудницаКакто и да е .. казвала съм ти го - радвам се, че те има до мен
![]()
П.П. За мойта шматка: Ивенце, би ли си стояла на дупенцето, ако обичаш?! Хахахах толкова много те обичам![]()
![]()
Hilary_![]()
Абее шмати знаеш ме каква съм .. малко ми тряя .. ама има ли смисъл след като няма значение за него ..Първоначално написано от Priceless
![]()
Иначе сериозно ти казвам бих отишла ... (дори не мога да повярвам, че го пиша) ..
![]()
пфф колко съм наивна не е реално ..
![]()
![]()
П.П. лофф те ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
От седмица насам наистина се чувствам добре, след 2 месеца драма и самосъжаление мисля, че отново си стъпвам на краката и "любовта на живота ми" не ми се струва толкова примамлива, сега когато успях да се погледна от страни.
Малко по малко хората отново успяват да върнат усмивката на лицето ми, един по един, всеки по различен начин а и комика в мен се пробуди след дълбоооок сън и отново успявам да разсмивам хората и да ги карам да се чувстват добре просто като бъда себе си, без да има нужда да се напъвам за да го правя.
А и срещнах някой...![]()
ШАСТЛИВ СЪМ
![]()
.. мм и отново цялата нощ бях с един цупльоо![]()
![]()
![]()
въпреки, че преди това един друг индивид ми беше скапал настроението ...
![]()
![]()
.. ама сега е време за спинкане все пак![]()
![]()
Priceless .. <3
прекарах си страхотно снощи-смяла съм се като луда,и току виж съм прибавила няколко годинки живот![]()
Тая сутрин също се събудих в прекрасно настроение...след малко пък излизам да се видя с една шматка и да й надуя главата с приказки-че почти седмица мина от как се виждахме за последно...
Иначе стоя и се чудя дали не постъпих прекалено глупаво като изобщо казах нещоМисля си,че ако това по някакъв начин уплаши човека отсреща не си е струвала цялата история
![]()