.
Затворена тема
Страница 47 от 93 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2307
    Голям фен
    Град
    Лондон
    Леко подпийнала,имах страшно готин ден

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чувствам се ужасно тъпо ,едно такова нз . . :# Пффф не искам да става това ,което ще стане ,ако той направи тази простотия :# Ако го направи, няма да му го простя :#

Град
    In Your Memories
    Пуу кви са ти неща, като ще са изповядвате, дайте поне да си помагаме.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Чувствам се ужасно тъпо ,едно такова нз . . :# Пффф не искам да става това ,което ще стане ,ако той направи тази простотия :# Ако го направи, няма да му го простя :#
    Скъпа, удари няколко афтършокчета и шса опраиш! Ако пък направи тая простотия, удари му един ритник в главата и пак удари няколко афтършокчета.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    спокойна и доволна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    ЛофЛандия
    аз се чувствам самотна

Аз и всичко в мен

Град
    In Your Memories
    Цитирай Първоначално написано от ssmilee
    аз се чувствам самотна
    Скъпа, я хвани приятелките и в първата дискотечка. Нещо ала-бала, танци-манци. Шса оправиш набързо. Един флирт и си готова.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Цитирай Първоначално написано от ssmilee
    аз се чувствам самотна
    Скъпа, я хвани приятелките и в първата дискотечка. Нещо ала-бала, танци-манци. Шса оправиш набързо. Един флирт и си готова.
    Е,тоя човек ме изкефи...браво на тебе Трябва ни по-често да чуваме мили думи и окуражаване в трудни моменти...евала наистина за което..
    Аз съм повече от перфектно-много ми е весело ипозитивно и изцяло се дължи на батко Владо или валдес по познат във форума....Мушморок СТРАШНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ....невероятен човек си и още по-готин приятел
    сега се чух с моето друго мушмороче-сестра ми и искам да й оправя настроението,че на нея й е тъпичко както ми беше вчера на мене...
    ех,значи, а тая шапка кка я искам..ще ми я дадеш и да не искаш,ей-решила съм го :P

обърканаа и тъжна
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    PS: 3oPuTy, не слушай приказките на разни хора... защото точно заради тях стават всичките прееееееебни Направи това което ти решиш... но го направи със сърцето, а не с главата... надявам съм да съм помогнал с нещо : ) Хайде успех като се видите

И такам... в момента развявам гривата на Crematory - In My Hands
    Абе и аз все казвам,че няма да обръщам внимание на хорските приказки ама ... Както и да е Писахме си в скайп,тъй като в момента е на 150 км. от мен В началото му наговорих ужасни неща,казах му,че искам да се разделим,но след почти двучасово разубеждаване се разбрахме Сега с нетърпение чакам да си вземе почивка и да се прибере в Силистра и да се доизясним

Батеее пак мерси Ако не беше ти с твоите философски разсъждения направо не знам к'во щях да правя
    Не че ми е работа и едва ли имаш нужда точно от моя съвет но като момче съм имал връзка с момиче което така искаше да се разделяме и аз я разубеждавах ама в един момент писва и приех желанието и..и до ся не ме е преживяла и съжалява много.Мисълта ми е недей да правиш така много е гадно и нечестно още повече щом решението е взето под влияние на хорските глупости
    Това ми е пределно ясно и за това нямам намерение да повтарям днешната случка По принцип не обичам да правя подобни "скандали",но просто имах нужда да му кажа всичко,което ми беше в главата и мислех,че след като го прочете ще ме зареже и точно за това му ПРЕДЛОЖИХ да сложим край на всичко За щастие той направи точно обратното и се държа страхотно Изяснихме се ... Казах му всичко,което ме тревожеше Обещахме си да не обръщаме внимание на околните и сега всичко е на 6+ Сега остана да имам търпение докато свикне със сериозната ни връзка,защото най-сериозната му до сега е била почти 2 месеца и то преди 2 години ... Е поне се радвам,че е от хората,които не изневеряват докато са с някое момиче,а и за пореден път ми доказа,че иска да се промени
    Аххх ОБИЧАМ ГО!!!За първи път хлътвам толкова много по момче,което почти не познавам и с което имам връзка едва от месец

Оффф,както и да е Сега отивам да се изкъпя,че направо заврях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Добре,
    чувствам се много добре...дори отличн... хайде!Някой преди мен каза : да се развеселяваме един друг които иска да пише- да се забавлявамне заедно и да утрепаме тая гадна скука !!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    А сега ми стана ясно вече е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб Тези ми думи са към 3oPuTy да не стане някоя обърквация
    Иначе по темата ми липсва ми мойто сладко baby и тая вечер май няма да се чуем
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    А сега ми стана ясно вече е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб Тези ми думи са към 3oPuTy да не стане някоя обърквация
    Зорито разбра,че е за нея - спокойно )

По темата:Пиша си с valdesbg и xplay ... Аххх тия две лигавета ,колко много си ги обичам

Прикрито си страдам просто.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Зорито разбра,че е за нея - спокойно )

По темата:Пиша си с valdesbg и xplay ... Аххх тия две лигавета ,колко много си ги обичам
    а, а на мен Владо не ми отговаря ще взема да му се разсърдя...снимки обеща,да си поговорим обеща,а сега тц...а после разправял кка ме обичал-да бе да

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Офф .. омръзна ми всичко на мене да си го изкарват.Сякаш аз съм им виновна Тъпаци .. развалят ми настроенито хептен

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ужасно ядосана.Имам ужасни родители и възможно най-тъпото и загубено същество за брат Просто днеска ми беше страхотен ден докато не се прибрах.Щом стъпих у нас веднага се започна едно бучене по мене Не издържам вече!!!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    А сега ми стана ясно вече е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб
    Съгласна съм ! Все пак - ние знаем най-добре

По темата: Ми супер съм си ... Как може да съм .. щом имам най-прекрасното същество до себе си
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    а, а на мен Владо не ми отговаря ще взема да му се разсърдя...снимки обеща,да си поговорим обеща,а сега тц...а после разправял кка ме обичал-да бе да
    Признавам си - ВИНОВНА СЪМ!!!Занимавах го с моя и проблемите ни,а и му показвах къде ще го водя като дойде в Сс и за това се е разсеял Сори

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Признавам си - ВИНОВНА СЪМ!!!Занимавах го с моя и проблемите ни,а и му показвах къде ще го водя като дойде в Сс и за това се е разсеял Сори
    ахаха не го оправдавай бе,Зори...нека се притесни малко и той...пък и той знае,че перманентно и за всичко е виновен и те тъй... А аз не за друго ,а щото си чаках снмките се изнервих-говори ми тука за някакъв момък нашия,пуска ми мухата и после изчезва...така хич яма да се разберем :P
    Брат ми утре да си в кондиция да разправяш надълго и нашироко..
    Айде лека и мека,че съм супер скапана и мисля да лягам

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    А сега ми стана ясно вече е споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб
    Съгласна съм ! Все пак - ние знаем най-добре

По темата: Ми супер съм си ... Как може да съм .. щом имам най-прекрасното същество до себе си
    Така е baby за нула време си опознахме добрите страни...опознахме си и рогцата но това само ме накара да се влюбя още повече в теб
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Как да се бориш, бе ей.. как да се бориш като всичко е срещу теб... не мога повече... НЕ МОГА... заслужава ли си.. просто няма смисъл да продължавам с каквото и да е било Събрахме се с едни фр на по бира... като си мислех, че ще ми стане по-добре... и какво... нищо... тия три бири не ми доставиха никаква наслада това се случва за пръв път... винаги когато пия любимата си бира - Пиринско, съм на кеф... а сега.. Оффф, друго к'во.. ходих в болницата... биха ми поредната инжекция... следващата доза е на 10 - ти... Понеделник... после на 17-ти и последната на 31-ви... Ъм, ето преди малко влезнах да се къпя.. и к'во спря водата... ест, все на мен ще се случи... ... браво, честитка на печелившите...

Отровни паяци в мойто тяло пълзят,
    черни сенки в мен гърчат се и крещят,
    скръстил длани аз гледам с празни очи,
    със езика си ближа кръв и сълзи.

Във устата ми се усмихва змия,
    върху лицето ми - куп изгнили листа,
    не усещам как е приближила Смъртта
    и покрила е моят труп със крила...

PS: Останах само аз и метълът... той винаги е до мен... ВИНАГИ... тази нощ ще съм сам с възможно най-тежките бруталки... поне това ми остана като утеха... http://www.youtube.com/watch?v=c-zMUqAEyg4
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на Hilary_
    както беше казала една съфорумка ..

empty inside

mnoo gadny ... kofti zle podtisnata t1jna i nai ve4e kato nqkoi s1forumci empty inside

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и утре заминавам вече няма какво да ме спрееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си