.
Затворена тема
Страница 53 от 93 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2307
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ма кво ти момче, бе, и той е п***а като сички други. сичките са путкиииииииииииииииииииии иии гадни тъпи меки смешни жалки, дето само за 1 мислят (а познай кво!!!) и нищо др. не ги интересуваааааааааааааааа а да вървят на майната си!!!!!!!!!!!!!!!! и после що не съм искала гадже ми как да искам като после ше ми е още по- гадно!? за по 1-2 вечери и беж да ги нямаааааааааааааааааааа и тва е! мърльовци!
    Напълно съм съгласна с теб!!! И точно защото са такива не бива да се нервиш ... !!! Видиш ли момче или го подмини или го стъпчи тфа е ...
    да духаааааааааааааааааааааа аааааааааат!!!!!!!!!!!!!!!!!!! п****!
    А бе... ходи легай... са като си попаднала на неподходящ какво да напрайм ние... не е нужно да ни хулиш всичките нали? ...
    нужно е, така ми стаа по- добре. кво искаш да викам? ''всички без 1 са еднаквииииииииии ''
    Епа викай ако искаш... слабо ме вълнува

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    олио да ги попари сичките

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    те тва е
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Hilary_
    етоооооооооо гоооооо беееееееее ...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ей мазньо

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Преди 20 минути се прибрах от море и ми се спиии На всичкото отгоре една позната изтри всички снимки и сега имаме само 2 и то много тъпи Като за капак с моя не успяхме да се видим,но поне причината беше основателна Иначе като цяло си прекарах С-У-П-Е-Р!!! Бяхме в Кранево Един много добър приятел беше в съседния апартамент и цяла вечер избухвахме.На плажа видях още 7 пича,с които много се имам и си прекарахме върховно Единствения проблем беше,че спукахме гума на отиване и заради "навигатора ни" объркахме улицата на едното кръгово и се позагубихме На края попаднахме в някво село в 02:30ч. вечерта и въпреки силната музика никой не се появи да ни прави проблеми докато сменяхме гумата
    Хммм сега май ще си легна,защото от 2 дена не съм спала
    Лек ден на всички

П.П.Батеее искам снимки
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    станах преди час,закусих,взех си душ и сега се моткам из нас,че имам още време до излизане
    Днеска се очертава егати и готиния ден обаче Какви глупости и лиготии ще правим с шматките само 1 Господ знае

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Преди 20 минути се прибрах от море и ми се спиии На всичкото отгоре една позната изтри всички снимки и сега имаме само 2 и то много тъпи Като за капак с моя не успяхме да се видим,но поне причината беше основателна Иначе като цяло си прекарах С-У-П-Е-Р!!! Бяхме в Кранево Един много добър приятел беше в съседния апартамент и цяла вечер избухвахме.На плажа видях още 7 пича,с които много се имам и си прекарахме върховно Единствения проблем беше,че спукахме гума на отиване и заради "навигатора ни" объркахме улицата на едното кръгово и се позагубихме На края попаднахме в някво село в 02:30ч. вечерта и въпреки силната музика никой не се появи да ни прави проблеми докато сменяхме гумата
    Хммм сега май ще си легна,защото от 2 дена не съм спала
    Лек ден на всички

П.П.Батеее искам снимки
    Мммм на моренце в Кранево е мега добро!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ех,тези момчета все ви тормозят.Игнор и т'ва е. Я,се усмихнете и гледайте от хубавата му страна. Кефя си се на макс.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз очаквам хубав ден
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ujasen den o6te ot sutrinta 6i poludeq
    LuUBbOoVvTtAa nNIi PPOotTdD1!RrJjAa JjIiVvIi...[!]

Ами нечовешки гадно...използвана и предадена просто нямам думи
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Поспах си добре за компенсация,че снощи си легнах размазана от всички тея глупости дето ми наговори пак. И сега съм горе-долу добре .. станах си,наядох си се като бял човек и даже ми е леко забавно . Честно казано незнам вече какво да правя с Него .. омръзна ми .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Вече ми се развали настроението..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер тъпо

Добре съм - без гадже = БеЗ пРоБлЕмИ
    Е добре де, малко ми е куцо...

Един близък семеен приятел почина

Уф... тъпо...

МЪЖО, ЩЕ ТИ УБИЯ ДРУГАТА ЖЕНА!!!
    ЗОРИ, радвам се, че си си изкарала хубаво
    Владо, от нас салатата, от теб ракията :P :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от xplay

Уф... тъпо...

до скоро снимки прегърната с гаджето - ся била без проблем ебати сакатите лъжи
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Цитирай Първоначално написано от xplay

Уф... тъпо...

до скоро снимки прегърната с гаджето - ся била без проблем ебати сакатите лъжи

Ти да не ме следиш?
    В момента така се чувствам, отговарям на въпроса на темата...
    И така е... вече няма кой да ме ядосва, но на пук да го обичам :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Добре съм. Спи ми се, но съм добре.

Голям фен Аватара на Aicken
    аа не следя никой най малко теб просто винаги ми правят впечатление щастливите снимки на влюбени двойки , такива каквито аз никога нема да имам
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ааа батко ви планинар се върнааааааа
    Разултат - настроението на макс, мега якото време, и огромното количество снимки и нови познанства

Иначе природата там е меко казано приказна. Има уникално съчетание от зеленина стръмни скали, спиращи дъха върхове, зъбери, чукари и подобни. 7-те езера са просто перфектна гледка. Успокояват и ете карат да осъзнаеш колко зависим си от природата. Отделно че в компанията на планината се чувстваш като прашинка. Толкова величествена и красива е Рила. Спахме в Новата хижа(Седемте езера) бяхме 9 човека.

Първия ден ни хвана една мъгла посредата на похода и ние не знаехме какво да правим. За връщане нямаше и как да стане дума, щото пътя беше много. НОбаче никой не знаеше пътеката по която трябваше да тртъгнем. Добре че за един момент мъглата се разсея та водачката (Ани) позна месността и каза "Натам!". После стигнахме до Бъбрека и се разделихме на две групи - едните се качиха до сълзата и окото а другите продължихме към Трилистника, близнака и старата хижа. До нея е и рибното езеро. А зад нея е Долното(последно) езеро.

Видахме и лагера на дъновистите. Бяха се устроили до старата хижа и бяха меко казано много. На снимките ще си проличи кокло са. Не знам точно учението и философията им, но разбрах че всяка година са там за месец(юли-август).

А сега предполагам всички ви интересуват снимките - както споменах по горе огромно количество са. 6 фотоапарата бяха налични, на моя изснимах 700+ снимки(за жалост катратат ми побура само 800 броя). Очаквам още поне два пъти повече да ми пратят. Кокло обработка ще падне не ми се мисли. Ако някой има идея къде да кача 3 гиги архив със снимки - моля да заповяда.

Скоро ще пусна пурвите снимки във форума.

Мисля че е ясно как се чувствам - невероятно страхото.

Зори, Иве - благодаря ви

Ракийката - няма ядове. Салатата да е шопска

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на mynichka
    сравнително добре :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Батеее качи ги в http://bgshare.com/ Ама запомни името на архива,защото иначе после няма да ги намерим

По темата:Наспах се и ми е супер Гледам Покемон на Джетикс и си припомням детството След час мисля да си поръчам една пица,че нещо съм гладна,а не знам к'во точно ми се яде и после айдеее пак в леглото Аххх как обичам да се излежавам по цял ден Ако и милото беше при мен удоволствието щеше да е пълно,нооо и без него пак ми е добре
    Иначе като цяло се чувствам още по-влюбена и щастлива,защото усещам как Той започва все повече да се привързва към мен,да се притеснява за мен ... Вече започна да свиква и с мисълта,че за първи път е започнал сериозна връзка с момиче Аххх нямам търпение да дойде другия понеделник и Той да се прибере Обещали сме си,че този път ще сме си само двамата,защото имаме да говорим за доста неща,които ме тревожеха преди време
    Еххх тази любов,какви чудеса върши и как променя хората
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Уоу,това днеска беше просто егати и шашавия ден...Първо закъснях за срещата с Ивето,което за мен е ограмна рядкост...да ми се случи 1-2 пъти годишно ако не и по-рядко,ноооо преживя го момата..Та отидох,оттам се поразходихме пихме по кафе и се присъединиха още една приятелка и гаджето й,с което всъщност не се имаме много въпреки,че ми е от училището...но направо ме изненада младежа-беше много мил,и добре си полафихме....Той заминаваше за Русе-та го качихме да пътува и дойде най-добрия приятел на Ивето-същото,момче с което онзи ден излизахме-сладура от Канада..та помоткахме се,посмяхме се и хоп-айде у Ивето на гости-там просто не еистина какви сме ги вършили-то не бяха едни метъли,после пуснаха чалга,та алкохол ли ,та..ае майко опази как се вика-но резултата е върховен,-леко съм прегракнала от пеене и викане,има много готини снимцичи от днес плюс,че съм заредена сс много много положиелна емоция...ама ги обичам тез шматита-не е истина

Супер фен Аватара на kindergarden
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си