- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Чувствам се... като най - голямата глупачка ..
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Чувствам се тъпо.Уморено, пък не ми се ляга, пак няма да мога да заспя.Ще си мисля пак само глупости :# Другото гледам времето ,гадно ще е :СА сега ще падат всеки час по 60 звезди отивам да гледам и да си пожелая нещо . . не ,че ще се сбъдне. .
А бее няма значение..
Сега се сещам за мечуу ( Faces ) и се усмихвам![]()
Спи ми се ... тъпата котка ме събуди в 6 без нещо и не можах да заспя пак![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не съм спал 2 вечери та ... Малко дезориентиран , уморен и гладен![]()
Станислава
ох,егати и гадната прецаквацияНаправо тая 1 седмица ако бях си влизала по често в профила в сайта нямаше да е зле-ама никак!!!! Хем ми се плаче хем се смея като идиот срещу монитора
![]()
Ама и моя гаден късмет
![]()
Иначе съм сънена и дезориентирана все още![]()
Янче, кво станало викаш?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хъх и аз съм със същия проблем , само дето ме събуди в 5 , а аз после пак заспах ;дПървоначално написано от Priceless
иначе се чувствам супеееееер изморена
снощи до 3 часа не можах да заспя
и са едва гледам , а трябва да излизам ;хх
скапа ми се настроението от вчера и мисля да не започвам това , което
бях замислила
а и вече няма смисъл
поне имам цял ден да спя и да се наспя като хората ( ама едва ли ще е възможно )
.. f***ing Dead , come and take me ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Събудиха ме още в 12 след като снощи до 3 часа не можах да заспя.Все още ми е заспало и ми идва да си легна пак .На всичкото отгоре все още незнам дали ще излизам и ако не се уговоря с някой ще трябва да си ходя сама да си купувам билет .
Уфф ии пак ме обзема някакво гадно чувство такова .. Сигурно е от тъпия филм.Сдуха ме отвсякъде . Просто в момента единственото,което ми се иска е да изляза с Него,да си говоря с Него и да забравя за всички други .. точно както си правехме преди двамата,но сега ни единия има време,ни другия .
.. уффф абе общо взето много скапано ми започна деня.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
чуствам се празнотъпо изпростяло ... бля бля ... общо взето скапан ден
Ми .. перфектно общо взето ..След малко излизам .. да видя малко хора, че след това заточение вече забравих как изглеждат
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ъмм да коментирам ли?Все едно и също..скука![]()
Ми бях в Сребърна на нощно наблюдение с групата, и единственото, което гледах бяха картите за игра.![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Чувствам се ужаснохванал ме е летен вирус,повръщам дигам температура въобще кфо да говорим
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
хех, ми как... смешно ми е как може да има толкова жалки съществаиначеее съм добре, по- късно ще поизляза, а сега съм още сънена
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Миии очертава се да излизам с едно приятелче някъде да ядем нещо ...![]()
само дано да не завали ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер ми е забавно и отлитам навънка след около час. Дано някой не ми развали настроението,защото ще умре после.![]()
![]()
Нещо май съм настинала. Гледам да не се отпускам, ся пия 4 си чай за днеска![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пак ходите без мен,еййй...Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
!!!
По темата:Вчера с моята BFF си говорихме доооста за някои неща и вече се чувствам идеално ... Най-после успях да споделя с някого тези неща и ми е едно такова лекоСтрашно много искам да видя двама Гошовци и да им кажа някои неща,но знам,че с единия ще се видя чак във вторник,а с другия поне след месец
Както и да е
Важното е,че си намерих нова мишка и ми е малко по-весело
Айде отивам да гледам един филм и после ще се спинка
![]()
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
happy![]()
![]()
![]()
![]()
.. съсипана!!!![]()
![]()
![]()
![]()
писна ми от всичко ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
БЯСНААААААААААААА !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак си направи неговото изпълнение и изобщооооо .. авееее оффффф!!Нямам думи да опиша какво е вътре в мене .. идваше ми да му счупя главата и още ми идва и естествено почвам да се тъпча....!!!
![]()
Офф направо ми идва да му кажа толкова много неща и с това да приключим без това той сам си каза,че е глупак ама аз ГЛУПАЧКАТА НЕЕЕЕЕЕЕ ТАА НЕЕЕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо вече ми се драйфа от всичко и от всички!!!!КАК ДА НЕ СЪМ СЪРДИТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ТОЙ МЕ ПРЕ*БАВА ПОСТОЯННО ВЕ МАМКА МУ??!?!?!??!?!?!
![]()
Въй ще избухна след малко .. дано да ми мине,че няма и да мога и да спя!!!И дано се прибере по-скорооо!!!!!
Ми малко съм поизнервена ама ... добре че е ТОЙ, за да ме успокои малко![]()
Hilary_![]()
Чувствам се що годе добре![]()