- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Еййй от всичко на света най мразя да се мъчат да ме праят на прост и то хората дето "нямаше" да го правят хях![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Всичко е супер и трябва да съм много добре, но пък и нещо ми липсва....![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
.. one watchful night ;xx![]()
чувствам се ужасно ;ф , искам си при него , ама пак няма да стане както исках ;![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Замислих се за Неда ;/ колко влюбен бях/съм в нея ;/ как искам да я зърна ... само за миг/секунда/минутка .... да й се наситя и да изчезна завинаги ... там далеч ... където никога няма да я видя повече ... за да си напомня, че просто бях лошият избор ... в лошото време на лошите чувства .. все още съжалявам всеки ден и това ме натъжава ... дори физическата изнемога не е избавление ... ах как обичах, а как останах толкова далеч ... и никога близо, защото ключа бе скрит ... а го търсех ...
Раздвоена съм
Хем искам да съм с него ... Хем искам да се разделим преди да се привържа още по-силно към него ... И защо се получи така?!Защото тъпата ми ревност отново се появи и заради приказките на разни хора започвам да се съмнявам в него,а знам,че нещата не са такива,каквито си втълпявам,че са
![]()
Е нищо за сега ще стискам зъби и ще се чудя кой от двата варианта е по-удачен и следващия път като се прибере и се видим ще поговорим на четири очи и ще реша к'во да правя
Батеее,мерси за подкрепата(hug) Ако не беше ти вече сигурно щях да съм на ръба на нервна криза
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мога да разбера защо всеки път така се получава ..![]()
Иначе .. ми е горещо и скучно ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
охх доста изморена съм.....
днес цял ден по улиците...след няколко часа пак![]()
вече не ми пука толкова за онзи....а трябва да намеря начин да се отърва от един друг...
ае много зле работата![]()
гадно ми еее...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Бивам.![]()
![]()
![]()
![]()
При мен вече взе най-редовно да се случва.Първоначално написано от Faces
И аз се нервех първите няколко пъти, после разбрах, че са нищожества и заслужават единствено да ги накажеш с безразличие.
Иначе съм ентусиазирана, оптимистично настроена, имам енергия за абсолютно всичко, уви, вече си почистих стаята. ;д Тя спря да ми звъни и само мога да се радвам, че съм се оттървала.
За пореден път се убедих, че сам ако не си помогнеш, няма кой друг...Хмм, нови курви със старите номера...
Ако ме издразни още малко сиг. ще и набия една тупалка.. нищо че е момиче... ебал съм и майката
то бива, бива... ебати, познаваме се от 10 г и повече... и така да ме преебава всеки път, хах... нееее, няма да стане
Друго к'во - след час пак в болницата...
Абе тая качулата курва, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???
Пробуден от Смъртта - без изход,
белязан от Болката - без състрадание,
роден от Пепелта, превърнат в Прах,
пресъздаден от Злото,
ограбен завинаги, погълнат от Огъня - без милост.![]()
![]()
PS: 3oPuTy, не слушай приказките на разни хора... защото точно заради тях стават всичките прееееееебниНаправи това което ти решиш... но го направи със сърцето, а не с главата... надявам съм да съм помогнал с нещо : ) Хайде успех като се видите
![]()
И такам... в момента развявам гривата на Crematory - In My Hands
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
дразнни ме , за кво са се прай на интересен и се едно само иска да се караме.. като толкова иска , нищо няма да му каззвам , дано е доволен вече
![]()
![]()
.. баси и аз я чакамАбе тая качулата к***а, наречена Смърт... кога ще дойде, по дяволите???, то като я искаш не идва ;фф
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
хЪх ама и аз я чакам .. при мен ще дойде първаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Нищо лично брато ама що металите трябва да сте такива депресанти е маа му стара.Добре е помисли си заради една шматка струва ли си да изживяваш такива емоции че чак и разни простотии за смърт да пишеш.Стига е стегни се отебавай и тва еПървоначално написано от MetalZone
![]()
По темата: емии шах съм сега чакам и да ме матират което сигурно ще се случи де
p.s. 2 min по късно и ме матираха![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Бате, аз не че съм депресант... просто се ядосвам... пуу, тъпа овцаПървоначално написано от Faces
(чакай да спра, че пак ще почна да я храня) а това за Смъртта.. просто съм фен на мрачната поезия и всичко свързано с нея... като видиш, че съм написал стих за Смъртта, недей да ми се чудиш много, много
![]()
По темата: Чакам побратима да дойде да ме вземе с колата, и потегляме към болницата...![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ммм .. чувствам се студена ... Трябва да излизам,а незнам какво ще става навънка ама и не ми пука вече и малката останала капка притеснение в мен ще я затрия ако трябва .. само и само да стане нещо//..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Абе и аз все казвам,че няма да обръщам внимание на хорските приказки ама ... Както и да еПървоначално написано от MetalZone
Писахме си в скайп,тъй като в момента е на 150 км. от мен
В началото му наговорих ужасни неща,казах му,че искам да се разделим,но след почти двучасово разубеждаване се разбрахме
Сега с нетърпение чакам да си вземе почивка и да се прибере в Силистра и да се доизясним
![]()
![]()
Батеее пак мерси![]()
![]()
Ако не беше ти с твоите философски разсъждения направо не знам к'во щях да правя
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не че ми е работа и едва ли имаш нужда точно от моя съвет но като момче съм имал връзка с момиче което така искаше да се разделяме и аз я разубеждавах ама в един момент писва и приех желанието и..и до ся не ме е преживяла и съжалява много.Мисълта ми е недей да правиш така много е гадно и нечестно още повече щом решението е взето под влияние на хорските глупостиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Странно ми е ... Наистина ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
УЖАСТЕЦ!!
There is no good either bad, only thinking makes it so.
за първи път от седмица-две се чувствам НАИСТИНА добре..превъзходно, влудяващо щастлива, безгрижна, усмихната..
живота е прекрасен, особено днес![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ахахах, някои хора тука гледам чакали смъртта. съвсем изтрещяхте, големи депресии, големи меланхолии, голямо нещо![]()
аз съм си страОтно![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)