- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
В момента точно съм супер![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ае някво супер шибано ми е .. цяла нощ не можах да спя и потънах в мисли![]()
Все едно някой ме е пребил с тухли...ей така се чувствамМного ми се спи,очите ми вече се затварят,но аз упорствам и отказвам да легна,че ако го сторя ще си откарам до утре сигурно...
иначе се ядосавам малко на себе си и си отговарям на някакви въпроси дето постоянно ми изникват...
абе общо взето скуката не ми влияе положително![]()
![]()
Абе майка ми тука си прави устата да готвя за вечеря и се чудя кюфтета ли да добавя към пържените картофки, или кебапчета (абе как точно се пише: кебаБче или кебаПче ?)
Иначе съм супер :P
Кебабче ,се пишеПървоначално написано от Qnkishhh
.. грешка кебапче![]()
Пише се с "П" от кебаППървоначално написано от Qnkishhh
По темата:Чудя се к'во да хапна преди да изляза?!Хапва ми се салата,но ме мързи да си направя
![]()
От друга страна ми се хапва пица
Оффф ще видим
![]()
Иначе като цяло ми е много готино,защото след 2 часа ще се видя с най-добрата ми приятелка и пак ще има да се лигавимПосле и с милото ще се чудя и така
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всъщност се пише с П...
PS: Опа, тя Зори отговорила вече...![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хммм гадно се чувствам. . :С От половин час някъде си мисля само за Иво, а не трябва :Столкова ми е мъчно за него :# :С Имам толкова много да му кажа . . :С
Нз, мисля ,че трябва да им напиша на всички там по едно писмо .. поне да си излея душичката![]()
Чувствам се ужасно уморена-недоспала съм и ми е некво никво,чувствам се предадена за пореден път и то от майка ми естествено,ам...супер шибано ми е,защото ми трябват спешно пари за лекарства,а няма откъде да взема...то като цяло никога нямам пари...ужасно напрегнато ми е...утре ми е малко тегаво пак...просто в такива моменти се чувствам толкова одвратително,че...на всичкото отгоре сега наще след малко ще си дойдат от морето(ест пари за морето има,ама не и за мен като ми трябват)...оф боли ме фара...от никого за нищо няма да взимам пари и ще легна някой ден на улицата...там поне се чувствам по-уютно,отколкото в нас...и ми се плаче та се къса...и после "гледай положително на живота и бла бла" ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде и от вашите глави се махам,че и без тва никъде не съм желана с тва настроение...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Чувствнам се пиян и сигурно съм тъй и не ми пука хииич и света да свърпи ебал съм го в мамата![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Супер съм!!!![]()
![]()
Говорих си с милото
и ми повдигна настроението
Освен това в неделя сутринта заминаваме за Варна с едни приятелки,защото едната иска да ходим на концерта на Слави и ще се видя с моя
Само не знам в понеделник сутринта как ще стана рано,че в 08:00ч. да сме в Силистра
![]()
Е най-много аз и още един приятел да поостанем,а другите две да се приберат сами
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чувствам се себе си - нормален
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Tъпо ;( трябва ми някой ,на който да споделя ,ама кой ще иска да ми слуша глупостите :С![]()
Чувствам се ...Не знам
В смисъл някакво се разлигавих. И са чакам една приятелка да ми се обади, шото обеща, ама май с чакането ше си остана
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
DJ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ пусни на Слави- Няма любов![]()
![]()
DevilWish аз е как кой не забравяй мечо![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Има ли кандидат да си даде скайпа да му помрънкам за моите любовни глупости :Стежко ми е тряя да споделя
![]()
Хехех ее на теб не ща да ти пълня главата с мойте "любовни драми"Първоначално написано от Faces
) не заслужаваш такъв турмоз
![]()
бих си предложила услугите ама не ме бива в даването на съветиПървоначално написано от DevilWish
Еми то аз не търся точно съвет, защото май няма управия тая работа ,но . .Първоначално написано от kindergarden
![]()
мерси все пак де![]()
Ае няма проблеми аз съм от оня тип хора дето дават супер съвети ама не могат да помогнат на себе си..съдба ко да прайшПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Е ще ти пратя скайпа си сега на едно лично съобщениеПървоначално написано от Faces
и мерси
Самотна....
Перманентно тъжна.. и преди време бях така тъжна с месеци наред, не вярвах, че пак ще се почувствам така, но... никой не е застрахован, шанс.
Разочарована съм. Все очаквам нещо да ми се случи, да се зарадвам, да се почувствам щастлива и жива... но не го получавам. Липсва ми нещо... сякаш е някаква част от мен. Чувствам липса и.. сякаш нещо ме стяга и не мога да дишам хубаво....![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не издържам.![]()
![]()
![]()
Все си мисля колко съм силна и,че този път няма да страдам няма да плача и т.н обаче не ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!