- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Забавно е да зяпаш, как 15 годишна девойка показва пъти по правилно мислене от вече големи мъжеИ още по забавно е да гледаш как те се връзват и сами падат в капанчето
Браво, Иве
Аз след малко отивам на зъболекар. Топло ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Адски шибан ден.....майка ми си изпусна полета за България,сестра ми утре заминава на море....
А аз ще отида при нея само за един ден сигурно ...![]()
Тази вечер най-вероятно ще излизам с онзи простак,да видим какво ще стане.
![]()
Леко изморена![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
дроб съм,изцедена и емоционално изтощиначувствам се ненужна и невидима и просто искам да изчезна,да се скрия от самата себе си
![]()
Надъхан за парти събота вечер.
учещ за поправка...
гладен
Погледни останалите мнения...Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
и аз съм гладна,яде ми се един голям,мазен дюнер с много сосПървоначално написано от w0sh
а после може и нещо сладко
![]()
Отврат!!! Какво е това нещо бе!??? На село?! Я вървете да се прескачатеее![]()
![]()
Защо се на менее.... Да 6 дена на село?!?!?! Моля?!?!? Тея хора луди ли са?! Иначе днес си изкарвам яко, до ей ся бях с една приятелка
и след малко пак изчезвам
![]()
.... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари
на село с 3-4 масура в джоба и знам че няма да ми е зле.Първоначално написано от ganjaaa
Е не...вече не мога да си намеря място от вълнение и притеснение... : |
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моя ми звъня,а аз си проявих ината и му затворихПратих му СМС,в който му написах,че не искам да говоря с него и че ако има да ми казва нещо спокойно може да ми го драсне на 2 реда
Сега и той си проявява ината и няма намерение да ми отговори
Амааа честно казано не ми пука
Още не се е родило момчето,на което ще давам "Евала!"
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хаха евала за отношението към приятеля ти. Трябва да има повече такива решителни момичета като тебе . (:Първоначално написано от 3oPuTy
По темата:Чудя се дали да мръдна на някъде или да застоя в къщи тая вечер,че ми писна все едно и също всяка вечер навънка . ;// Иначе тоя лайньо незнам дали е в града,но смятам да разбера в следващия един час .. или пък просто ще се направя на ударена и няма да си правя труда да му пиша .. дамм сериозно се замислям над този вариант.Иначе така ме мързи да стана да се оправям,но най-вероятно ще го направя,защото пак ще ме налегне скуката . ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
мн добре се 4увствам,утре изписват другата ми сестри4ка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Празен. Както и да звучи...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ще разбера коя е тая курва анорексична и ще я спукам от бой!![]()
тежкооо ми е,тая пица е мн голяма,оставих си я за утре,ся 6е изляза да се порастъп4а![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изморена съм, боли ме коремааааа ... и съм гладна![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нещо ми е хубавоТова момче/мече
ме радва
![]()
![]()
Чувствам се гадно...Понякога още от сутринта ми се разваля настроението и то без особена причина,но след това успявам да разваля настроението на важни за мен хора и направо се побърквам...Писна ми все да правя всичко погрешно и да наранявам всичко живо покрай мен...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Мисля днес да легна към 12.30 и утре да стана към 10 и нещо.. Опитвам се да си оправя режимаАма пък спах от 18 до 20.30 и не знам ся кога ще заспа
Утре трябва да почна и да чета вече книгите
Като цяло вече усещам как ваканцията е към своя край, което е жалкоо ;(
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А бе, бил съм и по-добре
Сега изчезвам с компанията на "кафенце" по Благоев![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
мм една приятно прекарана вечер ...![]()
![]()
но ми липсва нещо ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Вечерта беше добра докато не се прибрах естествено . Сега се чувствам гузно,че й казах .. Може би не трябваше и ще стане някой голям филм .Уф .. писна ми вече .. Добре,че се махам след 2 дена.Само 2ма човека ще ми липсват и това е .. за никой друг не си заслужава да си хабя нервите и да си губя времето. (: В момента единственото,което искам е да съм някъде с Него навънка или да си пишем на дълго и на широко по скайп . Времето и разговорите с Него са един от малкото ми начини за релакс особено ако и двамат сме предразположени.
Общо взето дано до края на вечерта нещо не ме ядоса много,че .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!