- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
ми хресжам си едн и мисля че и тои не ме хар.и ми е нкво здухано...гадно ми е щото мн ми хар иии тои само здрасти днеска се бяхме сабрали компаня в едно кафе после се поразходихме и нищо.само му хфарлям някой друг поглед и тпи маи на мен ама си говореше там с другите ама то и ние не че се познаваме...абе сдухване от всякадееее
С жено сме си мега добре... обаче за малко един неин съсед да получи инфаркт ,като ни видя как се бяхме награбили в асансьора.
Общо взето прекарасен ден в морската градина и плажа![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Пууууууу дано като се върна телефона да е още в него,че да го взема . :P Иначе добър разговор пак .. малко неща ме подразниха тоя път.Иначе бях бясна на тая шматка брачедка ми и на нашите също .. УЖАСНИИИ СААААААААА !!!
![]()
Идва ми да ги избия всичките .. аз заради какво стоях толкова дена тука!!!
![]()
.. Да,няма да се ядосвам пак,че е много зле .
Искам да си се прибирам вече .. това ми е единственото желание!!!!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тема след тема .. как може да се чувствам - умирам от СМЯХ!!![]()
in defense of our dreams...
Пуши ми се.
me 2 ..
in defense of our dreams...
ОФ, и на мен, обаче отатъка спят и не мога да стигна до терасата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз па у виница немам денонощен магазин.
То и покрай мен няма... Аз съм на другия край на майната си...
Пф .. аз добре, че си имам тераса на мойта стая![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сдух...
К'во ще има, че аз съм от Плевен.Първоначално написано от kindergarden
Май не се сещам за какво говориш.
![]()
Big or small, lies are lies!
Това,че ти имаш скапани родители не означава,че всички имаме такиваПървоначално написано от shmurkam
По темата:Скапах си настроението заради оня кретен,когото до скоро мислех,че обичам (а сега си нямам ни най-малка представа,какво изпитвам към него) ... Като за капак заради моето настроение един приятел си скапа и своето ...
На всичкото отгоре човека 100 пъти ме пита к'во ми е,направи всичко възможно за да ме накара да се усмихна (е успя де,но после пак ми стана тъпо),после ми звънна и говори с мен 20-тина минути и аз пак не му казах к'во ми има и ся си мисли,че се сърдя на него,защото от 2 дена си пускаме разни скапани базици ... (от които не палим ама ...)
Малко по-рано днес щях да бия едно келешче ... После ходихме в едно момче и там имаше 3 путки,които явно се изнервиха,защото в един момент цялото внимание беше насочено към мен (защото трябваше да обсъждаме едно ходене до пещерите) и едната много "готино" ме изгледа и за малко да й играя шамарите ... Хах жалко,че не го направих,защото в последствие се оказа,че тая мърша нервила не само мен ами и 2/3 от хората,с които бяхме
Както и да еЛягам си,защото съм изморена
и дано утре деня ми да е по-приятен
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
За ся почна добре деня :Д като изключим ,че станах рано ,идвам на компа гледам нямам нет, свързах са чрез съседитеайляче
![]()
И ако по-късно излезна ще бъда простооо мНоОогОо хепи![]()
А и при мене почна добре. Шефът замина за Шабла...
Сдух!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Отчаяна, самотна, тъжна ...
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Сънен.
Гладен.
И не ми се учи, ама трябва.
Горе и долу,ей така съм...Чудя се дали да предпазя тая шматка братовчедка ми,или да я оставя да си понася последствията...После пак ще каже,че съм била права,но ще е късно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахаха нищо особено ще идват скаутиПървоначално написано от vagarious
![]()
Гррр.. как се ударих, не е истина![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Чувствам се ужасно .Приличам на изруд,защото станах толкова рано днеска и на всичкото отгоре обикалях в това скапано село.
БЯСНА СЪММММ на нашите .. само глупости им идват на ума и пак сигурно няма да се прибера поне 2 дена. ;// Много ме изнервят .. а в същото време всичките ми приятели ужасно ми липсват и искам да ги нагушам всички ии най-много Него .. ;// Имам чувството,че никога няма да се прибера .. ;(( [/b]
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ъхх , много ми е весело :Д![]()
охх , ама как само го нарисувах не е истина :Д .. са като се събуди ще му го покажа .. басии супер сладко стана , много е сладък като момиченце (само че не трябваше да слагам мустаци като на тея мускетарите , ам са не мога да ги махна и си остава така :Д)
.. ама много се кефя как го нарисувах :
.. сега след малко ще си довърша истинските рисунки , измъчих се с тоя хейтър , ама дано стане :Д
.. чакам го и оня да дойде да ме разсмее :д .. ии да му покажа НОВИТЕ ми "ХУБАВИ" рисунки ^^![]()
![]()
.. охх , много ми е забавно , сама си се смея .. ама и до някъде ми е скучно , излизаме се .. ама не мога да навия никой да излезем .. баси мързелите дето са :Д .. ъмм , ще го преживея :Д![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.