- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Смях![]()
![]()
Щях да си изпусна ябълката през терасата само като видях .. един човек
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Емиии най-сетне не съм притеснена, очаквам да дойде неска да спи в нас ,ама не знам баща ми к'во ще кажеСамо да не идва сестра му на баща ми ,че ще ни се прецака всичко
![]()
Ъмм, чувствам се Перфектно ^^
ама ми е много странно, защо по дяволите снощи го сънувах 3 пъти , в 3 различни съня/сънища (не знам как да го напиша :Д)
ама както и да е, не бяха лоши сънищата :Д
поне ми стана малко по - добре
Мноооого ми е мързеливо днеска ^^
Лигаво ми е, ама то как няма да ми е лигаво, като 5 мин. след като се събудя, Той ме счупва от смях :Д
Се едно .. сега съм в Очакване ^^
.. каквото и да значи това :Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Как?!Ем екстраа ... Лигнята е на максВчера беше възможно най-якия ден!Пушихме наргиленце,не 1 или 2,а цели 6
Аве много беше забавано докато не заваля ... Амам тва е друг въпрос.Единственото кофти беше,че не се видях със boyfriend-а
![]()
![]()
Иначе днеска,еми като вчера лигава,даже много ама по-добре така отколкота да се сдухам ... Охх,даЕм тва е от мен засега,приятен ден,чавета мои!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Здра'о! Чувствам се като вчера, по абсолютно същият начин... smt022 поне днес не съм на работа, каква радост :х : В момента слушам Amoral - Metamorphosis, пия кафе и пуша цигара. После може и да дойде брат ми да обядваме заедно и тъй. Чао за ся. : )
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ухх ... К-Е-Ф М-И Е !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Лигнята е на макс ... тука с моята любоФ си говорим за живота и още нещо ...
![]()
![]()
Да не говорим, че вчера с един льольо ги разбииихме на халф и днеска пааак ... (малко съм пристрастена
) ... ии какво още ... времето е слънчево, птичките пеят ...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ебахти не съм ли тъпа?! Няма го само от .. 12 часа и аз вече побърквам![]()
Абе ще се оправя ....![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
имам малко температура и се чувствам зле от снощи ....
пия всякакви чайове и лекарства,те смъкват температурата за по 2 часа и хоп пак на ново същата песен![]()
някакво ми е кофти,отпуснато...простоо спя,спя и пак спя![]()
не знам защо, но сега ми липсва много, а той се държи супер гадно и студено ..![]()
как така изведнъж ми се прииска да го гушна ;ss![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Най-накрая ше тегля една майна на ВСИЧКИ и няма да се занимавам повече !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
+++++Първоначално написано от Priceless
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
супер тъпо ми е ..не можах да се наспя достатъчно .. очите ме болят .. главата ;( абе супер сдухана работа
![]()
Чувствам,че няма какво повече да дам,като ограбена съм...Така си е.Доста тъжна реалност,но няма да се предам и този път!
![]()
гадно :/
Разлюбена![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Въх кой се е влюбил в толкоз много грим на едно място.Първоначално написано от bebkAa
С мъжа сме си супер, но иначе се чувствам ужасно...
Просто съм потресена...![]()
Исках да пусна тема ама айде...
Майка ми е най-отвратителният човек, когото познавам. Споделих й и й казах, че имам проблем. Бях й казала, че страдам от булемия от около две години и че сега пак се завръща, така да кажем, защото когато ям малко и докато не повърна, не мога да дишам от ужас и все ми се гади. Помолих я да ми помогне по някакъв начи и тя изцепи:"Апф. Спри да ги имитираш. Гледаш ги по телевизията и си мислиш, че си мн интересна. Само се опитваш да привлечеш внимание. Твой си проблем..." и аз седя и я гледам пет минути без да мигна.![]()
Ако някой ви каже, че майка ви или баща ви са хората,които никога не биха ви изневерили и винаги биха ви помогнали, не му вярвайте...
Тази жена се заричам, че няма да знае нищо за мен. Не знам какво ще правя, ама вече няма да й споделям нищо, а досега колко съм й вярвала...Боже!![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
мииии малко кофти ми е ...![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
ЗлобноПървоначално написано от w0sh
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Спи ми се ама не ми се ляга, че утре ше е тъп ден...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
не издържам
искам си най-добрия приятел, при мен
липсва ми онази топла приятелска прегръдка
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абе лигавим се тука със жена ми![]()
И като стана дума .. поздрав за нея: Тиии , тиии си яка тупалкааааа![]()
![]()
Hilary_![]()
по зле не съм бил
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму