- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
епа екстра![]()
![]()
Уфф супер гадно ми е...днес замина момчето, към което тъкмо започнах да се привързвам. Ще ми липсва адски много в следващите 4-5 месеца![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Чувствам се . . . . влюбена![]()
Обичам мечкии![]()
![]()
Леко тъжна...
Искам да изляза ей сега, да тръгна да вървя някъде и да не се върна никога. Не знам кво ми става, започнах да си спомням за някакви депресантски моменти и се чувствам страшно самотна. Плашат ме дългите самотни часове, които преживявах преди. Видях много хора от миналото и се сетих за самата себе си в него. Това не бях аз, а някой друг, не би могло да е възможно. Онова тихо мрачно момиченце, което наблюдаваше всички с лека уплаха и болка...мисля, че то се връща бавно в мен.![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Отегчен , изморен , много разтроен и ревящ без да спира .. като дете.. баси деня просто
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Чувствам се невероятно,прекрасно,очаро вателно![]()
Днес беше просто...не знам как да го опиша с думи...Почна малко кофти,но завърши с УАУУУУУ!!!
![]()
![]()
Хубаво е от време навреме да има и хубави моменти в иначе суровото ежедневие...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ОоОо добре,като изключим,че милото ми липсва и е в друг град за няколко дни....Направо,ще изперкам без него..нали знаете като си влюбен,половинката ти липсва във всеки миг когато не е до теб...Но си идва след няколко дни,така чее.... :P
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
съсипана съм ... и разделена на милион късчета, които съм дала на хората около мен, а те какво ?? Тъпчат ги и ги мачкат във всеки един момент ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все е имало моменти,в които ми е гадно и тъжно...но този е един от малкото,в които се чувствам ужасно...съсипана...
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Съжалявам много наистина много за всичко,което направих и което не направих ..Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
надявам се да ме разбереш,защо го правя
![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
явно не само аз съм зле тази вечер..
това не ме успокоява.. напротив..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Еййй как мразя такива хорааа .... заслужават да им падне метеорит отгоре ...![]()
![]()
Иначе .. все още ме измъчва едно нещо, но поне се радвам, че нещата се оправиха![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъпо ми е. 1:30 е, всички абонати в скайп спят няма с кой да си чатяБрат ми играе няква игра и той не иска да си говори с мене
Чудя се какво да правя. Изгледах някав филм и ся отивам да ям
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А бе бива...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Яко ми е ... ЯКО МИ Е ... Я-К-О М-И Е ...![]()
![]()
Запознах се с 2 много готини момчета,братовчеди на мой приятел ... Ебаааси пеканите същества
Евала им давам просто ... И не само евала ами каквото се сетите
Утре ... грешка!!!След 6 часа ще ходим заедно в Кранево или Варна и просто ще си умра от кеф
![]()
![]()
Малеее чак не ми се спи от вълнение
Оффф дано поне нашите да станат до 8 сутринта,че иначе ще трябва да ходя почти без пари
Не,че ще ми трябват де ... Все пак Павел (по-големия брат) ми се скара 2 пъти за това,че искам да дам пари за бензин (а преди това и пари за алкохол) ама все пак друго си е ако си с 20-тина лева (поне) в джоба
Оффф отивам да се мъча да спя,че имам 6 часа на разположение и после трябва да си оправям багажа (нищо,че ще е за един ден)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
спи ми се,скучно ми,но не ми се ляга,мисля за приятелката си и ми е кофти,че не мога да я видя в момента,нищо че е 2 часа..![]()
депресирана .. самотнааа ... ужасно .... искам да умраааааааааааааааааааааа ааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Добро утро!![]()
Станах преди час,оправих си багажа и съм готова за мореПроблема е,че има поне час и половина още докато ми се обадят
![]()
Пффф не ми е ясно що съм толкова развълнувана при условие,че ако не всяка седмица,то поне през седмица ходим на море ... Явно е заради готината компания![]()
![]()
Айде отивам да си почина още час в леглото,че после ме чака доста път![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Яко форумни драми.
Добър ден! Днес нЕма се 'оди на работа, радостен съм. В момента пия кафе, после трЕбе да 'одя за камуфлажни панталони и нЕколко тениски. След това Ке трЕбе да записвам дискове, после пак Ке се ядосвам на разни чешити... и накрая Ке прекарам вечерта в компанията на нЕкоя бира.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
С ритник влизам в поредния ден готов съм мамка му
V.C. Baby- Hottest In Yo City.mp3![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Бива...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...