- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Чувствам се тъпо.
Скучно ми е.Сякаш искам да споделя разни неща с някой,но няма с кого.Общо взето замислена съм.Радвам се,че имам една добра приятелка,но,Господи,какви мисли и са в главата.Толкова сме различни,но това не е пречка нали?Уж казват-противоположностите се привличат.
Както и да е.
Откъм любовен план хич ме няма.Има един субект(хаха),който ми е взел внимението,макар че от около месец нито съм го виждала,нито съм го чувала,нито съм си писала с него в скайп.
Странно.
Иска ми се да се случи нещо различно.Тъпото сиво ежедневие ме убива.Искам нещо интересно,ново,хубаво,пред звикателно.
Оф...всичко е толкова объркано...
Не мога да разбера какво иска и защо ме обърква повече ... ?
Не мога и да го питам.....утре заминава,а аз ще отида чак в понеделник.
Няма да имаме време да се видим и да говорим дори.
Баси филма.....![]()
страхотноо![]()
Hip Hop, Rap
,
хах скучно ми е![]()
.. радваш се, усмихваш се и за секунда всичко спира!
Екстра съм, сега се прибрах от кръчма и що годе ми е весело![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Наплашена![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
След това нападнение на модераторската инквиция аз съм покаял се грешник.
ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА ПРИЗНАВАМ СИ!!
лесно ти е на теб мене едвам не ме утрепаха
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
толкова ми е скучно,че почнах да се смея без причина и искам да легна да се наспя,но от смях не мога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от какво те е страх аз си се хиля супер мноооПървоначално написано от Priceless
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Не помня откога не съм се смяла така![]()
![]()
Едит: Покланям се на мастъра!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+++Първоначално написано от Priceless
аадската нощ ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искам пак ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Заспало ми е
Како - драсни ми като се събудиш![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy отново бесен защо никога никога дори и най малкото нещо което се надяваш да се случи не се случвва![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Какъв е извода - живей си живота и прави планове, които не включват неща, независещи от теб. С една дума бъди господар на себе сиПървоначално написано от Aicken
![]()
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
как като по принцип нещо те касае как да се примириш.... някви супер дребни неща , независещи от теб но много дребни на които се надяваш....и накрая 1.... уй
просто и разбий сърцето.
Дай ситуацията за да ти дам конкретен пример
Нещо те касае само ако ти му позвлиш. Щом не зависят от теб - не очаквай да станат. Изгради си план и идея как ще се справиш БЕЗ тях и как СЪС тях
Пиши ми ЛС.
Dr. Gregory House
няма нужда от лс , защото знам че щом е свързано със жена , не трябва нищо да очакваш защото.... мамата си е е.. о
само 1 се питам , защо жените ти говорят едно , а вършат друго![]()
просто и разбий сърцето.
Защото се презастраховат при евентуален провал. Защото очакват ти да водиш ситуацията, защото искат от теб да си готин, да си мъж и да ги поставиш на мястото когато се налага...
С една дума защото искат да знаят че на теб може да се разчита. Ако не го усетят - продължават напред.
Dr. Gregory House
затова единственото място където се държа свободно е тоя форум , къде си изливам мъката? - пак тука, простотията също, щастието и него но то го има рядко... аз водя ситуацията винаги или поне така изглежда, много съм коравПървоначално написано от valdesbg
ама вътрешно съм си обикновенно момче с мечти и с надежни като всеки нормален човек с добра душа...
просто и разбий сърцето.
Еми идеята е мой човек и вътрешно да водиш ситуацията. Щото момичетаа усещат тоя дисбаланс
Съдбата обича и помага на смелите
А тоя форум го зачеркни от местата където можеш да си изразяваш душа, чувства и така нататък...
Затваряш се в един измислен свят и няма мърдане.... А никой не обича виртуалните личности![]()
Dr. Gregory House
е защо да се затварям просто се разнообразявам тука , то да си изразяваш чуствата във форум звучи![]()
![]()
ама е нещо такова не може да го опиша олеква ми
а иначе за дисбаланса че усещат ние в една тема пак бяхме зачекнали темата че човек може да има 2 лица напълно перфектни и все пак коренно различни така че...обърнахме темата нещо опасно
спирам
просто и разбий сърцето.
Общо взето се чувствам отвратително...Цяла нощ не сам спала, за капак трябва да взема едно много трудно решение, дано всичко се оправи, защото не мисля че ще издържа...
![]()
![]()
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[