- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Ами забавлявам се с любовните проблеми на другите от форума.![]()
Не, че съм толкова безчувствена .. ама то една любов ..
![]()
![]()
I'm on fireГотов съм днеска да късам нерви напрао yeep кефя се че има хора които си държат на мен и не спират да ми го показват кефя се че и има такива които само се преструват и правят издънка след издънка и все ги хващам в крачка мега яко е да знам че стоят и тръпнат кога и какво ще направя по въпроса...мамка му обичам да си играя с малките сбъркани хорица
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ух, боли ме главата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ me 2 .. и съм изнервена, и ми се пуши .. охх искам да става вече 5 и да излизам, че направо ше се побъркамммммм![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Sugoi както винаги .. отивам на урок по китара йееееееееееееееееее![]()
Ако някога отново направя грешката да допусна човек до себе си .. по-добре да ме застрелят направо.
*злобна физиономия със сълзи на очи*![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
И аз все това си повтарям за бирата...Първоначално написано от Priceless
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чувствам се ужасно! Зъл мод заключи темата ми! Няма справедливост...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зле...
4XCOKИ
тъпо ми е ... скучно .. безлично ... безинтересно ... разочарована съм!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Същото се отнася и за мен .Първоначално написано от Priceless
По темата .. Чувствам се добре,че най-после си се прибрах и искам да го видя най-накрая .. но най-вероятно чак утре ;// На всичкото отгоре никоя от тея мухли не ми се обаждат и се вбесявам . Абе общо взето кофти ми е ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мъкнах чували с жито.
Сега си почивам.
копирачПървоначално написано от Priceless
4XCOKИ
Амии разочарована.С такова желание станах рано тая сутрин(което си е истинксо събитие) за да ходя по магазините за някоя нова дрешка, ама тоо...нииищо хубаво няма ама нищо.Как може беВ тоо глупав град няма нищо дето да ти грабне окото..и в крайна сметка се задоволих само с 2 блузки.И най ме хвана яд, че си харесах едни ботички, точно каквито искам, и те пък са сини Пуу да му се не види.Аа и пише намаление - намаление ама друг път
![]()
Изморена съм ии не се чувствам особено приятно.
![]()
Big or small, lies are lies!
Гладна, изморена ... и само се моля да не ме вкарат пак в някакви интриги, защото просто не мога повече !![]()
Hilary_![]()
Тъжна, бита като куче...
И аз не знам защо, сетих се за толкова мн неща, хора, спомени и все тъжни...То може би, защото досега само такива съм имала. Яд не е на себе си, че съм си губила времето за всякакви уроди. Но ха' кой да ми каже, че са такива?![]()
Сега ми се иска да отида при няколко определени хора и да ги попитам толкова много неща и да си излея душата и всичко, което съм таяла в себе си, но както винаги, не ми стиска. Сигурно до края на живота си ще се терзая с въпросите си.
Те вече нямат особено значение за мен, но жестокостта им е оставила изключителни травми и белези върху мен. Само като се сетя и започва всичко да ме боли![]()
Надявам се повече да не страдам по такъв начин. Мисля, че ледът ми е почти разчупен към хората, но все още ме е страх да се държа като нормален човек, за да не ме наранят отново...
Нямам си и на идея защо го споделям на някакви абсолютно непознати...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Заел съм да преименувам една девойка вече мина под ножа който иска да си смени името да пише и ще го уредим с ново![]()
![]()
shmurkam как непознати е ние сме си приятелчета тукаако търсиш подкрепа и тук има кой да ти я даде само трябва да знаеш от кой точно да поискаш
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
^^ Една девойка![]()
Hilary_![]()
Исках да запазя тайна е аз съм като докторите квото стаа в кабинета ми си остава тайнаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти се срамуваш от мен !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
как го измисли това е не ми играй по нервичките че да не кажа пред всички как те прекръстих
:P
![]()
^^ Ааа не ... само ти имаш право така да ми викаш![]()
Hilary_![]()