- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Това беше напълно ненужно, нооо ..Първоначално написано от Faces
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре съм, дам. Само обаче като се сетя, че идва даскалото и ми става... зле.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
При мен почва още на 1ви септ.Първоначално написано от kindergarden
![]()
Тъпо ми е, щото майка ми ма юрка за разни глупости още от сутринта деба :#
Миииии .. чувствам се горе - долу добре ..
Ама като се сетя довечера какво ме чака и през какъв път ще минаваме .. ;хх
Това си е чисто самоубийство дето мама и тати ше го правят :Д
В тъмното , с нашата кола дето е голяма , през шибания Кричим и през язовира .. при това ВЕЧЕРТА :О:О![]()
![]()
.. Баси пътуването ще направим :Д
ъххх .. като се сетя и не ми се тръгва :Д
ама поне ще се махна малко от София .. ще съм си сред планината ии при ония лудите ^^![]()
Само дано стигнем живи :д ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чакам с нетърпение 1-ви септември...Искам да го видя.Днес има рожден ден,а той е на море и няма как да му честитя.Номерът му го нямам също,оф.Ще го искам от един друг френд и ще му честитя рд-то.Липсва ми,а т'ва не ми харесва.
За капак вчера разбрах,че един пич от моята компания ме харесва.Е,аз го усещах още отначалото,но така и не събрах смелост.Все много мисля и умувам.
Тъпотия до шия.При мен всичко винаги е с краката нагоре.
Няма ли да имам един нормален ден,както казва една фр-ка"При теб винаги се случва нещо интересно".В мен бушува взрив от емоции.Ех,пак ще ударя на камък.
Добре се чувствам, даже много по-добре от очакваното![]()
еlsy![]()
Изморена съм, а след малко пак трябва да излизам![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
не мога да определя как се чувствам , някак си лек втори ден вече не сам спал ...
Изморена съм...цял ден играех ролята на безплатната чистачка на майка мидано поне като се върне е доволна и не се раззее за нещо
май запуших мивката [-o<![]()
Объркана съм и то много ...![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
що бре хулиганке?
Аз се чувствам гут.
Горе-долу съм добре.
В 5 и 30 сутрента тръгвам за Гърция ама нещо не съм кой знае колко въодушевена... Нещо просто нямам желаниеИ то защото един човек ще ми липсва ужасно много...
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И по-добре съм била,но и сега немога да се оплача.
Гад...гад до мозъка на костите си газя ги всичките...и просто не ми пука кой наранявам и колко...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еййй, предусещам вкуса на бира+картофки.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Срещнах се с ръководителката на скаутския клуб много добра и сърдечна жена![]()
![]()
и после с един приятел падна голямо хилене
как го фрасна една футболна топка
право в лицето и очилата му се изкривиха
![]()
![]()
![]()
Раэочарована,нахъсана и амбицирана. ^^
[size=7][b][u]fosse cos
мм вече съм почти перфектно...оздравявам още ,ноо съм в пъти пъти по-бодра и се чувствам наистина прекрасно...причината естествено,не е само оздравяването де ами има един мушморок дето чакам да го видя другата седмица та да му прехвърля 2-3 бацила![]()
Колега ,ако четеш подготви се да бъдеш заразен :P![]()
ммм сега мисля да си изпия 1000 чай и да поровя в нета докато не ми се доспи![]()
Повече бира + облак - НИКОГА !![]()
Hilary_![]()
Мале, аз забравих напълно за тийнпроблем.Нещо със Йохи се зарибихме по Facebook и те така.
По темата:
Ами, добре съм.. Яко ВЛЮБЕНА!!!
Лятото върви екстра. Скоро нашите ми сервираха, че ще ходя на море с (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) баба, дядо, братовчед ми и брат ми.Казах им, че не искам, но се оказа, че баба и дядо вече са резервирали и ... ПЛАТИЛИ.
![]()
![]()
Почувствах се ужасно. Точно предпоследната седмица от ваканцията, а аз вместо с приятелите, на море с баба и дядо. Чудничко!
![]()
Е, преживях го. Настроих се за моренце и на 31 Август заминаваме за Дюни. Може пък да не е чак толкова тъпо и скучно.![]()
Мама Мая (майката на приятеля ми), замина на море преди 3 дена и той е сам на втория етаж на къщата им. Вчера бях в тях. За първи път видях неговата стая и най - странното беше, че спалното му бельо е СВЕТЛО СИНЬО СЪС СЪРЧИЦА И НАДПИСИ "LOVE".. ахх, колко сладурскоо..![]()
![]()
Гледахме Kung-Fu Panda. Спукала съм се от смях.
Днес пък, гледахме Underworld 3. Пак беше готино. Само, дето, когато свърши филма решихме да си поиграем. Тъкмо ми свали дънките и си махна блузката, тъкмо се настанихме удобно на леглото.. и какво стана?!?! ... Троп-троп, шум-шум и БУМ, влиза баба му и пуска лампата.![]()
![]()
Погледна малко уплашено, а после изръси "А.. ама аз си мислех, че спите", след което бързо се изнесе. Горката жена... явно се стреснахме взаимно.
![]()
Както и да е. Утре излизам със най - добрата ми приятелка, други ден с бебчо и в Понеделник, на море за седмица.
Надявам се да е хубаво.