- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Станах рано тая сутрин .. още в 10 без 15,но се чувствам добре. Дори може да се каже тонизирана.Свърших доста задачки .. само ме е яд,че не можах да си харесам чанта освен чантата на мечтите ми,която ще си купя като се прибера от София .Харесах си и адските ботушки .. абе добър старт на деня.
Кофти ми е,че майка и татко пак са се скарали .. баси децата .. адски много се дразня като започнат така. ;//
Дано всичко да е окей до утре .. не искам да се провали всичко запланувано апък и не ми се пътува само с баща ми . ;// Неска вече трябва да се видим с Него .. последен шанс иначе чак след 7 дена.
![]()
Смятам да му се обадя ако не се засечем случайно,че не издържам вече .. искам да си го нагушкам и всичко да е наред и да си замина спокойно.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Хм ми объркана .. Чакам една приятелка да си дойде от басейн и да се разберем в колко ще излизаме довечера.. Готова съм за вечерта и ако не си е тръгнал за Пловдив , тая вечер ще говоря без задръжки с него .. Малко ме притесняваше компанията , но вече не ме интересува ..
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Доволна от себе си.Не съм предполагала,че може да стане и по-добре...
![]()
Ужасно много ме боли главата :С Иначе съм добре що годе . .
Добре се чувствам. Днес не се оплаквам... многоИначе ми е малко скучничко...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Уморен.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Възмутих се на бащата на сестра ми(не истинската ,а духовната....както и да е) -направо ме хвърли в оркестъра с заплахата дет е запратил.....мани бегай
![]()
иначе много готин ден си изкарах-починах си,забавлявах се исе заредих с енергия за предстоящите дни![]()
Мъничко гладна xD
Иначе съм супер![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Самотна.
Имаме гости ама се оттеглих за малко, че изпих почти 2л бира и ся не ми е много добреА ма пак ще отида след малко да ги видя ко праят пък може и да не откажа още 1 чашка
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами , въпреки , че очите доста ме болят от плакане , се чувствам добре![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми пък няма да се пъна повече ееебаааллл съм му майката на всичко айде у лево.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не знам защо,но ми е якоЦял ден не съм мислила нито за моя,нито за онова момче,което ми се появява в живота доста често през последните 6 години ... Абе яко ми е така
Единствения проблем е,че стомаха ме боли от няколко часа амааа к'во да се прави и той ще ми мине
![]()
След малко мисля да си направя една кана чай от мента и ще си релаксирам цяла вечер![]()
![]()
Абеее като цяло ми е много готино![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хубава вечер беше .. натрих носовете и на двете шматки .:P Видяхме се с лайното ама много за малко .. иначе имаше мечтаното гуушш,което чакам от два дена.
![]()
Жалко,че е последното и ще се видим чаак след 1 седмица . ;// Много ми е кофти единствено той ще ми липсва .. ;//
Дано поне да се прибира вече,че да си попишем в скайпа и да лягам,че утре трябва да ставам рано и да тръгваме.
;// Ако не ще му пиша поне смс .. Надявам се да си изкарам хубаво тая 1 седмица и да ме налягат носталгични мисли и тъга,защото ще ми липсва .. ;// Оправях си багажа 100 часа докато събера всичко ама какво да направя .
И така .. хубава вечер дано да е и с добър завършек.
)
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Еми чудя се какво ПАК съм направила без да знам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъпо....
За къв чеп се ядосвам и мисля онзи простак,като в момента сигурно сваля някоя там......
Абе някво яко ми е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Както ми беше забавно, изведнъж сякаш всичко се срина пред очите ми ... и цялото ми настроение и всичко отиде на майната си![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и ми е тъжно и ми е веселооо....нззз![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Чувствам се наркомански. (точно сега. Допреди малко не бях)
Едит: и сега не съм. Ама се чувствам така.