- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Смея се тука с едни приятели и си обсъждаме разни глупости![]()
дадох на бати една задачка малка и да видим какъв ще е резултата-ако може да е по-гаден така ,ще съм му супер задължена![]()
иначе точно това си говорихме с братчето ми тая вечер-колко хубавоче продължихме да поддържаме връзка и колко е яко да имаш човек,с който да ти е готинко да излизаш и да се разбирате...
отделно чух бфф ката дет още виси на село и скоро ще я издърпам на сила ,че ми липсва ужасно много![]()
утре имам среща с 2 приятелки от бившия клас дето 2 години не съм ги виждала и много се радвамочертава се готин ден
Зори,сори че още не съм писала по скайп ама съм заета малко повече напоследък..някой от тея дни ще да е и ще се чуем![]()
![]()
Оф, отдавна не ме беше хващало от бира.
Концерта го пропуснахме, ОК. Излязох с един познат, който ми е на път да се превърне в приятел, да отпразнуваме тъжния повод. Само дето нищо не съм ял цял ден и ми е замаяно сега. Мно-о-ого замаяно. Пиша със затворени очи чак.
ми добре се чуствам горе долу.. мисля си за бялото барче на което бяхме до сега с приятеля ми ... мм как си бяхме легнали .. иии музичка.. и морето срещу нас.. мм.. аа да.. и мисля си че утре сме на палатка...ии май трябва да си лягам че неска бях през някви планини храсти.. бляя.. и така ..мда..
![]()
![]()
Яко ми е
Обичам го !
А да .. и ми се спи мъничко ...Ама ше издържа още малко .. надявам се
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
lipsvashh_mi,не се притеснявайИ аз нямам много време за скайп
По темата:ВЛЮБЕНА СЪМ!!!Днес реших,че е време да си преглътна ината и му драснах един СМС за да му се извиня ... Знам,че с СМС-и е тъпо,но така се случиДиването се направи на важен и не ми се обади,обаче усещам едно сладко чувство в мен и знам,че в момента си мисли за мен
Предполагам,че утре по време на почивката ще ми звънне и ще си го "нацелувам" по телефона ... Еххх още само 2 дена и половина и ще съм с него!!!Дори обмислям варианта да остана в тях през цялото време,а не само 2 дена,нооо ще видим
![]()
ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГООО И ТОВА СИ Е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Късметлии.
А за мен не ми се говори, срам ме е.
чудя се дали сбърках,като излязох с него.....
Да си го излея ли? Чувствам се хипер, мега скапано! На една шибана работа съм при едни шибаняци, които не знаят как се работи тази работа. Няма да кажа какво е и къде. Амаааа то селяни братче само викат и се троскат и ме държат длъжна, че не мога да напусна ако не им намеря човек на тва място... Могат да ме задържат ли? Бахти народа... Не знаят кво е принтер.... А за пц да не говорим... Цяла година седи в селото и в двора и лятото тръгнало да работи... Ах... Крепи ме единствената мисъл, че ми остават 15 дена от шибата работа...
Беешеее СУПЕРРРРРРРР ЯКОООООООО (:Евала на Слави Трифонов за шоуто .. просто нямаше такъв як концерт.
Много се накефих и,че се видяхме .. беше яка вечер. Трябваше да отида и на диско ама .. на .
Гладна съм като вълккк .. изядох всичко в къщи.
И изобщо не ми се спи .. даже може да го дочакам да се върне от диско и без това с тая музика тука няма да мога да заспя. :P Кофти ми стана само,че заминаха така ама айде .. дано и той да не е сърдит пак за нещо,че се гърмя .. шото не ми отг на смс-а . ;х Както и да е .. Яка вечер беше.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чудя се...за много неща се чудя ли чудя...кво ми стаа дали от това че за 5 дена ми се събират 20 часа спано...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Малко ми е притеснено за утре. За пръв път ще ми е...![]()
Първоначално написано от Assshley
оооо ти си от бс![]()
и на мен ми се ходеше на слави, но ...![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
![]()
![]()
![]()
Неее знаммм ! Сериозно .. не знам! Баахти и филмарските истории честно!![]()
![]()
![]()
Ейй толкова нервна не знам от кога не съм била
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Първоначално написано от freziq
жесток концерт беше
не ме дразни![]()
ще гледам да отида в пловдив на концерта![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
еми средно .. боли ме глава и не съм много на кеф ..
Няма да се нервиш моя сладка пухкава буФто ...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Обичам си те!
По темата: Мии май бивам .. с приятна компания ме очаква една забавна нощ ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^ Ти пък си баничка .. ай тихо !![]()
![]()
![]()
По темата: Чудя се какво да счупя, че да ми мине малко яда .. ама там е проблема, че няма какво .. Гоооосподи, само как искам да изчезна![]()
Hilary_![]()
Откровено разочарован но поне нещата се изясниха \/
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
и аз ходих,когато беше в ПлевенПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
определено си го бива човека
![]()
Аааа.... вчера правих секс... Ама такъв, че сега като се сетя, настръхвам.Иначе ми е малко скапано настроението, станах много рано (7.30) и скучая... За първи път от много време. Просто не е истина колко ми е скучно. Нищо не ми се прави. Не ми се чете, не ми се виси пред РСто, не ми се правят дивотии с пратовчедката, не ми се излиза с приятеля ми, не ми се ходи никъде. Решават ми се задачи, но в нета не намирам нищо интересно, забравих си сборниците. Мамка му.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
оу, принцесо...Първоначално написано от babity
![]()
Еми все така ми е зли и съм отпаднала
Скарах се и с най-добрата ми приятелка... изобщо кофти ми е ;/
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Днес съм без определено чувство![]()
Щастливо ми е за едно, иде ми да ревна за друго.. Нервя се на трето, а на четвърто се смея..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()