- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Хъхх мии супер много ми се излиза , нямам търпение да стане 8 и 30
и да изчезвамТази вечер се очертава да е якичка
![]()
Мм ... с голямо нетърпение чакам да дойде сряда или четвъртък и 2та
дни стават, за да го видя иии![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Амииииии доста добреееееееееееееее))))))
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
http://www.youtube.com/watch?v=DKlcUDO3N-c Надъхах се вече мога да изляза и да си довърша работата от вчера...понеже някой хора избягаха но..няма къде да скрият![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
абеееее е*ете се бе .. не ми пука!!!!!! Майната ви ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спряло ми е .. и не искам да става 12 часа .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мерцедеса ще стане тиква?Първоначално написано от Assshley
![]()
Хах понякога се чудя на себе си,как може да съм такъв непукист в някои отношенияСамо се надявам нещата,които написах в ония СМС-и да са били за добро и след време да не съжалявам
![]()
Както и да е
Лягам си,защото ми се спи ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хахахахах не .. то да беше тва лесна работа. : )Първоначално написано от FeelMyPain
батиии , по - голяма от мен с 19 дни и на акъл знаела много повече ;д![]()
![]()
.. не не не , уби ме ;д .. още не може да пише и по - грамотна , образована и мъдра стана ;дд .. знаела много повече ;д
![]()
.. ;huh
![]()
.. амиии сега се чувствам прекрасно.. в петък си се прибирам в софия ии ще си го гушна
.. охх ама съм и супер изморена , неска ходих на Перперикон ии разбира се , няма как да не изпусна да се пребия ;д .. даа паднах 3 пъти , ама пък беше много стръмно ;д
![]()
![]()
![]()
.иначе беше много красиво , като изключим , че изгорях и умрях от жега ;д.. след малко лягам ии си искам приказката бее ;дд
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Как да се чувствам...преебан от най-добрата ми приятелка...
и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел...
![]()
Как можа така да ме преебеш, ма скумрио
Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш
Мръсна, долна, твар - нищожна
Да, всички жени са курви
без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена
Не, не ми върви и т'ва си е...
за капак
, тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих...
Да го духаш докторе - прокажен
утре пак инжекция, вземи тая доза
боклуци гадни
Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва!![]()
PS: И все пак добро утро![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
гневно и яростно
Как да се чувствам... преебан от най-добрата ми приятелка... и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел... Как можа така да ме преебеш, ма скумрио Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш Мръсна, долна, твар - нищожна Да, всички жени са к**ви без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена Не, не ми върви и т'ва си е... за капак , тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих... Да го духаш докторе - прокажен утре пак инжекция, вземи тая доза боклуци гадни
Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва!
PS: И все пак добро утро
^^ нещо такова
Добро утро!![]()
Що такаПървоначално написано от Aicken
![]()
Лелеее има някои много щастливи и някои..не чак толкова happy хора. Аз съм добре, но много ми се ходи на плаж, а не мога и ми е тягостно ;( и някак си се чувствамсякаш искам нещо, но не знам какво (знам,знам, не жените не знаем какво искаме) Леко ми е тъпо... не знам
Даже не мога да се изразявам като хората... мисля да изляза малко, че не ми се виси у нас
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
на теб братле друго освен жена може ли да те изкара извън релси аз със всичко друго мога да кажа че се справям но с тфа - не. и то не жена.. а женаТА.щото тя е единствена и понякога е голема както се изрази един преди малко "скумрия" и простоо.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно при вас е слънчево.Тука обаче ако знаеш какво е времетоПървоначално написано от BePoHuKa
всеки момент е готово да завали,а да не говориме за гръмотевиците
![]()
Ясно,как пък не се досетихПървоначално написано от Aicken
![]()
Празно .. така се чувствам.Ужасно ми е празно ..... сякаш няма абсолютно нищо в мене .
Миии супер супер влюбена .. Днес се чух с моето момче иии ще си идва от София др седмТолкова ми беше зле като отиде там , че вс се срина пред мен,а днеска .. Мислих че съм го забравила с помощта на друго момче,ноооо ..Хихии обичам го бее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
хлътнала по НЕГО, радостна ,че най-добрата ми приятелка се прибира от туризъм и ще се видим , ии настроена за излизане в прохладното , но дъждовно време
![]()
Аххх мразя жегите ... МРАЗЯ,МРАЗЯ,МРАЗЯ,когато ми е горещо![]()
Като за капак онова моето диване ми звъня ама така и не му вдигнахНека му е гадно ... Аз като му казах,че трябваше да пребия оная рижава к*рва,той се направи на много добър и каза да не й обръщам внимание ... Е нека сега да си търпи последствията ... Оная дрънка на ляво и на дясно разни глупости и аз си го изкарвам на него ...
![]()
![]()
Както и да еОтивам до кухнята за сладолед
![]()
ядосана съм на гадното време в София-мрачно,студено и мокро най-вече..мразя жегито,но още повече мразя когато вали...абе няма угодия![]()
Липсва ми най-добрата ми приятелка-вече 2 седмици не съм я виждала и ми е тягостно..не мога да й споделя всичко,което ми тежи и ми е на главата...а знам,че само тя ще ме разбере и подкрепи...![]()
на всичкото отгоре някои хора са в състояние с няколко конкретни реплики да ме объркат максимално...писна ми да живея във филми!Писна ми да си мисля глупости,като знам,че накрая мен ще ме боли-просто ПИСНА МИ от всичко и всички![]()
чувствам се като клатена от дърт циганин зелена джанка![]()
lipsvashh_mi метни някой дъждовен облак към Силистра деее ... Не бъди стиснатаА аз обещавам да ти метна жегата и слънцето
![]()
По темата:В паника съм!!!Моя се прибрал днес в Силистра и ме кара да излизаме довечера,а аз определено не съм в настроение за него и ако се видим като нищо ще се заяда с нещо и ще се скараме![]()
Гррр мразя,МРАЗЯ,М-Р-А-З-Я изненадите бе!!!![]()
![]()
![]()
Зори мятам всички облаци към вас..тука цял ден се разпра да вали значи...просто е У-Ж-А-С-Н-О!![]()
Сега говорих с приятелката ми и й споделих нещата-наистина само тя знае какво ми е и как да постъпя за свое добро ..не знам без нея какво щях да правя![]()