- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Скапана съм от толкова мнооооого път .. е*а ми се майката ...![]()
Едит: Но за бухтичките на леля ми ако трябва и на край света ше отида![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мерси,мерсииииПървоначално написано от lipsvashh_mi
Владо и той ми праща един облак
Еййй дано скоро и тук да завали
По темата:Баааси само аз от цяла Силистра май не съм усетила земетресението![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В такова скапано време ми е скучно...![]()
![]()
![]()
Аз пък го усетих много стабилно...паднах от леглото ама кой ме кара да спа на ръба ама яко беше от пода с подути и едвам отворени очи да гледам как се клатят цветятаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Бреййй значи и в други части на България се е усетило,а аз си мислех,че е само при нас и че е било лекичкоПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
По темата:Сдухвам си се с разни песнички на Бате Пешо като "Сълзите" и "Wolf"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
сънено ми е и как няма цял ден спах .. тЪп ден![]()
Мале явно е било доста силничко земетресението..говореха за нещо от сорта на 5 по скалата на Рихтер-ужасПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
И аз слушам сдухващи песнички и зяпам локвите навън...времето е перфектно предразполагащо рза гадно скапано настроение![]()
ох днеска цял ден ми е адски сънливо, не мога да се събудя простоиначе и на мен мама ми каза, че е имало земетресение, ама аз съм спяла и нищо не съм усетила
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
прая си знс как може да се чувтсвам :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ехх.. защо т'ва земетресение не беше при нас... та да се срути панелката и да си умра спокойно...![]()
![]()
Настроението ми е пак същото... пък и се чудя има ли смисъл да се бориш... да се бориш за нещо, да се бориш за човек, който имаш чувството, че никога няма да е до теб... не си заслужава, ще се откажа от всичко... ще се откажа и да живея... искам да умра...
PS:![]()
![]()
Събаряй, Косачо, млади тела, желая те, Гибел, ела! :/
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ЩЕ ТЕ РАЗАЧОРОВАМ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО И ЕДИН КЕНЕФ НЕ СРУТИПървоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тъпо ми е, приятелите ми ги няма, не ми е добре, дразня се от всичко и всеки![]()
1.ужасно . мн готин приятел от Ню Йорк ,неска си замина
гррр![]()
2.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ядосана.Направо бясна!
Изплашена и не знам , топло ми е побеснявам![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Айде бе бате вече съм в БГ... дай да пиеме ракийкаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
По темата ... Разочарован от 3-ти август![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Пф .. още няколко часа ми трябват тук и вече ще се побъркам наистина !!!![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Обичам гооооо !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ти сигурно имаш най-променливото любовно настроение в целия форум.Първоначално написано от Priceless
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Хахахаха еми какво да се прави ....![]()
![]()
Hilary_![]()
Не просто е странно.Един ден го обичаш, на другия мразиш, на третия друго.Странно е. :PПървоначално написано от Priceless
Никога не съм го мразела !!!Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Hilary_![]()
По-скоро себе си.Някак си отчаяно едно такова.Първоначално написано от Priceless
П.П. Не те следя и може и да бъркам, така че не ме бии МНОГО.![]()