- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
шибано...отново заради неговите простотии и глупости,който нямат край
![]()
;]
Е добре, досега не смятах, че ще си го призная, но ми е зле. Не съм научена да губя. До сега не ми се е случвало по този начин. Бахти, шибана гордост... Направо ми се повръща от всичко. А дори нямам с кого да говоря. Не искам да натоварвам никого с моите шибани проблеми. Никога не съм си представяла, че и аз някой ден ще се депресирам! Това да не можеш да губиш е супер шибоно. Че и много започнах да губя напоследък, много ми се насъбра. Ако ми беше приятно да ми го набутват в гъза сигурно щях да съм най-щастливия човек на света... Да, ама не! Шибайте се бе!!!![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Оо много ми е готиноДнес цял ден обикалях магазините и си харесах толкова много неща
Сега остана нашите да ми дадът пари и айдеее на пазар
![]()
Аххх толкова готини ботички си харесахАма не един чифт,не два,не три,а цели седем
За нещастие ще си остана с мечтите,защото нашите по смъртно няма да ми дадът близо 400 лв. само за обувки
Оффф и една страхотна цикламена чанта си харесах
... И едно късо якенце ... И к'во ли още не ама да видим,колко пари ще изсмуча от нашите
![]()
Утре с една от най-добрите ми приятелки ще ходим до едно заведение за да видим дали още се дава под наем и ако получим положителен отговор ще го вземаме (така де тя ще го взема)
Хммм май е време да си лягам,че нещо започна да ми се доспива![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В най-скоро време ше се фърля отнякъде...
Едит: Знам, че се пише ХВЪРЛЯ. Хаа изпреварих ли ви, хиенииииПросто "фърля" ми харесва повече как се пише
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Поне му сложи апостроф.
^^ Не очаквах, че някой И за това ще се заяде просто![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Да не се подценяваме моля.
Най-лесното нещо е човек да се заяде.
О, да знамИ никого не подценявам, просто ....
![]()
![]()
Hilary_![]()
Повече никога няма да се занимавам с него !
;]
Казах край за последен път!
Да се оправя както може!
Не ми пука!![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ми .. не знамИмам чувството, че ако сега го пусна да си отиде .. утре ще съжалявам много
![]()
Hilary_![]()
2 часа е. Пускай го да си ляга.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
... disappointed !!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сънен,във едно такова никакво настроение поради крайната липса на бира (и отворени магазини) по това време.Sadface.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе по - добре съм определеноСамо малко се изнервям на едни индивиди .. Ама и техния ред ше дойде, мамицата им
![]()
![]()
Hilary_![]()
Нормално.
Никакви чувства.
Много ми е добре.
I believe I can fly..
никак не се чуствам..
Добре се чувствам ,отивам днеска с българките на кафеслед туй ще ми идват гости в нас
Добър ден се очертава
Ама даскалото идва(((((((((
Оооох .. главата ме боли, спи ми се и май се разболявамЕ ако се разболея 6 дена преди рождения ми ден вече не знам
![]()
Hilary_![]()
Слушам по скайп проблемите на един батко и ми става гадно за него. Не знам как се оправят с такива момичета. А той е свестен,защо на него му се случват такива неща?![]()
I believe I can fly..