- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Дано си права.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Права съм. Ако ти се говори - пиши ми на ЛС.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лиленце, не че нещо но определено на всеки се случва. Особено в твоя случай с толкова неизвестни.
Лейди - много сте варненците напоследък..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^ Ние сме навсякъде, бе Влади![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз не съм варненка. Просто живея във ВарнаПървоначално написано от valdesbg
![]()
Чувствам се мега сънена :# станах в 7 :# а от утре почва даскало![]()
зомбиран съм
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
оуууу чудесно се чувствам .. 3 дена почивка в планината .. беше си СУПЕР просто .. само дето на няколко пъти щях да падна от всякакви скали, камъни и дървета , ама на , жива съм :Д
Супер забавно ми беше там и с него се счупих от смях ^^
Размина ни се басейна , ама пък ни намокри дъжда :Д
Тати 30 пъти ме плашеше с мечки , вълци и лисици :Д
Ама накрая като си тръгвахме се завря там в някви храсти и видял някъв смок/г (за змия говоря :Д) и побягна с 300 и вика всички се качвайте в колата и аз като си представих , че е видял мечка се разпищях тооооооолкова много :Д .. ама невър майнд :Д
Та сега се чувствам Перфектно , излиза ми се :д ..
Ама ако няма с кой ще се тъпча с торта и кашу :Д![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
уморено
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
тъжно ми е
Истинско приятелство съществува, когато мълчанието между двама души е приятно...
Влюбена съм адски многоС нетърпение чакам момчето ми да се върне от София и да започне работа тука ии завинаги да си е до мен
Обичам го повече от всякога
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Преяла...
Хмм доста добре се чувствам . Наспана най-после. [sun] Станах преди малко наядох си се като хората,обилно .Иии сега засядам пред компа в търсенето на някой хубав филм,че иначе ще ме налегне скуката .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Като се оправи времето се оправи и настроениетооNo more days to wasteeee,guys!!!
![]()
![]()
![]()
То си ми личи дее!Няква тотална лигня съм днеска,ама по-добре така казвам го всеки път.От 2 месеца,аве кви 2 месеца,от 1 месец нещо всичко ми е наред дано така продължава.Няя ги любовните триъгълници,има само пиене,наргиленце,пеене,лиг я и разбира се добрите приятели. G лигли,обичам виии!!!
![]()
![]()
А да та, както казвах запивки,запивки и пак запивки.За кво са забивките като няя запивки
Тотално съм се разлигавила казвам ви.Са се сетих,че след 2 седмици започваме даскало- "забавноо" ама няя как не може да се живее само така.Еми общо казано тва е при мене.Замислех се пак,не съм писала от 100 години тука и нова учебна година-ново начало.I'm backk!
![]()
![]()
Ем приятен остатък от деня е така !
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
.. стана ми тъжно![]()
Скучно ми е, тъпо ми е. Искам да си лафя с някой.
ъхх , дъ сейм хиър ^^Първоначално написано от LadyDi
![]()
Тъпо, липсва ми ужасно и още не се връща...![]()
Ами сега времето е чудесно, а аз си седя у нас и не се очертава да излизам.Или чак вечерта, ама то ще стане студено и няма да ми е толкова забавно.Сега бозя в един филм ама нещо му се вижда края по средата
Оф незнам..скучно ми е искам да си лафя с някой ама е така..като се почне сега та чаак до довечера, а може и по-късно
Отдавна не съм го правила.
Липсва ми,,та това е.
![]()
Big or small, lies are lies!
Малко весела ,че си намерих това момиче за приятелкаАма от друга страна ми е много скофтено...
Малее утре е първият учебен ден . . . . . . .оххх какво да облекаааа![]()
Изнервено ми е .. покрай Него и аз се изнервих и майка ми довърши цялата история.След малко излизам на някъде въпреки,че нямам желание да виждам почти никой ама .. не мога цяла вечер да си седя в къщи .. ще изпуша още повече .
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
объркана![]()
![]()
![]()
да си порева тука
![]()
преди малко се прибрах от морето. изморена съм малко, но пък си изкарах супер!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)