- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Не знам как се чувствам![]()
Сигурна съм, че го обичам, но напоследък не мога да осъзная защо... Той е пълен идиот.. За сега намирам само причини да го разкарам (негова си е вината), ама.. Искам си го![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Амиии добреБях на кафенце до преди малко, моткахме се насам-натам... Днес съм изключително щастлива - не знам на какво се дължи
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Объркана съм![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
може да се желае повече ..![]()
Мисля да излизам по-късно, иначе в нас не знам какво да правя освен да решавам задачи...Като цяло не съм много добре
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Очите ме болят от недоспиване и ми се вдигна шибан херпес от тея филми![]()
Много,много кофти се чувствам в момента... :S
Бе слушам някакви депресарски песни ама всъщност не ми е толкова гадно.![]()
Излиза ми се днеска,а няма с кой,затова ще си стоя вкъщи с някоя хубава книжка.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Въодушевен !!!!![]()
![]()
![]()
Направо в еуфория ! Един път и аз да си чувствам яко
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Здраво! Към 15:00 се прибрах от работа, видях се с един фр за 30мин и после заминавах на другата работа, и сега се прибирам от нея. Мн съм уморен и скапан, поне утре почивам... от вчера ми е адски сдухано, самотно, отчаяно... отчаяна борба да се изправя и да продължа, и отново сгромолясване.Не чувам вече песента на птички дори когато плувам през ята... :С Моята дружка заминава днес... ще ми липсваш слънце
Влизам да се къпя, чао.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хах готино ми еДо преди малко бях с мойта шматка
Лафихме си за един нейн ухажор ... а тя продължава да се дърпа,въпреки че усещам,че не й е безразличен
![]()
Извод:Ще ги женим![]()
Ся трябва да се оправя и после айдеее пак с мойта шматка в един приятел и ще видим к'во ще става с нас двете![]()
Едит:Батеее оня номер с ходенето при Кремито заедно с Вальо няма да стане щот той днес вече е ходил да я види ама ще ти разказвам в скайп!![]()
Хмм напоследък настроението ми е все приповдигнатоСамо се надявам бати да не излезе прав и довечера да няма пак някой злобен коментар по адрес на две ЕРД-та
(инфо ЕРД=едър рогат добитък а.к.а. говедо
) Както и да е
Няма да го мисля
Айде приятна вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Апф .. толкова ще ми липсва .. знам, че са само два дена, ама![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
пфф баси филмите ,работите ,полудявам вече.нз как се чувствам.Като жив труп.![]()
чакам моите хора да влезнат ии да почваме халф-ата ...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много готин ден имах-видях си едни шматки и прекарахме просто невероятно...в крайна сметка излизането се оказа достаа ползотворно щото успяха да ме надъхат и вече съм решена,че каквото и да става ще направя нещо по въпроса-няма да оставя нещата да си отминат...вярно,че си мислех,че ще ми е сконфузно ,но при мисълта да оставя щастието ми да излети се вдъхнових и съм 100 процента решена![]()
![]()
![]()
а запалих се по някво японско филмче маниашко и зяпам сега та да си уплътня вечерта![]()
Чувствам се добре в момента.Малко разходка ми дойде добре.3 часа непрестанен чат с Него и толкова споделени неща ми пооправиха настроението с изключение на изпълненията му от снощи,за които ми каза. ;// ;х;х;; Дано да с е изпълнил обещанието за тая вечер .. нямам търпение да се прибере и да видя какво е станало.Иначе много искам да се прибирам вече .. липсват ми приятелите ми,Той и .. моята си къща,моя си компютър,мойто си легло .. моя си град колкото и интригантски да е ! ;//
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ами чувствам празнота.Адски самотно ми е.Усещам, че искам да променя толкова неща в мен и покрай мен, че не е истина просто.Знам, че на този етап нищо не мога да променя и тази мисъл ме побърква до n-та степен.Депресирала съм се, но го прикривам от приятелите ми.Искам много неща да кажа на някой хора, но и това не мога да направя, защото ще изляза доста уязвима и заблудена и незнам си каква още в очите на въпросните хора.Искам да крещя адски много, белкем ми мине яда или там каквото е.Незнам..супер зле ми е.![]()
![]()
Тежко ми е...
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Напоследък хич не се чувствам добре. Отпаднала, глупава и всичко от рода .. [/b]
Амиии, чувствам се перфектно![]()
ъхх, супер забавно ми е сега .. и това като го казааааа ^^
Оууу, не не не, супер ми е, Днес е един доста хубав ден
искам и утре да е такъв ^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
На все същото дередже съм... но още малко остана и сбогом на все. В момента слушам U.D.O - The Bogeyman и развявам гривата... ии записвам дискове.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
УЖАСНО !
Едит: Друг е въпроса, на кой изобщо му пука ...![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!