- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Уморена съм и като, че ли пак се разболявам..![]()
колко познато.....Първоначално написано от Take_That
Мии как да се чувствам и аз не знам....Едно такова никво ми е ....Абее прецакана му работа![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
... кофти ми е .. гадно ми е ... сдухано ми е... притеснено ми е!!!!![]()
![]()
![]()
Дано се оправят нещата ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ми е яко, защото всичко ми се нарежда и се очертава супер яко лято![]()
сега съм се зазяпала във филма по бтв и адски много му се кефянякакъв весел е...малко земетресения,малко вулканични изригвания...купон в общи линии
![]()
Мммм добре съм.. не могада се оплача..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ден като ден...нещо особено не стана днес.Снимах,разхождах се и сега си мисля за Него![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Общо взето нищо интересно днес... Спах до обяд щото си легнах в 7 сутринта миналата нощМотках се цял ден и така...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
Мечките са си супер, все за теб питат
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Чувствам се отлично![]()
Изхарчих малко повече от 100 лв. за сувенири и подаръци за приятелите![]()
А самата екскурзия беше почти перфектнаВодния бар беше отличен ... С момчетата си избухнахме яко ... Снощи имах нужда от прегръдка и си я получих и то от човек,от когото не съм и очаквала
![]()
Абеее като цяло последните 3 дни бяха прекрасниСега остана да издиря скайповете на всички от групата,които правиха снимки и клипове и да ми ги пратят
![]()
Аххх сега остана да дойде сряда и мойто мило да се прибереНямам търпение да си го видя,защото много започна да ми липсва
В петък вечерта дори бях на път да се разплача,защото не беше до мен
... Както и да е
Важното е,че след 3 дена ще го видя и ще си го целувам и прегръщам,колкото си искам
![]()
![]()
Оффф сега мисля да си легна,защото за последните 4 дена съм спала около 5 часа ОБЩОАйде лека,мека и розовка на всички
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не знам...
nicolepcd
Добре съм.. ама ми е много скучно нещо....ии съм се вкарала в някакви мисли..
![]()
![]()
И аз,а и плюс това ми е скучно нещо...иска ми се и да не бях толкова самотна,но това е...вече започнах да се примирявам,че явно на най-добрата ми приятелка не й пука мноого за мен....Първоначално написано от kindergarden
И аз, и аз!Първоначално написано от lunichkataaa
![]()
Кофти ми е, липсва ми...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
добро утро на всички...аз съм будна вече и както вика батко готова за подвизимале,звучи веселооо
![]()
тааа ще се чуя днес с една приятелка евентуално да я видя следобеда и да отидем във випа,че от кога съм му се наканила на това кафе не е истина..после някъде ще се пошматкаме непременно..Утре сиг ще тормозя един бонбон,дет май се опитва да се бъзика с мене..ама ще видиме тая работа-както сме се разбрали,така сме се намерили,че няма как да се излъжеме..абе пробваме,пробваме и не ни се получава..ама това е щото смее умни децаа![]()
та тъй...
и извода от цялата история е-че нз кога ще си напиша курсовата..имам желание и май сааамо с него ще си остана![]()
![]()
бива горе долу
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
ПерфЕ съм..![]()
![]()
![]()
![]()
И аз :ДПървоначално написано от bebe7o
само че съм на работа, но съм на кеф :Д и се усмихвам :Д и съм доволен от постигнатото ;щ
Бр, бр.. само така..Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
:P
![]()
ОоОоОоо..Супер съм. Както до сега, всички дни от ваканцията са супеер!!! Днес имам страхотна програма. Ей сега се местя в новата ми стая, един етаж над нашите..
След това излизам на шопинг шото баба оня ден ме финансира
. После ше водя най - добрия ми приятел в репетиционната на групата на приятеля ми да го чуят как пее.
Ъъ ше посвирим на китарите и след това излитам с най - добрата ми приятелка малко навън. В 20:00 съм на театър (Ножица-Трепач, казват, че било яка комедия). И така след това се прибирам. Абе кеф на квадрат!!!
![]()
![]()
Мии временцето е супер (както всъщност исках да е) ... имаам срещаа ии изчезвам да се оправям за нея ..![]()
![]()
![]()
Като изключим някои дразнители бивам ... особено след вчеращтното разговорче със sunshine ...![]()
той си знае кой е ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами не се чувствам върха .... снощи свърших работа по-рано прибрах се супер нервна, имам чувството че поемам прекалено голяма отговорност за годините си (от друга страна това пък е знак че ми се има доверие) като стана въпрос за години след месец имам рожден ден
.... него отново го няма и може би по-добре, когато е около мен ме обърква .... като цяло има какво още да се иска но може и по-зле да бъде
![]()
PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!