- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
денят ми е по-добър от останалите. Правя това което ме кара да се усмихвам. Мисля позитивно.. и се чуствам добре.
^
Е малко ли скайп абонати имаш
Харесай си един и давай![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Понаспах се днес. (: Лошото е,че станах с мисълта да му пиша .. хм. Чудя се дали да го направя изобщо.Дали да си рискувам нервите и настроението .. ама то без това е никакво . За странния ми сън да не говорим.Сънувам го за пореден път и пак със същото момче,а не с Него.Направо вече ми писна .. искам да се оттърва от всичко!
Дано да е добър ден .. ии добра вечер,че ми вкисна вече от глупости.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Страшно скучно ми е...сутринта си свърших работата и сега...![]()
много ми е объркано днес..
добре съм, ама ми е объркано, което ме кара да се чувствам леко глупаво..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
амии вече се чувствам много добре ии Благодаря на съфорумниците за това ^^
хъх , сутринта ходих на лекар и ми взеха кръв от вената ;д
лекарката ме похвали , какъв герой съм била щото не съм се изплашила , че ми е взела кръв ^^
сега си гледам точката на ръката от иглата и се кефя и гордея![]()
ии днеска ще ходя най - накрая до любимото ми магазинче да си взема някои простотийки ;дд ^^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ми .. чакам бебо да се върне от работа ..и дано това да стане преди да изляза, че ми липсва толкова много тоя човек![]()
Иначе съм перфектно просто .. цигарка, количка .. какво повече ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Леко съм болна, а ми предстои среща.. що тряяше точно днескаНищо, все ще се справя някак
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бях до църквата ,много хубаво си поплаках за него, сега малко ми поулекна . .![]()
добрее
ще се върна към старото време довечера за малкооо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Най- прекрасния денщастлива, щастлива ..много щастлива
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
що така, бе, моме?Първоначално написано от 8992LIGHTER
аз съм добре.. пак леко ядосана, но като цяло... добре![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Още ме е яд за вчера.И днеска се прибрах супер рано и сега цяла вечер ще ям .. и то от нямане какво да правя .
СКУКАААААААА ;; Днеска беше soo nice с отношението .
Исках да се видим обаче не стана .. ама карай .. (:
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Цепи ме главата аааадски много![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ууу супер съм-ПЕРФЕКТНО...и се дължи изцяло на батиии....бати,мерси много!Обичам теии мерси за прекрасната,великолепна шапка...обещавам,че ще си я гушкам преди заспиване
![]()
Наистина съм влюбена в нея-готинка е
![]()
иначе реших да се променя и сега остава да го изпълня....![]()
Е покажи ни я деПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
По темата:Моя още се цупи или по-точно се инатиАз също се инатя и няма да му драсна дори един СМС
Като за капак така ми се спиии и мисля след малко да лягам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
еми дай скайп и ще ти пратя снимчици на най-хубавата великолепна шапка...казвам ти умирам си за такаваПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
ами,бивам.. самотно ми е
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И на мен ми е самотно. Но ще се разсея аз тази събота.
Иначе, за голям кеф на Disrespect, си купих очила. Нърдски. Супер яко едно такова, с правоъгълни рамки и анти рефлексни стъкла. Първите очила в живота ми. cool.
СПИ МИ СЕ !!! Коооолко ми се спи самоИ нашите се връщат днеска да ми съсипят кефа
Ае днеска ше бъде гаден ден ...
Hilary_![]()
Варненската сирена - я дай една усмивка и слагай масата за виртуалното кафе. Бисквитките са от мен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House