.
Затворена тема
Страница 49 от 93 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2307
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В момента точно съм супер
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ае някво супер шибано ми е .. цяла нощ не можах да спя и потънах в мисли

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Все едно някой ме е пребил с тухли...ей така се чувствам Много ми се спи,очите ми вече се затварят,но аз упорствам и отказвам да легна,че ако го сторя ще си откарам до утре сигурно...
    иначе се ядосавам малко на себе си и си отговарям на някакви въпроси дето постоянно ми изникват...
    абе общо взето скуката не ми влияе положително

Абе майка ми тука си прави устата да готвя за вечеря и се чудя кюфтета ли да добавя към пържените картофки, или кебапчета (абе как точно се пише: кебаБче или кебаПче ? ) Иначе съм супер :P

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Абе майка ми тука си прави устата да готвя за вечеря и се чудя кюфтета ли да добавя към пържените картофки, или кебапчета (абе как точно се пише: кебаБче или кебаПче ? ) Иначе съм супер :P
    Кебабче ,се пише

.. грешка кебапче

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Пише се с "П" от кебаП

По темата:Чудя се к'во да хапна преди да изляза?! Хапва ми се салата,но ме мързи да си направя От друга страна ми се хапва пица Оффф ще видим
    Иначе като цяло ми е много готино,защото след 2 часа ще се видя с най-добрата ми приятелка и пак ще има да се лигавим После и с милото ще се чудя и така
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Всъщност се пише с П...

PS: Опа, тя Зори отговорила вече...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хммм гадно се чувствам. . :С От половин час някъде си мисля само за Иво, а не трябва :С толкова ми е мъчно за него :# :С Имам толкова много да му кажа . . :С
    Нз, мисля ,че трябва да им напиша на всички там по едно писмо .. поне да си излея душичката

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Чувствам се ужасно уморена-недоспала съм и ми е некво никво,чувствам се предадена за пореден път и то от майка ми естествено,ам...супер шибано ми е,защото ми трябват спешно пари за лекарства,а няма откъде да взема...то като цяло никога нямам пари...ужасно напрегнато ми е...утре ми е малко тегаво пак...просто в такива моменти се чувствам толкова одвратително,че...на всичкото отгоре сега наще след малко ще си дойдат от морето(ест пари за морето има,ама не и за мен като ми трябват)...оф боли ме фара...от никого за нищо няма да взимам пари и ще легна някой ден на улицата...там поне се чувствам по-уютно,отколкото в нас...и ми се плаче та се къса...и после "гледай положително на живота и бла бла" ... айде и от вашите глави се махам,че и без тва никъде не съм желана с тва настроение...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Чувствнам се пиян и сигурно съм тъй и не ми пука хииич и света да свърпи ебал съм го в мамата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Супер съм!!! Говорих си с милото и ми повдигна настроението Освен това в неделя сутринта заминаваме за Варна с едни приятелки,защото едната иска да ходим на концерта на Слави и ще се видя с моя Само не знам в понеделник сутринта как ще стана рано,че в 08:00ч. да сме в Силистра Е най-много аз и още един приятел да поостанем,а другите две да се приберат сами
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    чувствам се себе си - нормален
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Hasselt
    Tъпо ;( трябва ми някой ,на който да споделя ,ама кой ще иска да ми слуша глупостите :С

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Чувствам се ... Не знам В смисъл някакво се разлигавих. И са чакам една приятелка да ми се обади, шото обеща, ама май с чакането ше си остана
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    DJ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ пусни на Слави- Няма любов

DevilWish аз е как кой не забравяй мечо
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    България
    Супер съм вече .. нали утре заминавам

Град
    Hasselt
    Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :С тежко ми е тряя да споделя

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Faces

Хехех ее на теб не ща да ти пълня главата с мойте "любовни драми" ) не заслужаваш такъв турмоз

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :С тежко ми е тряя да споделя
    бих си предложила услугите ама не ме бива в даването на съвети

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    бих си предложила услугите ама не ме бива в даването на съвети
    Еми то аз не търся точно съвет, защото май няма управия тая работа ,но . .
    мерси все пак де

Град

Хехех ее на теб не ща да ти пълня главата с мойте "любовни драми" ) не заслужаваш такъв турмоз
    Ае няма проблеми аз съм от оня тип хора дето дават супер съвети ама не могат да помогнат на себе си..съдба ко да прайш

Град
    Hasselt

Ае няма проблеми аз съм от оня тип хора дето дават супер съвети ама не могат да помогнат на себе си..съдба ко да прайш
    Е ще ти пратя скайпа си сега на едно лично съобщение и мерси

Мега фен Аватара на SunSmile
    Самотна....
    Перманентно тъжна.. и преди време бях така тъжна с месеци наред, не вярвах, че пак ще се почувствам така, но... никой не е застрахован, шанс.
    Разочарована съм. Все очаквам нещо да ми се случи, да се зарадвам, да се почувствам щастлива и жива... но не го получавам. Липсва ми нещо... сякаш е някаква част от мен. Чувствам липса и.. сякаш нещо ме стяга и не мога да дишам хубаво....
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Не издържам. Все си мисля колко съм силна и,че този път няма да страдам няма да плача и т.н обаче не ...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си