- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Чувствам се ужасно тъпо ,едно такова нз . . :# Пффф не искам да става това ,което ще стане ,ако той направи тази простотия :# Ако го направи, няма да му го простя:#
Пуу кви са ти неща, като ще са изповядвате, дайте поне да си помагаме.
Скъпа, удари няколко афтършокчета и шса опраиш! Ако пък направи тая простотия, удари му един ритник в главата и пак удари няколко афтършокчета.Първоначално написано от DevilWish
There is no good either bad, only thinking makes it so.
спокойна и доволна![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Скъпа, я хвани приятелките и в първата дискотечка. Нещо ала-бала, танци-манци. Шса оправиш набързо. Един флирт и си готова.Първоначално написано от ssmilee
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Е,тоя човек ме изкефи...браво на тебеПървоначално написано от eikichi
Трябва ни по-често да чуваме мили думи и окуражаване в трудни моменти...евала наистина за което..
Аз съм повече от перфектно-много ми е весело ипозитивно и изцяло се дължи на батко Владо или валдес по познат във форума....Мушморок СТРАШНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ....невероятен човек си и още по-готин приятел![]()
сега се чух с моето друго мушмороче-сестра ми и искам да й оправя настроението,че на нея й е тъпичко както ми беше вчера на мене...
ех,значи, а тая шапка кка я искам..ще ми я дадеш и да не искаш,ей-решила съм го :P![]()
обърканаа и тъжна![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Това ми е пределно ясно и за това нямам намерение да повтарям днешната случкаПървоначално написано от Faces
По принцип не обичам да правя подобни "скандали",но просто имах нужда да му кажа всичко,което ми беше в главата и мислех,че след като го прочете ще ме зареже и точно за това му ПРЕДЛОЖИХ да сложим край на всичко
За щастие той направи точно обратното и се държа страхотно
Изяснихме се ... Казах му всичко,което ме тревожеше
Обещахме си да не обръщаме внимание на околните и сега всичко е на 6+
Сега остана да имам търпение докато свикне със сериозната ни връзка,защото най-сериозната му до сега е била почти 2 месеца и то преди 2 години ... Е поне се радвам,че е от хората,които не изневеряват докато са с някое момиче,а и за пореден път ми доказа,че иска да се промени
Аххх ОБИЧАМ ГО!!!За първи път хлътвам толкова много по момче,което почти не познавам и с което имам връзка едва от месец![]()
![]()
Оффф,както и да еСега отивам да се изкъпя,че направо заврях
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А сега ми стана ясно вечее споко е нормално е да има такива моменти все пак точно преодоляването им ще ви сплоти още повече и ще засили любовта ви пък и в такива моменти най ясно си проличава характера на човека и това колко държи на теб
Тези ми думи са към 3oPuTy да не стане някоя обърквация
Иначе по темата ми липсва ми мойто сладко baby и тая вечер май няма да се чуем![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Зорито разбра,че е за нея - спокойно )Първоначално написано от Faces
По темата:Пиша си с valdesbg и xplay ...Аххх тия две лигавета
,колко много си ги обичам
![]()
![]()
![]()
Прикрито си страдам просто.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
а, а на мен Владо не ми отговаряПървоначално написано от 3oPuTy
ще взема да му се разсърдя...снимки обеща,да си поговорим обеща,а сега тц...а после разправял кка ме обичал-да бе да
![]()
![]()
Офф .. омръзна ми всичко на мене да си го изкарват.Сякаш аз съм им виновнаТъпаци
.. развалят ми настроенито хептен
![]()
Ужасно ядосана.Имам ужасни родители и възможно най-тъпото и загубено същество за братПросто днеска ми беше страхотен ден докато не се прибрах.Щом стъпих у нас веднага се започна едно бучене по мене
![]()
Не издържам вече!!!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Съгласна съм ! Все пак - ние знаем най-добреПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
По темата: Ми супер съм си ... Как може да съм .. щом имам най-прекрасното същество до себе си![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Признавам си - ВИНОВНА СЪМ!!!Занимавах го с моя и проблемите ни,а и му показвах къде ще го водя като дойде в Сс и за това се е разсеялПървоначално написано от lipsvashh_mi
Сори
![]()
ахаха не го оправдавай бе,Зори...нека се притесни малко и той...пък и той знае,че перманентно и за всичко е виновен и те тъй...Първоначално написано от 3oPuTy
А аз не за друго ,а щото си чаках снмките се изнервих-говори ми тука за някакъв момък нашия,пуска ми мухата и после изчезва...така хич яма да се разберем :P
Брат ми утре да си в кондиция да разправяш надълго и нашироко..![]()
Айде лека и мека,че съм супер скапана и мисля да лягам![]()
Така е baby за нула време си опознахме добрите страни...опознахме си и рогцатаПървоначално написано от Priceless
но това само ме накара да се влюбя още повече в теб
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Как да се бориш, бе ей..как да се бориш като всичко е срещу теб...
не мога повече... НЕ МОГА...
заслужава ли си.. просто няма смисъл да продължавам с каквото и да е било
Събрахме се с едни фр на по бира... като си мислех, че ще ми стане по-добре...
и какво... нищо... тия три бири не ми доставиха никаква наслада
това се случва за пръв път... винаги когато пия любимата си бира - Пиринско, съм на кеф... а сега..
Оффф, друго к'во.. ходих в болницата... биха ми поредната инжекция... следващата доза е на 10 - ти... Понеделник... после на 17-ти и последната на 31-ви...
Ъм, ето преди малко влезнах да се къпя.. и к'во спря водата... ест, все на мен ще се случи...
... браво, честитка на печелившите...
![]()
Отровни паяци в мойто тяло пълзят,
черни сенки в мен гърчат се и крещят,
скръстил длани аз гледам с празни очи,
със езика си ближа кръв и сълзи.
Във устата ми се усмихва змия,
върху лицето ми - куп изгнили листа,
не усещам как е приближила Смъртта
и покрила е моят труп със крила...
PS: Останах само аз и метълът... той винаги е до мен... ВИНАГИ... тази нощ ще съм сам с възможно най-тежките бруталки... поне това ми остана като утеха...http://www.youtube.com/watch?v=c-zMUqAEyg4
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
както беше казала една съфорумка ..
empty inside![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
mnoo gadny ... kofti zle podtisnata t1jna i nai ve4e kato nqkoi s1forumci empty inside![]()
![]()
и утре заминавамвече няма какво да ме спрееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()