- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
За сега съм ок ,макар че ме боли супер много врата, на това легло повече никога няма да спя![]()
Ми не много по-различно от вчера![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ЩастливаВесело ми е
Хубаво ми е
По-късно съм на гости
![]()
Хубав ден се очертава
![]()
Имам желание да си правя снимки![]()
![]()
Ужас!!!Това просто беше върха
Тръгнахме ние за Кранево и на 10-тина километра преди Добрич една приятелка от там ми звъни и ми вика "Днеска идвам в Силистра да се видим!"
И аз като най-голямата истеричка на света се разкрещях на шофьора "Карай към ОМВ-то в Добрич за да се видя с една мацка!!!" ... Тааа отидохме,видяхме се с момичето,седнахме да пием кафе в няк'во заведение и на края решихме,че днес не ни е ден за море и се прибрахме в Силистра
Уговорихме се уж другия петък да тръгнем и да се приберем в неделя,но за тогава с половината хора от тая компания имаме уговорка да ходим на пещерите на купонче ... Освен това и моя може да се прибира тогава и като цяло всичко ще се прецака пак
Лелеее просто не е истина как прецаках плановете на момчетата заради тая моя приятелка
![]()
Оффф лигаво ми еи сигурно цял ден ще съм в това състояние
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Утре след работа ще ходя за кам. панталони, днес ме домързя... но желанието за бира се засилиСега си записвам дискове, развявам гривата, слушам Ash & Elm - Gods of Sin и чета разни мрачни стихове.
Зъби остри - кървав пир,
стъпки тайни - страх безспир,
трън в окото - нож в гърба,
хората пируват на гости на Смъртта.![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
опаааааааа неска ше се виждам с бабетоооооо ...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спах около 4 часа тая нощНе трябваше изобщо да заспивам..
Към 4 ще се видя с една приятелка, а вечерта може един интересен човек да се обади![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами перфектно![]()
Смеем се тука с жена ми на Рудолф
След малко почвам да се оправям и излизам към 5-6 нанякъде ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Епа как няя му се смеем ...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
чувствам се ядосан, разтроен, предаден, унижен, сам всичко това накуп
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
СуперДнес денят е прекрасен както и мойто настроение :P Да се надяваме, че няма да се намери някой, който ще ми го помрачи
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Снощи беше най-еуфоричната нощ в живота ми.
Сега не мога да се движа, но съм напъно доволен. Жжертвата си заслужава.
Както бях в супер добро настроение, нещо ми се прецака.Супер кофти ми стана ,едвам си сдържам сълзите.Хем няма за какво ,хем . . :С
Пффффф баси филма
перфектнооооо![]()
![]()
![]()
![]()
като за 4ти ден от раздяла доста неочаквано![]()
![]()
оправям се и излизам с фр да се снимам в един дворец на морето![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Надявам се да се видим днеска, че утре заминавамИначе чак след седмица..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Амииииии суперЕдва чакам да излезна иииии тарарараааааааам
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ужасно ме цепи глаата, снощи беше тежка нощ![]()
УжасноНе мога да се успокоя
Няма и никакъв съвет да ме оправи
В смисъл ,нещата няма как да се оправят
![]()
Оф не знамаз съм виновна просто
провалих всичко
![]()
Суууупееер яка работа хора ейй аз ако има по прокълнат човек от мен аз главата си режа напрао в себе си чувам фиииууууу БУУУММММММ чувствам се точно все едно са ме ритнали в топките и са ми се изплюли в лицето мега яка работа е напрао за 20 мин могат да ти ебът майката по всички параграфи за рекордите на Гинес съм чееестноооооо![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еееми да .. очакваше сеХем си знам, че трябва да си мълча ..
Hilary_![]()
Малко се поуправих . .
Благодарение на един човек ..Който обичам
Знае си кой е
![]()
не съм спал от 48 часа, ама аз съм безсмъртна машина.