- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
.. ооо така ли стана ... ооо добре ..Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Семейни войни с Дидо плейбойчето по НОВА![]()
нЕ зОРЕее, скъсахме с мъжО ми.![]()
![]()
![]()
Изкара ме едва ли не, че му изневерявам с един варненец![]()
![]()
![]()
И На всичкото отгоре ми го каза по скайпа...![]()
Май не му стискаше да ме погледне в очите...
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Въобще не очаквах, че ще го видя ,, Стана някво съвсем неочаквано, бях далече не можах да отида при него .. Надявам се утре да го видя и да уредим нещата кога ще излизаме ии .. дано се получи нещо, защото май май започва да ми харесва ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Омръзна ми да се забивам с идиоти и накрая нищо...
Омръзна ми цялата тая история с любовта...
Омръзнаха ми еднаквите момчета...
Омръзнаха ми повърхностните пикльовци, с каквито съм заобиколена...
Омръзна ми самочувствието без покритие, на момчета, които са си твърдо навили на пръста, че ще ме "имат"...
Омръзна ми любовта.
Не съм я срещала.Истинската.
Напълно безразлична съм към нея вече.
Нямам чувства.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Разочарована, нервна ии пак проблеми със здравето...
nicolepcd
Маааалко ми се спи .. мънинко самоДобре че има човек, който да ме държи будна
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ее, човек, и на менПървоначално написано от LiRRRa
сериозно
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре съм, уж. Посъвзех се малко, пък да видим до довечера дали няма пак да се сдухам.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Аз съм перфе, тая сутрин пак бях посрещнат от една пеперуда. Лошото е че не знам точно вида и. Знам че е от Семейство Вечерници, обаче чичо Гошо не открива нищо.
Та слетобед, ще я снимам.
Вчера си изкарахме супер яко с Яна(lipsvashh_mi) снимки имаше, ама ако кача нейни ще ме убие. Янче, драскай като си на линия да се разберем за събота![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
а,така-никакви мои снимки тука...аз съм в нелегалност и се крия![]()
иначе ок съм,спах до преди малко...станах,скарах се с майка ми и сега леко се нервя за някви тъпи данни тука на нета...пффф![]()
Добро утро!![]()
Е при мен малко не е добро ама айде ... Една съседка ме събуди с виковете сиТръгнала нашта от 6-я етаж да си приказва с един комшия,който беше зад блока и ме събудиха
,нооо не ми пука,защото днес е петък и довечера се махам!!!
![]()
Проблемът е,че не знам,в колко часа ще тръгваме,а аз още се ослушвам и скоро май няма да започна с оправянето![]()
Както и да еВажното е,че днес ще си избухнем с моито шматки,утре ще видя милото,а в други ден ще сме на пещерите
![]()
Аххх само дано днес да не завали,защото определено ще се получи кофтиНямам намерение 2 часа да си правя косата и на края дъжда да я развали
![]()
Така!Сега мисля да отида да си легна за още час-два и после да се залавям за работа![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Апф супер съмДовечера ако стане да отида да спя в най-добрата ми приятелка ше е супер яко .. Само дано някои хора не се намесят и не ми провалят плановете отновооо
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ми взимай пукани и се наслаждавай на шоутоПървоначално написано от Ravage
Иначе аз се чувствам като премазан от камион слава богу изглеждам малко по добре
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
А пък на теб ти се спи!!!Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
Hilary_![]()
Не успях да отида в Благоевград, ама нищо. Днеска ше излизаме с любовта, да ми разкаже как е минало. Казват, че било мноого готино..![]()
Настроението ми е супер. От утре започват яките купони!!!Днес, бях с най - добрия ми приятел да си хареса подарък за рождения ден, ама нищо не хареса. Иска да го финансирам.
Утре съм на рожден ден. Ше ходим на пикник сутринта, после ше се видим с Йохи.
![]()
![]()
Всичко е екстра.
абе малко съм ядосана![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
mi nqkfo sdyxano mi e![]()
DCL
Някакво никакво ми е .. хем заспало хем тъпо.Искам да валиииииииииии !
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чудя се на идиотите дето оспамиха раздела с някви никви теми!
За тая цел си има раздел Кофа!!!!Пишете там и престанете да спамите,кретени мръсни![]()
аз съм супер с една сладка шматка си приказваме и й обяснявам за бебо...искам пак да видя мъничетоо-голям е мишан![]()
СпаМ!
Трудно мога да избягам от корените си![]()
Обичам ви спамери
![]()
![]()
![]()
май не беше точно така...нищо не го разбирам много рускияПървоначално написано от The Cookie Monster
![]()