- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
оффффффффффффффффф, супер се ядосах!![]()
![]()
тъпо копеле
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мм ето как се чувствам .. (запазен лиценз е )
"Кво праиш?
- Кво да праа?? ...
Кво ше праиш?
- Квото праа? "![]()
П.С. Еееех тая шматкааа бееее ... много ми е забавнооо![]()
и се радвам, че се сети за мееен ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не е моя мисълта.. а на един съфорумник ..Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
П.С. Супер добрата е ..![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
^ голяма мисъл го е осенила тоя съфорумник. както се бях изнервила, се развеселих![]()
мерси, съфорумнико, който и да си
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Гледах "Карибски пирати"..иии..
хъх.Компасът на Джак нямаше точна посока,той не знаеше какво иска най-много.
И аз така.Вече съм ужасно уморена.
И искам да осмисля живота си.
С какво ли?
Най-лесното и трудно нещо едновременно - да се влюбя.
Майната им на другите цели в живота.Ще има какво да ме координира.
Еми в момента ям едни самоделни сандвичиПия едно бързо кафе и чакам шефа да ме вземе с колата... от вчера още не е дошла водата
деба и авариите
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ПАК ме събудиха ! Ебахти селяните .. За кво трябва да крещят така?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пф ми тъпо се чувствам.Първо ,че не съм наспана, второ не можах да си изпуша цигарата, на половина я хвърлих ,трето жега ми е,четвърто нямаме вода, 5то ... моя приятел ме ядосва...Тъпичко
нещастно влюбена![]()
и аз така.. влюбена и загубена... и то в момче едва ли не на майната си... а пък, ония ден умрях от страх и сега сяка вечер едвам заспивам от ужас... тъпо ми е, няма с кой да си пиша... брат ми спи и немога и музика да си пусна, щото майка пак ще ме навика... и тамън излезнах от банята... вися с кърпа на главата и гледам тъпо монитора... общо взето, чуствам се адски тъпо...Първоначално написано от va0461
![]()
Преди мало се прибрах от работа... с парички в джоба - не са мн, но ми стигат за цигари и да си изкарам вечерта... доволно, к'во да кажа... радвам се, че работя тази работа... пък по натам ще се хвана нещо по-добре заплатено : ) Поне работата ме разсейва малко и не мисля за нищо... друго, друго - еми, сега слушам музика и след малко ще ям нещо и такам... лек следобед на всички.
PS: Messiah's Kiss - Blood Of The Kings![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
този диалог ми напомни на една песен http://vbox7.com/play:984c1837Първоначално написано от Hilary_
![]()
Притеснена.Много притеснена.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
скучно ми е ... гладна съм ... некво никво ми е ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Самотно... тъпо... объркано... нервно... и не съм си доспалаабе .. смотана работа..
![]()
Big or small, lies are lies!
Зорито,ме разсмива яко.Ах,т'ва лапе опасно е.Бъди много щастлива,ей.![]()
![]()
![]()
Ооо чувствам се превъзходно ... направо чудесно![]()
Довечера заминавам на мореее и съм много щастлива![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Смешно ти е на теб ама на мен хич не ми беше смешно като ме вдигна и тръгна към другата стаяПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
По темата:Милото ми се обади и се чувствам супер![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чуствам се много добре![]()
![]()
http://vbox7.com/play:d663145e Не мога да спра да я слушам![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не съм от най - веселите в момента.... Разбрах всъщност какъв е бившия ми и това ме потресе...накрая скъсахме по телефона ( по друга причина) ... И най - добрата ми рпяителка пак заминава за месец направо не знам как ще я карам без нея имайки предвит колко ми е ггадно и покрай другите истории![]()
Едно такова никакво ми е. Добре,че свърших най-сложната работа да измисля какво да облека.Чудя се дали да не хапна нещо преди 6,защото после няма да мога да ям ама в момента нищо не ми е присърце. (: Като си помисля снощи какво може да е било направо ;х Ама реших,че неска няма да мисля глупости колкото и да ми е кофти отвътре . Дано да не завали само,защото дъждът ще ме садне още повече.
Майка ми цял ден капризничи и ме подлудява... изобщо понякога имам чувството,че всичко работи срещу моите нерви.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!