.
Затворена тема
Страница 76 от 93 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2307
    епа екстра

По-добре от вчера....
    пссст..

Уфф супер гадно ми е...днес замина момчето, към което тъкмо започнах да се привързвам. Ще ми липсва адски много в следващите 4-5 месеца
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чувствам се . . . . влюбена
    Обичам мечкии

Град
    Where streets have no name
    Леко тъжна...
    Искам да изляза ей сега, да тръгна да вървя някъде и да не се върна никога. Не знам кво ми става, започнах да си спомням за някакви депресантски моменти и се чувствам страшно самотна. Плашат ме дългите самотни часове, които преживявах преди. Видях много хора от миналото и се сетих за самата себе си в него. Това не бях аз, а някой друг, не би могло да е възможно. Онова тихо мрачно момиченце, което наблюдаваше всички с лека уплаха и болка...мисля, че то се връща бавно в мен.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Отегчен , изморен , много разтроен и ревящ без да спира .. като дете.. баси деня просто
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

ми хем добре..хем малко гадно ..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Чувствам се невероятно,прекрасно,очаро вателно Днес беше просто...не знам как да го опиша с думи...Почна малко кофти,но завърши с УАУУУУУ!!! Хубаво е от време навреме да има и хубави моменти в иначе суровото ежедневие...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    ОоОо добре,като изключим,че милото ми липсва и е в друг град за няколко дни.... Направо,ще изперкам без него..нали знаете като си влюбен,половинката ти липсва във всеки миг когато не е до теб...Но си идва след няколко дни,така чее.... :P
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Мега фен Аватара на Hilary_
    съсипана съм ... и разделена на милион късчета, които съм дала на хората около мен, а те какво ?? Тъпчат ги и ги мачкат във всеки един момент ...

Мега фен
    Град
    <3
    Все е имало моменти,в които ми е гадно и тъжно...но този е един от малкото,в които се чувствам ужасно...съсипана...

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    съсипана съм ... и разделена на милион късчета, които съм дала на хората около мен, а те какво ?? Тъпчат ги и ги мачкат във всеки един момент ...
    Съжалявам много наистина много за всичко,което направих и което не направих .. надявам се да ме разбереш,защо го правя
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

явно не само аз съм зле тази вечер..
    това не ме успокоява.. напротив..
    Don`t let them say you aint beautiful..
    They can all get fucked, just stay true to you.. !

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еййй как мразя такива хорааа .... заслужават да им падне метеорит отгоре ...

Иначе .. все още ме измъчва едно нещо, но поне се радвам, че нещата се оправиха
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Тъпо ми е. 1:30 е, всички абонати в скайп спят няма с кой да си чатя Брат ми играе няква игра и той не иска да си говори с мене Чудя се какво да правя. Изгледах някав филм и ся отивам да ям
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе бива...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Яко ми е ... ЯКО МИ Е ... Я-К-О М-И Е ... Запознах се с 2 много готини момчета,братовчеди на мой приятел ... Ебаааси пеканите същества Евала им давам просто ... И не само евала ами каквото се сетите Утре ... грешка!!!След 6 часа ще ходим заедно в Кранево или Варна и просто ще си умра от кеф Малеее чак не ми се спи от вълнение Оффф дано поне нашите да станат до 8 сутринта,че иначе ще трябва да ходя почти без пари Не,че ще ми трябват де ... Все пак Павел (по-големия брат) ми се скара 2 пъти за това,че искам да дам пари за бензин (а преди това и пари за алкохол) ама все пак друго си е ако си с 20-тина лева (поне) в джоба
    Оффф отивам да се мъча да спя,че имам 6 часа на разположение и после трябва да си оправям багажа (нищо,че ще е за един ден)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

спи ми се,скучно ми,но не ми се ляга,мисля за приятелката си и ми е кофти,че не мога да я видя в момента,нищо че е 2 часа..

Град
    там където си излишен!
    депресирана .. самотнааа ... ужасно .... искам да умраааааааааааааааааааааа ааааааааааааааа

... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добро утро!
    Станах преди час,оправих си багажа и съм готова за море Проблема е,че има поне час и половина още докато ми се обадят
    Пффф не ми е ясно що съм толкова развълнувана при условие,че ако не всяка седмица,то поне през седмица ходим на море ... Явно е заради готината компания
    Айде отивам да си почина още час в леглото,че после ме чака доста път
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Яко форумни драми.

Добър ден! Днес нЕма се 'оди на работа, радостен съм. В момента пия кафе, после трЕбе да 'одя за камуфлажни панталони и нЕколко тениски. След това Ке трЕбе да записвам дискове, после пак Ке се ядосвам на разни чешити... и накрая Ке прекарам вечерта в компанията на нЕкоя бира.
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    С ритник влизам в поредния ден готов съм мамка му

V.C. Baby- Hottest In Yo City.mp3
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Бива...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове