- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
чувствам се специален
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
^^ Ама естествено![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Гадно ми е .. ;//![]()
Гадно ми е,защото не Му се обадих (въпреки,че така беше правилно) , гадно ми е,защото е преживяла толкова неща докато ме е нямало и то какви .. адски ми е гадно,защото не съм могла да бъда до нея в тоя момент.
![]()
Адски ми е гадно,защото и днеска не се видяхме с лайното ми апък и нета му пада постоянно .. Гадно ми е,защото не очаквах да се върна и да чуя толкова лоши неща за най-любимите ми хора . ;// Дано утре да се видя и двамата и да си ги нагушкам едно хубаво и всичката негативна енергия,която съм събрала след това пътуване,което трябваше да е почивка,но НЕ БЕШЕ,да излезе от мен .. и да им помогна и да бъда до тях отново както преди да замина ..
![]()
Гадно ми е,защото нищо в мен не трепна,когато днеска ми казах,че съвсем съм се отказала от любовта и,че съвсем съм я намразила .. защото е жалко..но е факт,че съм друга . И ако има начин да се променя не искам да го знам .. Шибана вечер.. Вечер за размисли. ;//
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<<-- Нещо подобно
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Объркан, загубен... но все пак с капчица надежда.. :С
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Дето имаше една песен: "Пази си го като е твоооой"
![]()
Ехх ... мършички сладкиии
Нали бе, жена ми
![]()
Hilary_![]()
Дамм ...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Аз се сетих за една друга песничка "От приятелкиии пазии сеее ... " ама в тоя случай не говорим за приятелство ...![]()
![]()
Позната историйка ...
![]()
По темата: Еми как да съм ? Лафим си тука с жена ми разни простотийки .. смеем се на някои ...![]()
Пиша си с още няколко приятелчета ии такам ...
![]()
![]()
![]()
Като оставим това на страна съм все още разочарована от някои хора ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ааадски объркана![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Сънена .
Hilary_![]()
Ба, чакат ме 300 км шофиране![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Яко ми е!Яко ми е!Яко ми е!![]()
![]()
Ама и аз не знам защо точно
[-o<
![]()
Снощи се видях с един приятел от Варна,когото не бях виждала от няколко месеца ... Стояхме,лафихме си ... Абе голям кеф бешеИмам планове другата седмица да му ходя на гости събота и неделя ама ще видим к'во ще стане
![]()
Освен това днес ще се разбере дали с едно момче ще успеем да запазим приятелството си или ще се гледаме на криво след 2 седмици![]()
Ммм друго,другоСъбудиха ме,котарака ме надра ... Абе имах интересна сутрин и се очаква да имам още по-интересен и напрегнат следобед
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не се оплаквам![]()
Хмм уморена ,малко ми е гадно, заради шибанте сънища дето имах ,отделно ,че ми е предпоследният ден ваканция :С Пфф бахти
Разочарована от ужасно много хора. Странно е, как мислиш един човек за един .. а после се оказва съвсем различен. Трябваше да го очаквам. А после аз не съм допускала никого до себе си![]()
Hilary_![]()
Ахх колко познато.....Първоначално написано от Priceless
Свиквай![]()
;]
Чувствам се .. зашеметена .Не мога да повярвам,че се навих .. баси започването на сутринта . Добре,че се провалиха нещата,защото иначе щях да направя огромна глупост ама не ми дреме ..
![]()
Въпреки,че щеше да е много подла постъпка ама то при нас всичко е такова.
![]()
Знам,че щях да съжелявам обаче не ми пука .. нямам какво да губя вече .
Иначе ми стана убидно от някои работи .. ама .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^
ти се побърка съвсем![]()
Казах ти снощи да не ядеш толкова чушки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз чушки от седмици не съм яла...
в Русия съм при голямото черно куче![]()
Тъпо ми е, ама ужасно тъпооо и скучно.Дано скоро някой се обади и кажи ,че ще излизаме ,защото :#
Абе тия хора не са наредКак ще тръгнат да режат дърва в 15:00ч.
Сутринта рязаха,ся пак ... Два пъти тия машинки ме събудиха ... Пффф и аз съм човек бе ... И аз имам нужда от почивка
(или поне от тапи за уши
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Току що ми се скапа цялото настроение :С :С :С :С :С![]()
![]()
![]()
Няма да излизам![]()
![]()
![]()
Егати.Прекрасен предпоследен ден ваканция се очертава.Пак ще кисна в нас като тъпак :$
Ужасно!!!Нямам желание за нищо...пречупих се искам да си се наплача
![]()
Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
Чувствам се хмм ... заспала!! Вчера беше поредната нощ на скайп прекарана с още по забавните хора ...![]()
А и един човек ме изненада приятно хмм към 3 ..
![]()
Иска ми се утре да дойде по бързо очаква ме хубав ден (ако станат нещата) ...
Абе като цяло за сега бивам ...
П.С. А и предполагам, че още със ставането ще цъкаме халф-ата ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствата са ми смесени (трябва да потърся темата с добрата и лошата новина)
От сноощи още ми се върти главата.. Ауу то не беше пиене, не беше ядене.. Чувствам се като бидон с дрехи![]()
![]()
![]()
Днес паааак същото.. и то сутринта... Думи нямам вече
![]()
Пак ми се ходи при тях.. ЖАЛКО, че трябва да чакам другото лято. Ама тогава отивам направо за два месеца и никой не може да ме върне![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()