- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
аууу много ми е весело ...![]()
![]()
![]()
![]()
разбихме ги на Half ...![]()
![]()
и си имам приятна компаниика ...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
външно съм весела,а всъщност ми се плаче.....
УжасТно разстроен, като да разстройш супата с яйце..
Толкова ми са плачи, чи моа напоа целия блок..
Значи историята е могу страшна, затва нема ви распраам кви ги вършихме с мойта Мара.. наай-лошоту е, че вече я нема.. остави ма.. сега си немам никоя..
Ама я съм корав чувек, я съм убил толкова много свине на таа земъ, че сички ми завидът!
There is no good either bad, only thinking makes it so.
А кога ще излиза Vol.6 че да си го взема...
Бреееее то това хазарта било много зарибителноот вчера съм залепнала на компа да се уча да играя покер
все повече ги разбирам нещата
![]()
чувствам се добре.
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Като цяло добре![]()
Сам и забравенмакар да знам че тя няма вина за това....просто така се чувствам
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
![]()
<- Ей така съм в момента, ама съм гладна!
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Супер !![]()
уморена , но като цяло добре
никак..![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Още съм сънена понеже преди малко се излюпих..иначе съм добре-говорих с пилето да я чуя кка е и 20на минути изкарахме докато се разсънвахМного ми липсва това девойче ....3 седмици ще стават сигурно откакто не съм я виждала
![]()
Другото,което ме вълнува е един приятел и супер противоречивите му изказвания и желания...обаче това ммоче само не знае какво иска и какво ще си причини ако се реши на това,което си е наумил![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Пф тъпо, цял ден не съм мръднала от компютъра, само с тази програма се занимавах и сега се чувствам супер тъпо.Толкова съм безполезна понякога.Седя тука, пък няма кой да стане да си оправи гардероба :# яд ме е на себе си![]()
Отделно, че току що един смс ме вбеси до краен предел.
Радвам се![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Убит ден ми беше.![]()
![]()
Днес е най-тъжния, най-злочестия, най-нещастния ден в живота ми!Само като си спомня че го чаках цял ден и броях секундите, а само защото трябваше да се съобразя с определения ми час трябваше да го оставя да си тръгне...
![]()
![]()
Как ми се искаше да извикам името му, да изтичам при него и да го прегърна, но не се пристраших.Сега се давя в сълзите си...![]()
![]()
![]()
![]()
Колко е трудно да стоя отстрани и да знам, че не мога да ти кажа "остани".Сега осъзнавам, че те обичам така, както никога преди не съм обичала, но вече е късно, а аз не мога да се примиря и се давя във скръбта...![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Току що се прибрах с ужасно главоболие и нужда от сън след като съм спала толкова много.Незнам какво ми става.На всичкото отгоре хем ми е тъжно хем ми е вбесено заради тоя чат неска.Знам,че и друг път се е получавало така и се е държал така без причина и се надявам да се оправи в скоро време .. ако не да си хваща пътя този път.Незнам с какво съм заслужила такова гадно отношение.
![]()
![]()
УЖАСНО ми е сдухано.Искам просто нещо ново в живота си ..... нещо,което да ми върне старото аз .... ;(
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!