- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
тотално,тотално сдухано.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Използвана..... Иска ми се да събера достатъчно сили и смелост и да му кажа, че никгоа повече не искам нито да го виждам, нито да го чувам., но пък в същото време ме е страх от това.... Объркана съм, но се надявам скоро да се оправя......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Може и по-добре, ама явно ше тряа да се правя на каквото не съм... щото явно момичетата не виждат в мене това, което съм! Защо тряа задължително да ме оставят за приятел... аз кво съм, да не съм Мидас?! Да превръщам всяко момиче, с което говоря, в приятел... Все уж задявки, закачки, свалки... и накрая "аа ма аз такоз, за приятел та искам"... ем бахти фалша
Идеално![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
чудя се що се занимавам и надявам като не него му е все тая....
Емии, така малко не мога да се движа и ме боли главата... ама иначе бивам
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от SiNiStEr
Същото.........
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Чудя се как може да ми пука за някой, който се е превърнал в пълно лайно..
Чудя се как може да съм такава шматка![]()
![]()
Отивам аз до библиотеката да си взема книга и какво се получава ,
не съм върнала някви си детски книжки от 4ти клас и сега , докато не ги
намеря не мога да си взема друга книга => ще купувам нови книги, тъй като
тези ги няма никъде из насУжас!Станах в 8ч и за кфо ?За да ме върнат да
търся книги![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Охх напрегнато ми е .. днес имам две срещи .. едната с моите лиглички ...![]()
![]()
а другата с едно момче ...
![]()
Дано всичко мине добре ...
![]()
Пък и временцето е мнооого приятно ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
объркана![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
успех с момчетоПървоначално написано от Hilary_
![]()
бтв времето е повече от прекрасно за днешната ми разходка,със сестра ми дет сме я запланували...определено има за какво да си говорим,особено след като не съм си я виждала от морето :P Като казах морее,как му завиждам на варненския гларус дет зачезна ония ден и така подло ни остави в прашната София..поне да донесе мидички и слънчево настроение-иначе ще си е направо за бойНе,че не си го изпросва от близо 3 месеца,ноо това е друга тема
![]()
тааа аз сега мързелувам-ккато обикновенно...пия сок,слушам музика и се лакирам...абе глезотии с 2 думи![]()
Снощи с приятелки си организирахме едно пижамено партиИмаше многооо сладолед,пина колада шоколад,кока-кола,огромна плодова салата,многооо снимки от преди години,клюкарски истории и така
Мойто мило малко ми се разсърди,защото се прибра в града към 23:30ч. и нямахме време нито да се видим,нито да си попишем в скайп,но му обещах,че днес ще си наваксаме
![]()
Хммм днес се очертава да е един много хубав и емоционален ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чувствам се тъп0 !![]()
Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай,че си е отишло.
И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде.
Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце.
Очертава се страхотен ден. Ще ходим до един язовир с 'мъжъ ми' (). Сега трябва да почистя малко вкъщи, защото мама и брат ми са при баба в Благоевград, а тати е на работа. Ии аз съм си хоум алоун.
След като се приберем от язовира, ако тати ме остави сама вкъщи и отиде да спи у баба (защото в момента всички са нанякъде и тяхната къща също е празна), ще кажа на Йохи да доиде да спи у дома.
![]()
Ще бъде първото ми преспиване с приятеля ми. Ама надали тати ше се съгласи да ме остави сама..
![]()
Хубав ден на всички.
леко сънено, НО щастлива:P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Гледам си филма и си почивам.Тази жега навън, ме уморява на макс.![]()
![]()
Ядосана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми една баница не може да направи вече ми иде да си изселя от нас
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Разболявам се и ми е тъпо.
Ех два дена ме няма и пак камъни в мойта градинка. Утре в 18 и нещо ще съм в софия, и фенове ио фенки, моля не се блъскайтеПървоначално написано от lipsvashh_mi
Иначе тук избухваме супер яко - цаци, бири, плажове, и коктейлиА и снимки има, но тях като си дойда в София. Супер яко време уцелих тук, морето е прекрасно няма водорасли и медузи. Е добре де - по малко и от двете. Ходих в Аквариума, в делфинариума обаче не успях. Како какво става с теб и милото ти? Виждам яко си прекарвате
Яна, Иве и всички на които съм обещал - мидички ще има за всички
Чувствам се невероятно
Само дето една девойка ми бяга по тъчлинията - девойче ако/като прочетеш това - сети се за мен. И ми прати новия ти импулс
Лека вечер на всички в София.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се ужасно ;( След като той днес ес държа малко дръпнато и гадно по скайп почвам да си мисля ,че с моя стах да се отпусна , за да не бъда наранена, и цялото това разсъждаване тип " няма да го викам да излизаме ,ако той ме вика значи добре ако не... лошо" ( говорили сме за всичко това ,но... ) и то точно когато бях взела да се опускам ;( . Май отново прецаках всичко по дяволите ... Сега мисля утре като съм малко по спокойна да му звънна да се чуем и евентуално да излезем ,че този гаден скайп май само рпави нещата по - лоши ! Направо не знам моля се на бога да не съм провалила отново нещата ... Както си седя и ми се насълзяват очите.
Отвратително ..
И аз така само че не се е превърнал,а винаги е бил ..Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()