- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
нулево настроение
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ахуаха мерси беее шматко ...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
аее пзз и за тебе: има ли ? цаааааа ... като нас? цааааааа ....![]()
По темата: Лигняяяяяя ...![]()
и отново халф-че с едно лапенце ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гадно ми е... И аз не знам защо, но ми писна от всичко. За пред всички хора съм супер и не ми пука за нищо, но всъщност
истината е съвсем различна.....![]()
![]()
To be yourself is all that you can do...
А мен ме боли стомаха...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Доооста ми е скучно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Качвам музика у вибокса и се чувствам полезен на обществото.
иначе ми се спи и смятам да направя нещо по въпроса.
Това,че тя е влюбена в някой не означава,че този някой е влюбен в неяПървоначално написано от w0sh
![]()
По темата:Онова ЕРД ми гепи дъвката след 5 минутна борбаУтре като се видим ще го санкционирам
![]()
Освен това ми е адски смотано,защото се замислих в к'во пак се забърквам и се чудя к'во да правя тоя пътАмааа май ще оставя нещата така и к'вот ще да става после - важното е,че ся ми е яко
![]()
Хммм май ми е време да си лягам ... По принцип ми е адски странно,че в 02:45ч. съм си в нас (а и на онез двамата дет ме изпращаха също) ама явно днес е вечерта,в която ще мога да си легна по нормално време и да се наспя като хората![]()
Айде лека,мека и доходна на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Деееба и хората, ве !!!!![]()
Тея са некви ненормални, честно!!! Сън не спят !!!! Имам чувството, че живеят само, за да ми правят гадно
Разбирам да звънне 1,2 пъти .. ама да звъни 6 пъти при положение, че му затварях !!!! При това в 7 часа сутринта !!! Толкова ли е трудно за разбиране, че някои хора ( нормалните ) СПЯТ по това време ?!
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Добро утро! След малко тръгвам за работа, но без никакво настроение :С За пореден път разбрах, че приятелството е много относително нещо,особено за хора,за които то не значи нищо! :С Бушува със злоба във всеки мой ден, последните ми сили извлича.![]()
![]()
![]()
Търсех някаква надежда,
ала срещнах само студ,
демоните ме отвеждат -
виждам ги,нима съм луд?!
В момента слушам Running Wild - Soulless, и пия кафе...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
в сравнение с вчера съм супер....чувствам се много по-добре след всичките тонове хапчета и чайове и витамин цета![]()
В общи линии яко дрогирана съм откъм лекарства и сега пийвам сутрешното кафе,та да мога да прогледна някак![]()
Жалко само,че си отложих плановете за утре с едно девойче![]()
Страхотно![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Чувствам се много шибано в моментаа![]()
![]()
Оуу , не не не .. днес се чувствам ПРЕКРАСНО ПЕРФЕКТНО :Д
Супер щастлива съм
Искам си в новото даскало
Там ще са супер хората , вчера супер много им се накефих ^^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Дали пък не трябваше да ида на лагераама като грам не разбирам от физика нямаше смисъл
от друга страна щеше да е хубаво
Щом едни пачи,които бяха в 8ми клас отидоха при положение,че техният клас е на друг лагер по физика
какви хора има на този свят
и все пак на лагера отидоха тези,които са добри по физика
още 5-6 дена ще си прекарвам супер тъпо
слава богу,че Владо се връща от скаутския лагер
на следващия трябва да ида и аз
голям скаут ще стане от мен
след 20 минути ще ми започне сериала
но какво да правя до тогава
може би малко покер ще поцъкам
![]()
![]()
ОоОо супер![]()
![]()
Направо страхотнооо
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Подкрепям те напълно,защото човек,който имам за приятелка ме предаде.Даже ме лъже,а това още повече ме влудява...Първоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
От толковa много хора си патя и не си взимам поука,няма ПРИЯТЕЛИ на тоя свят, има само използвачи и предатели...
![]()
Чувствам се тъпо!Опитвам се да прикрия и да спра нещо,което явно нямам силите .И се изнервям .. защото мразя нещата да са извън контрол .. !! Снощи пак поредните сънища и то до сутринта .. ;;х;х Гърмя се направо .. не искам да ми липсва обаче като седя на едно място и не се разсейвам с нищо имам чувството,че полудявам .. (: И на всичкото отгоре сега като стана пак ми писа ии .. ще полудея . само за Него мисля.
Иначе чакам брачедка ми да дойде и с нея ще си изкарам добре .
Абе общо взето само глупости .. (:
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зле, заради тоя обрив дет получих иначе вчера беше просто един от най-хубавите ми дни в живота))
![]()
Най-сетне се чувствам хепиии
Ама като си помисля ,че остава по-малко от седмичка до даскало :С
![]()
Първоначално написано от shmurkam
леле ужас!как може МАЙКА ти да ти каже такова нещо!тя трябва да ти помогне ю.поне мойта майка е супееер!
Офф още мааааалко остана и се връща. Оххх, искам да мине по-бързо времето, шото вече направо НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!![]()
![]()
Hilary_![]()
Трябва да стана скауткаавтората седмица на септември ще има национално събиране наааа забравих ги ама са групата от 18 до 25 години
и ще са в Плевен
ааа до тогава трябва да стана скаут
![]()
отново сериозно се надъхах да почна уроци по китара така само събира прах от година и нещо милата ми китарка
![]()
![]()