- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Кофти...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
нямам какво повече да кажа.Първоначално написано от Hilary_
Hip Hop, Rap
,
От декември съм с тия нокти и до сега само ги скъсявах ... Представи си к'во е да имаш нещо за повече от 6 месеца и изведнъж да го изтръгнеш от живота си ... Знам,че звучи преовеличено,но аз съм с нокти от 12-13 годишна и от тогава съм ги рязала до дъно не повече от 10 пъти и сега ми е гадноПървоначално написано от YouCantStopMe
Както и да е ... По темата:
Бясна съм на моя,който се очертава скоро да ми е бившУтре мислех да ходя с едно специално момче във Варна,но баща му ще е там и се отказах
![]()
![]()
![]()
Батеее забрави да ми кажеш к'во е станало
Иначе като цяло се чувствам зле и мисля да си легна,преди да звънна на едни приятели и да си го изкараме на тях![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съжелявам. ;sПървоначално написано от ShtrudeL
По темата:Ужасно ми е гадно и ми се плаче,защото ме е яд ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
аеееее крайно време е и на мен да спре да ми дремееее бее ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аее те т'фа е ... G-king'z - Typi myrshi![]()
![]()
=D>
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спори ми се с някой за нещо.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И те така.Първоначално написано от ShtrudeL
Хайде да спорим?
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Хайде де. ^^ Само кажи за какво ^_^ ;DПървоначално написано от stup1fy
4XCOKИ
Ами няма проблем,обаче не съм сигурна ,че това е подходящата темаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Last.FM
Вече изгубих желание. ^
Да си дойдем на думата и по темата...
Остава един ден Оо Ще се побъркам. Ще ми се пръсне сърчицето Оо и и...сещате се когато наливате вода в шише когато водата тъкмо ще прелива и звука е един такъв по-различен от както когато шишето е празно...Май влизам в ролята на шишето...ще прелея от вълнение Оо
^_^
4XCOKИ
А аз, мислех че съм единствения буден в 2:30...
По темата...
Изгледах едно филмче, и що годе ми се пооправи настроението![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Разочарован ;]
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Чувствам се като лайно.
Не,не!
По-скоро като червей затворен в буркан.
Не мога да крещя защото нямам мусура
Не мога да драскам и да блъскам защото нямам с какво
Просто идеално ,не може да бъде по-добре![]()
![]()
идва ми да повърна от кеф (sun)
Last.FM
Не ми се спи, но трябва да ставам вече, че утре пак на бачкане... айде лена и доходна на всички...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
леко бясна и леко разочарована...
сега като изляза,като се понапазарувам и си видя милото ще ми се оправи настроението ....определено ще си кажа всичко,което ми тежи ,тя ще е мила и добра ,за да изръси някоя и друга простотия по нечий адрес,което винаги ме развеселява суууууупер мн![]()
и така....абе друго си е да съм си с нея
![]()
[quote="Tomorrowww"]Първоначално написано от Hilary_
само че съм объркАН
![]()
.... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари
Каке - яви се в скайп и ще ти кажа. Вчера, просто ми беше едно никакво
Иначе сега съм си екстра, миси за поздрава от импулсИмам нещо друго да ти разказвам
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми как се чувствам ,радвам се ,че съм спала днеска малко повече от обикновенното.После ще излезна малко навънка да се поразсеямИ така . . поредният обикновен ден
![]()
Не знам...Снощи беше супер яко на Слави...Леле, такава лудница не е имало никога..Но не мога да разбера едно..как е възможно от 30 000 и повече човека да видя точно него..Знаех си педчувствах го, и беше на 15 човека разстояние от мен и сякаш между нас е нямало нищо..Довел своя плондер..на която ми идеше да запея: АКо хората се питат дали си бременна..свали няколко КИЛА!"..тая заемаше място за 3-ма човека..По-странното е че сякаш той имаше по-близък контакт с друго момиче, което пък беше почти анорексично...И така докато Невена подгряваше..мисля че той я целуна и аз ревах ревах ревах и като видях джипа на Слави ми се оправи настронието..Стресирах хората около мен.. за 3 часа забравих, че е на стадиона изобщо..но..тази сутрин осъзнавам нещатата и не мога да спра да плача...Едно помахване и намигване ли заслужавам...Само?? А му дадох всичко което можех да му дам..За едно намигване, гаден плондер и потенциална анорексичка..Не мога да се боря повече за него..Отивам пак да мокря снимките ни..Не вярвах че 8 месеца са били за тоя дето духа....
Утре . . .![]()
![]()
![]()
4XCOKИ
Добре, но имам много да уча![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Тотално се отчаях и дигнах ръце от една идея... да става каквото ще, не ме интересува повече, ще си гледам кефа... Отивам да попочистя малко докато ми мине някво-никвото...
Сега ставам естествено отново по обяд и заседнах с чаша 3 в 1 пред компа.Кефя се,че слагат интернет и горееПаралелно с това и като му видя тая снимка ми става супер яко .. мн е якаа ейй .
![]()
Изобщо добро начало . (: Трябваше да изляза да си потърся чанта обаче .. пак се успах.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
еее перфектния ден се очертава...изобщо страхотна седмица....с милото си изкарахме много добре,естествено изцепки имаше много,но иначе не е забавно....минах на шопинг терапийка,настроението ми скочи достааа бързичко![]()
![]()
утре малко по работа ще се помоткам,да видя как върви ремонта...,скоро ще излизаме с едни семейни приятели и много се радвам,че ще ги видя особено дъщеря им...много мило момиче![]()
сегааа ще си почина малко и се залавям с химията,че съм до под кривата круша![]()
Охх...Ами уморена съм... жегата ме довършва тотално
И имам да пиша още много домашни
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]