- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Вярвах и се надявах...в какво за какво като нищо не е било така може би толкова силно се надявах че чак съм повярвал.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
турбо мега много съм ядосан![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
чувствам се изключително странно..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Сънена :#
И се чудя къв беше тоя шибан сън паклошото е ,че ми хареса
![]()
амии чувствам се зле .. ;ss![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пф .. писна ми вече от всичко .. от хора, от приказки, от интриги, от филми .. от В-С-И-Ч-К-О !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Едит: Песничката е невероятна![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като изключим разочарованието ми от всички, съм добре.Снощи бях в такава ситуация, в която осъзнах какво всъщност искам, обаче в този лицемерен и фалшив свят............
![]()
To be yourself is all that you can do...
Спи ми се,спи ми се ама отивам на плаж след малко там ще поспя![]()
Е това беше - разревах се .. Надявам се някои хора да са доволни сега..![]()
Сега цял ден сигурно няма да спра .. Ама няма проблем ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Метнаха ме в ееебааххти филма и дори трябваше накрая да се самообвиня за да спрат нещата кво ли още трябва сигурно да си разбия главата накрая![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Е, радвам се тогава, че поне на теб ти е забавноПървоначално написано от Faces
![]()
Hilary_![]()
Вчера заспах в 4, станах в 2 и ся имам чувството, че денят ми е пропилянТрябва да направя нещо с тва лягане и ставане, щото ми писна така
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Малко ми се пооправи настроението ,добре че сега ще ида до магазина ,та малко разнообразие. .
И аз съм така ...Първоначално написано от Priceless
Бааааси лъжливите хора беее ... лелееееее
![]()
![]()
П.С. Но на пук на всичко вечерта и ноща бяха аадските ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спи ми се,но ще излизам навън с компанията.![]()
![]()
Ми чувствам се .. пфф .. празна ..Сякаш някаква част от мене липсва
![]()
Hilary_![]()
Чувствам се добреОще не сме решили кога заминаваме..дали понеделник или вторник. Ся се чудя какво да правя, май ще гледам 2 филма, че скоро няма да ми се доспи
А може и цяла нощ да не спа, че ако заспа към 4-5 няма да мога да стана в 9
Абе ще видя.. ще го реша по-късно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Емиииииииииииииииииииииии и . . нзззз хем ми е гадно за 1но нещо ,но пък една новина ме развесели![]()
![]()
:P
е жега ни е ама се трае някка![]()
денят беше просто чудесен-перфектната компания,весели приказки ,сладоледче и всяккави вкусотии...мечта :P![]()
и най-хубавото е че се освободих от всякакъв негативизъм....иде ми да запея в момента даже![]()