.
Затворена тема
Страница 78 от 93 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2307
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Малко се поуправих . .
    Благодарение на един човек .. Който обичам Знае си кой е
    Оправям се пише попринцип .. Само така за обща култура, да знаеш

По темата: Еми перфектно съм То как иначе ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

готоваа за купонясване
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ах тия диванета Шматката ми звъни и ми вика "Айде идвай в Гошо да се видим,че преди малко се прибрах от морето" ... Отивам аз,а тях ги няма Пускам сигнал,звънят ми и тва диване Емо ми вика "Изчакай ни до 5 минути МАХ сме при теб,защото се наложи да минем през магазина" ама аз нали съм инат и му казах,че тая няма да я бъде и се прибрах в нас Ся половината компания се скъса да ми звъни ама аз съм наистина голям инат и няма да вдигна на никого Нека им е гадно,че ме няма :P Пък и аз също имам нужда от почивка в крайна сметка Не става всяка вечер да се събираме на домашно до 4-5 сутринта,после да спя 2-4 часа и айде на кафе ... От там вкъщи за малко и пак на домашно (а и разходката до Добрич днес ме измори )
    Оххх май ще си лягам,защото наистина ми се доспа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Идеалноо С приятелката ми се изяснихме и няма повече съмнения и скрити мисли . Ех колко е хубав живота Обичкам те гушинке
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Супер съм. Е, като изключим, че не съм спала две нощи и май ще си лягам....
    To be yourself is all that you can do...

(той) мн ме изнервя

Мега фен Аватара на Hilary_
    апфф бивам ...

цъкахме half-ата с едни шматковци и супер доброто меленце се получииии ... (който иска да цъка с нас да пише )

П.С. Priceless лошотиооо мояя ... лофФф Тъъъ

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    там където си излишен!
    странно .. тъжно .. ядосано ..
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Супер фен Аватара на l0lz
    Чувствам се.. Ретардирал.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Влюбенаааа
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    там където си излишен!
    легнах си преди 2ч и сега ставам да ходя на плаж

как ли се чувствам ..

... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Добро утро! Чакам да ме вземат за работа, после като се прибера ще имам др работа... няма да ми остане време да ходя за кам. панталони Днес една мн близка фр заминава на море От вчера ми е едно такова тъпо Друго к'во... не мога да спрa да мисля за едно момиче :X ... Ох, аре вечера да идва да седна да си пийна бирицата като хората... Amoral - Metamorphosis \m/
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Голям фен Аватара на Dollystar
    И без друго не ми се правеше тема Много съм объркана трябва да избирам, вчера едно момче ми предложи, ходили сме преди целувахме се ала бала (снощи) а аз не си го харесвам, но не искам да му отказвам, защото ще му стане яко гадно, в същото време вчера се видяхме и с едно друго момче, с което съм ходила и искрата пак пламна, но не искам да съм и с него, трябва да избирам между двамата, но не мога сърцето ми нищо не казва, разума също. Какво да правя?
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

лигаво ми е, сънена съм, РОШАВА съм :д

и сега го чакам тоя да дойде, че да ме разсмее малко с неговите простотии ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

П.С. Priceless лошотиооо мояя ... лофФф Тъъъ

Сега и ти ли ше ми кажеш, че се заяждам

По темата: След малко слизам пред нас да оправям схемите на братовчед ми, че пак в някви бакии се е набутал горкия Иначе съм добре .. малко ми се спи, ама ше се опрая
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

Сериозно? Лелеее Не знаех . . В бързането едва ли и ти не допускаш грешки ,но както и да е ,да става заяждането

Иначе чувствам се просто смазана . .да го изгонят от вкъщи беше просто . . . аз съм виновна и това си е

Град
    Варненска чайка

Сериозно? Лелеее Не знаех . . В бързането едва ли и ти не допускаш грешки ,но както и да е ,да става заяждането
    Аз си знам, че не знаеш, затова ти казвам Не е сериозно, нищо лично Айде няма повече

Hilary_

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    И без друго не ми се правеше тема Много съм объркана трябва да избирам, вчера едно момче ми предложи, ходили сме преди целувахме се ала бала (снощи) а аз не си го харесвам, но не искам да му отказвам, защото ще му стане яко гадно, в същото време вчера се видяхме и с едно друго момче, с което съм ходила и искрата пак пламна, но не искам да съм и с него, трябва да избирам между двамата, но не мога сърцето ми нищо не казва, разума също. Какво да правя?
    Избери тоя втория.. На много хора им е "яко гадно", ама кво да се прай.. Прави квото е най- добре за теб и не се съобразявай с другите.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе мамка му ... За втори път през последните 5 дена го сънувам тоя Не знам к'во ми става ама почвам да се нервя Що не сънувам някой от ония шматки например или бати или ако ще някой от бившите ми,а сънувам точно тоя индивид Както и да е ... Поне в съня ми се случи нещо,което в действителност вече няма да се случи заради една пропаднала,малка к*рва Но това е друга тема
    Като цяло се чувствам супер Снощи тъкмо заспах и към 2:30 онез диванета пак ми звъняха - чакали ме пред нас за да ходим на гости на един приятел Естествено отказах да изляза и после се наложи да си изключа и трите телефона,защото всеки почна да звъни на някой от номерата ми и аз се чудех на кого по напред да затварям Днеска ще се карам с тях - само да ги видя Ще ги санкционирам аз с едно ходене до Русе,до пещерите или до крепостта
    Айде отивам да си направя едно кафе,че стана 12:00 часа,а аз още не съм си изпила кафето и не съм се разсънила
    Лек ден на всички

Батеее,ОБИЧКАМ ТЕ!!! И да не забравиш,че първа искам да видя снимките от новия апарат
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Аз си знам, че не знаеш, затова ти казвам Не е сериозно, нищо лично Айде няма повече
    Айде със здраве

чуствам се добре.. но винаги може и по добре..

Град
    Варненска чайка
    Пфф ГОРЕЩО МИ Е Иначе ... сега трябва да мисля кво ще обличам довечера, че май ще се ходи на един рожден ден ... Нещо не съм много надъхана, така че може и да пропусна

Hilary_

Чувствам се леко неотразена .. не леко ами направо адски не отразена.Мислех да не се занимавам ама нещо в мене кипна пак ии сега ще Го направя на две стотинки.Два дена от както не съм в града той няма време да си отдели от деня 2 мин да ми се обади при положение,че му писах смс да ми звънне.Ей сега ще го раздам малко фън в началото и после ще го скастря ... аз винаги ги оправям работите по моя си начин. Иначе сбатбата беше просто НЕВЕРОЯТНА.. по хубава булка от нея нямаше .. поне аз не съм виждала скоро .. апък и съм пристрастна де. Иначе се надявам да се прибираме по-скоро,защото тука ми е адски скучно .. добре,че поне има лап топ . (: Апък и освен това се страхувам,че ще бъда оставена в историята от някои хора . ;х;х;х;;х Ама със сигурност няма да оставя нещата така .. Ще ги оправя всички до един включително и баща ми,който адски много ме вбесява.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

ъмм , чувствам се Супер ^^
    изгледах го филма за втори път , дано съм го разбрала
    .. написах то това най - накрая иии сега ако стане ..... ^^ :P
    сега трябва да чакам 2 часа, за да ми разкаже другия филм, че аз нищо не разбрах (ъхх, дано се навие)

от 4 часа не съм се оплаквала и се чувствам много по - добре ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си