- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Тоооолкова разочарована от хората .. и толкова заблудена съм била ... хаха...
От друга страна се радвам, че имам поне един истински човек до себе си ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
перфектно,както всеки ден напоследък....въпреки,че завирам,а климатик няма наоколо![]()
поставила съм си една цел и като я изпълня няма да има по-щастлив човек от мен![]()
иначе утре сутрин съм на уроци по химия и ми е някакво леко нервно,че хич не съм преговаряла от месец насам и нямам идея какво помня![]()
Много яко се наядох ама корема ми нещо не е добре .Апък тооооолкова ме мързи,че няма до къде.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Това което видях ме накара да се откажа...просто се отказвам това е живи и здрави...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Апффф .. явно пак нещо е станало![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Амии, доста добре щом е лято![]()
Из пътеводител за стопаджии:
"Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."
![]()
![]()
и тва ми било приятелка ще ме прецаква тя така мамицата й как смее да го прай тва и то пред мен и то точно с него бе?!?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи просто.. идиотка
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Смачках гокойто е казал че отмъщението не е сладко нещо може да ме цуни отзад отмъщавайте си винаги чувството е мммм...меко казано страхотно
![]()
![]()
![]()
p.s. пък и страшно много си обичам мойто baby![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
утре става месец от както скъсахме
а след час някъде имам среща с един.....не ми се ходи много,много,но ще отида напук !
и аз напоследък правя много неща напук, но пък се радвам, че си падам инат, иначе трябваше да седя и да се ядосвам, а няма смисък да се хабя заради другПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Момчетата са идиоти![]()
изгоряла от това слънце беее..гърбът ме боли..пак ще се спи по корем![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
еххх...мамито му....Първоначално написано от sladur4etyYy
всичко се прецака...все тая![]()
и утре е ден![]()
правя го на инат за да го дразня![]()
Ядосана съм ,защото моята най-добра приятелка е наранена от приятелят си и не съм очаквала такова нещо от него, защото и той ми е приятел от годиниМъжете са гадни
![]()
![]()
Иначе се чувствам уморена и честно казано болна :#
надъхан съм което не е добре за другите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бе и при мене всичко се прецака, ама няма да позволя тва да ми съсипе живота, яПървоначално написано от SiNiStEr
продължавам си и тва е. няма да им се даваме, нали? ;д
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
запълнила съм си графика за тая седмица и съм доволна,че ще си видя приятелите най-накрая..мале от кога не све излизали-повече от седмица сиг![]()
чувствам се малко по-силна,но и доста по-обърканаобещах си да не си мисля глупости,за да не ми е тъпо накрая и мисля така и да постъпя
Чудно защо ли постоянно се филмирам така здраво като знам,че трудно ще стане както съм го мислила
![]()
на едно мнение смеПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Днес една приятелка я зарязаха по много гаден начинГадно ми е да я гледам такава
![]()
Иначе все повече се изненадвам от себе сиПравя доста странни неща
![]()
Продължавам да се чудя на .. апф на много неща. Защо хората се представят за едни, а после се оказват съвсем други?! И как може хора, от които изобщо не съм очаквала такова нещо да паднат толкова ниско? И ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ продължавам да съм толкова наивна ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Излизах с двете ми най-добри приятелки и си говорихме за доста нещаСтрашно много ми олекна като им казах за някои неща,които се случиха днес
(мечки) За нещастие видях оная рижава мърша ... Беше на съседната маса и за малко да й лепна един шамар ама се успокоявах с това,че гаджето й ще я направи на 2 стотинки като разбере к'ви ги е вършила в събота и как го е лъгала за това къде ще ходи
![]()
Освен това и милото ми се обади и ми стана едно хубавичко
![]()
![]()
Толкова ми е сладък
![]()
![]()
![]()
Аххх влюбена съм и то много![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
загубенодобре че има кой да ми оправя настроението горе долу
![]()
Сууууууупер смазанааа![]()
Леле ,, цял ден стоя , след тфа излизах, ядох , разходих се малко,
стояхме на една пейка и съм толкова изморена, чее все едно цял ден
съм работила някфа тежка работа ..![]()
Сигурно е от времето..
Пфф бати ужаса , скоро не се бях чувствала така .. като за капак
устните супер много ме болят![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Изнервих се супер много .. !!!![]()
![]()
![]()
Като гледам какъв беше днеска .. смятай какъв може да е в Сряда... направо не ми се мисли.
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!