.
Затворена тема
Страница 43 от 93 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2307
    Град
    < 33
    Хъхх мии супер много ми се излиза , нямам търпение да стане 8 и 30
    и да изчезвам Тази вечер се очертава да е якичка
    Мм ... с голямо нетърпение чакам да дойде сряда или четвъртък и 2та
    дни стават, за да го видя иии
    Actions speaks louder then words .. >.<

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Амииииии доста добреееееееееееееее))))))
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    http://www.youtube.com/watch?v=DKlcUDO3N-c Надъхах се вече мога да изляза и да си довърша работата от вчера...понеже някой хора избягаха но..няма къде да скрият
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Hilary_
    абеееее е*ете се бе .. не ми пука!!!!!! Майната ви ...

Спряло ми е .. и не искам да става 12 часа .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Мерцедеса ще стане тиква?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хах понякога се чудя на себе си,как може да съм такъв непукист в някои отношения Само се надявам нещата,които написах в ония СМС-и да са били за добро и след време да не съжалявам Както и да е Лягам си,защото ми се спи ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Мерцедеса ще стане тиква?
    Хахахахах не .. то да беше тва лесна работа. : )

батиии , по - голяма от мен с 19 дни и на акъл знаела много повече ;д .. не не не , уби ме ;д .. още не може да пише и по - грамотна , образована и мъдра стана ;дд .. знаела много повече ;д .. ;huh

.. амиии сега се чувствам прекрасно .. в петък си се прибирам в софия ии ще си го гушна .. охх ама съм и супер изморена , неска ходих на Перперикон ии разбира се , няма как да не изпусна да се пребия ;д .. даа паднах 3 пъти , ама пък беше много стръмно ;д
    .иначе беше много красиво , като изключим , че изгорях и умрях от жега ;д .. след малко лягам ии си искам приказката бее ;дд
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Как да се чувствам... преебан от най-добрата ми приятелка... и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел... Как можа така да ме преебеш, ма скумрио Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш Мръсна, долна, твар - нищожна Да, всички жени са курви без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена Не, не ми върви и т'ва си е... за капак , тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих... Да го духаш докторе - прокажен утре пак инжекция, вземи тая доза боклуци гадни
    Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва!

PS: И все пак добро утро
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Голям фен Аватара на Aicken
    гневно и яростно

Как да се чувствам... преебан от най-добрата ми приятелка... и аз като малките деца - т'ва ми е най-добрият приятел... Как можа така да ме преебеш, ма скумрио Колко неща съм ти казал, а ти така да ме предадеш Мръсна, долна, твар - нищожна Да, всички жени са к**ви без майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена Не, не ми върви и т'ва си е... за капак , тряя да ходя да ми сменяват бинта, но аз нали го свалих... Да го духаш докторе - прокажен утре пак инжекция, вземи тая доза боклуци гадни
    Ех, чакам я чакам... смърта... викам я, викам - не идва!

PS: И все пак добро утро

^^ нещо такова

Добро утро!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    гневно и яростно
    Що така

Град
    ВаРнАаАа
    Лелеее има някои много щастливи и някои..не чак толкова happy хора. Аз съм добре, но много ми се ходи на плаж, а не мога и ми е тягостно ;( и някак си се чувствамсякаш искам нещо, но не знам какво (знам,знам, не жените не знаем какво искаме ) Леко ми е тъпо... не знам Даже не мога да се изразявам като хората... мисля да изляза малко, че не ми се виси у нас

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    гневно и яростно
    Що така

на теб братле друго освен жена може ли да те изкара извън релси аз със всичко друго мога да кажа че се справям но с тфа - не. и то не жена.. а женаТА.щото тя е единствена и понякога е голема както се изрази един преди малко "скумрия" и простоо.......

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Лелеее има някои много щастливи и някои..не чак толкова happy хора. Аз съм добре, но много ми се ходи на плаж, а не мога и ми е тягостно ;( и някак си се чувствамсякаш искам нещо, но не знам какво (знам,знам, не жените не знаем какво искаме ) Леко ми е тъпо... не знам Даже не мога да се изразявам като хората... мисля да изляза малко, че не ми се виси у нас
    Явно при вас е слънчево.Тука обаче ако знаеш какво е времето всеки момент е готово да завали,а да не говориме за гръмотевиците

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    гневно и яростно
    Що така

на теб братле друго освен жена може ли да те изкара извън релси аз със всичко друго мога да кажа че се справям но с тфа - не. и то не жена.. а женаТА.щото тя е единствена и понякога е голема както се изрази един преди малко "скумрия" и простоо.......
    Ясно,как пък не се досетих

незнам...

Празно .. така се чувствам.Ужасно ми е празно ..... сякаш няма абсолютно нищо в мене .

Град
    < 33
    Миии супер супер влюбена .. Днес се чух с моето момче иии ще си идва от София др седм Толкова ми беше зле като отиде там , че вс се срина пред мен,а днеска .. Мислих че съм го забравила с помощта на друго момче,ноооо ..Хихии обичам го бее
    Actions speaks louder then words .. >.<

хлътнала по НЕГО , радостна ,че най-добрата ми приятелка се прибира от туризъм и ще се видим , ии настроена за излизане в прохладното , но дъждовно време

Град
    Аххх мразя жегите ... МРАЗЯ,МРАЗЯ,МРАЗЯ,когато ми е горещо
    Като за капак онова моето диване ми звъня ама така и не му вдигнах Нека му е гадно ... Аз като му казах,че трябваше да пребия оная рижава к*рва,той се направи на много добър и каза да не й обръщам внимание ... Е нека сега да си търпи последствията ... Оная дрънка на ляво и на дясно разни глупости и аз си го изкарвам на него ...
    Както и да е Отивам до кухнята за сладолед

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ядосана съм на гадното време в София-мрачно,студено и мокро най-вече..мразя жегито,но още повече мразя когато вали...абе няма угодия
    Липсва ми най-добрата ми приятелка-вече 2 седмици не съм я виждала и ми е тягостно..не мога да й споделя всичко,което ми тежи и ми е на главата...а знам,че само тя ще ме разбере и подкрепи...
    на всичкото отгоре някои хора са в състояние с няколко конкретни реплики да ме объркат максимално...писна ми да живея във филми!Писна ми да си мисля глупости,като знам,че накрая мен ще ме боли-просто ПИСНА МИ от всичко и всички

чувствам се като клатена от дърт циганин зелена джанка

Град
    lipsvashh_mi метни някой дъждовен облак към Силистра деее ... Не бъди стисната А аз обещавам да ти метна жегата и слънцето

По темата:В паника съм!!!Моя се прибрал днес в Силистра и ме кара да излизаме довечера,а аз определено не съм в настроение за него и ако се видим като нищо ще се заяда с нещо и ще се скараме
    Гррр мразя,МРАЗЯ,М-Р-А-З-Я изненадите бе!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Зори мятам всички облаци към вас..тука цял ден се разпра да вали значи...просто е У-Ж-А-С-Н-О!
    Сега говорих с приятелката ми и й споделих нещата-наистина само тя знае какво ми е и как да постъпя за свое добро ..не знам без нея какво щях да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си