- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
![]()
заключиха тематааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Отново станахме жертви на Торквемада и компания
Искам да не ми се разсърди..Само тва искам..![]()
![]()
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Супйер съм си. Само дето имам един плакат дето се чудя къде да го залепя, че вече ми свърши мястото. Иии трябва да чакам още час и половина, че тогава да излизам![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Влюбенааааа![]()
![]()
![]()
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !
чувствам се добре..по-добре от снощи..
![]()
Чувствам се ужасно. Защо няма машини на времето?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За разлика от вчера съм адски щастливааа![]()
В момента чакам майка ми да си дойде,а днес изпратих сестра ми...в понеделник отиваме при нея![]()
А простака каза,че ще му липсвам![]()
Що така е Ели ко стааПървоначално написано от DevilWish
![]()
Иначе по темата ми изморен съм от бач взе адскииии да ми писва от някой неща и скоро моя свят ще обеднее с някой и друга личност![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Чувствам се доволен, удоволетворен, доказах, че МОГА
![]()
Искам да се върне; не ми пука какво направи, просто да се върне..единствения пред когото съм готова да падна на колене и да му го изкрещя...
Обнадежден
супер готиния,слънчев ден...видях един бонбон от даскало ама той беше с компания,аз също бях повлачена от едни приятели и карахме на погледи само![]()
иначе имам нова прическа ими е доста по-лекичко сега....страшно й се израдвах-с къса коса ми стои май даже по-добре :P
Ми .. странно ми е, честно казаноВсе още се опитвам да асимилирам някои работи от днеска .. и в момента отсявам истината от целия филм, в който ме вкараха ... Обаче мисля, че отново съм била адски филмирана без да се усетя .. и истината е около 10% .. всичко останало е фалшиво ...
![]()
Едит: Всъщност, сега като се замисля нямам нито едно истинско нещо в живота си.. Освен бирата естествено .. тя няма да ме остави...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
E спокоПървоначално написано от Faces
сега всичко се оправи
Благодарение на 1ин човек
![]()
Така че няма проблеми
![]()
Едновременно ми е празно и гадно, а от друга страна смешно, че й се доверих и й повярвах![]()
пссст..
Яко си изкарахме у тях двете. Точно това ми трябваше - много свободно време с една от най-добрите ми приятелки.Надявах се и Него да видя като се прибирам ама .. слабо . ;// Така искам утре да се видим да го гушнаааа преди да замина .
Леле преди точно 1 ден имах голямо желание и бях супер интосиезирана,че ще си почина от тоя град за 1 седмица сега обаче колкото повече наближава деня толкова по-гадно ми става .. Много ще ми липсват някои хора. ;// Искам сега да си влезе в скайпа и да не ходи никъде довечера и просто да си говорим .. много много много ..
На всичкото отгоре утре трябва да стана в 10 и 30 както никог,за да свърша някои задачки .. Ох незнам незнам .. искам само един човек до себе си в момента. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Изведнъж като падащ самолет се развиват нещата...ся чакам да чуя взрива![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
БУУМММ !Първоначално написано от Faces
Доволен?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Много мерсиПървоначално написано от Priceless
не е нещо неочаквано
![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
Пак заповядай![]()
![]()
Лошото е, че аз не очаквах точно това![]()
Hilary_![]()
Е и аз не очаквах много неща ама както ти каза явно има неща които не зависят от теб а просто се случват в живота ти
![]()