- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Да живее френския дет метъл с грийнпийс наклонности и ска пънка от лос анджелис!
Чувствам се кайнда' шити....
Но временно ще да е.
Може би.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
Слушайте мама и тате!
Аве последното ми мнение що беше изтрито? :О
ЕДИТ: о, боже, бъркам темите. х)
Better now?Първоначално написано от mitternacht
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
yepПървоначално написано от Priceless
Still, the morning is wiser than the evening![]()
Слушайте мама и тате!
Пф уморена ,пак не спах и сега прочетох нещо от един човек, което страшно ми скапа настроението :#И ми стана кофти, трябва да излизам, а изобщо никаде не ми се ходи :С
![]()
Same here...Първоначално написано от DevilWish
![]()
Апф .. еми .. искам си слънчо![]()
![]()
Ебахти .. само той може да ме развесели сега
За кво тряа да е на работа
![]()
Иначе съм адски ядосана, нервна и каква ли още не . Имам нааай-неебателните родители на света![]()
Hilary_![]()
Зле ... аз не съм психически издръжлива ... как да запаля свещ пред ковчега на съученика си .. как да го погледна като знам че няма да ми се усмихне с неговата лъчезарна усмивка и да каже някоя простотия .. искам да го докосна .. как като ръцете ми ще се разтреперят от студ ... как да гледам че го слагат в шибаната земя .. и след време няма да остане нищо от него ... как да се справя с болката .. от мисълта че милото му .. скъпото му ..безценно сърце ще е под земята бавно изяждано от червейте ... искам да си го върна ... ако беше жив щях да го прегърна така силно без да го пускам .. щях да му кажа колко ми е скъп .. щях да го предупредя да не се качва в колата ... много го обичам .. как да гледам празно мястото на което седи в клас ... що Господ го взе само на 19 години кфо е видял толкова от света ...
Толкова ми липсва .. и още ми е на лъжа че няма да го видя ... беше толкова хубав толкова добър не съм го чула да се оплаква от живота а живота отне неговия живот. Винаги ще е в сърцето ми ...
Почивай в мир Росене![]()
От вчера се чувствам сдухано... ама все тая... днес е 17-ти пак ще ходя в болницата... добрата вест е че днес не съм на работа... сега си куфея на Messiah's Kiss - Thunderball ... обичам пауър метъла, ей! Което ме подсеща, че после трябва да си запиша някои албуми на дискове... довечера ще се пие, макар че знам - това няма да ми помогне с нищо :С ...
О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!
Но поне една приятелка е винаги до мен и малко ме разсейва от проблемите ми...Но на 20-ти заминава
![]()
![]()
![]()
ПС: Диди, ако четеш т'ва знай, че си те обичам и уважам страшно много! И мерси, че и ти си до мен![]()
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Познато ми е. :S Една съученичка си отиде по безумен начин, направо невъзможно - блъсна я тир защото някой не си беше свършил работата. Нямате идея какво е човек да си отиде, ти да знаеш кой е виновен и да не можеш да му кажеш нищо. А човека вече е под земята...Първоначално написано от 8992LIGHTER
А да ... и също така: Стана утрееееее![]()
Днеска ше я видяяяя .. толкова ми липсваше това момиче
![]()
![]()
Hilary_![]()
Чувствам...че ме събудиха напразно,но ще го преживея. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Перфектно се чувствам![]()
Забранявам си...![]()
Не искам да си спомням нищо от снощи...
Попринцип съм добре . Заспала ми е,защото сега станах и отново ме събудиха ..Сега си мисля за Съботата . Искам още една такава вечер с Него преди да замина.
![]()
И вчера пак .. просто съдба.
Трябва да отида да ям сега и да си оправя леглото,а адски много ме мързи .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
просто съм едно такова фък, фак, фък, фак...Fuck L Ron Hubbard and
Fuck all his clones.
Fuck all these gun-toting
Hip gangster wannabes.
Fuck retro anything.
Fuck your tattoos.
Fuck all you junkies and
Fuck your short memory.
Fuck smiley glad-hands,
With hidden agendas.
Fuck these dysfunctional,
Insecure actresses.
Що така трябва всичко да е сложно при мене винаги някой се меси винаги се намира някой да ми завиди...но някой адски зловещо ще изгърми просто усещам как скоро ще го начукам зверската на хората с маски напро и грима им и маските и всичко ще им падне мамка му писна ми...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
И аз съм една ....![]()
![]()
Hilary_![]()
ВИЦ
Без 'метъл' в училище = време за нова гугълбомба.
Просто съм бесен на министерството.
Много ,много злеШибано.
А тоя път няма да има човек ,който да ми каже усмихни се![]()
Аз съм виновна.Тъпачка![]()
в момента добре,а утре ще съм на седмото небе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!