- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
той се превръща в гадняра от преди .. искам да му помогна, а няма как ..
И искам да не става такъв , ама той пак ще се закопае самичък
И все пак искам да му помогна, но едва ли ще ме разбере ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
След малко ще ходя до личната да си вземам бележка за лагера, после трябва да се видя с 3ма човека, а никой не влиза в скайп![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
апфф ... някои хора са много отчаяни бе ... едни търсят внимание, други се опитват да си врът (цензура) в чужди неща ... ??пфф .. многу зле бее ... жалко е чак ...
![]()
![]()
![]()
По темата: хмм бивам за сега .. особено след вчерашния чат с един шанаджия ...![]()
![]()
Добре, че беше той и още няколко човека да ме развеселят ...
![]()
![]()
Тази вечер се очаква същото ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А на мен зверски ми се доспа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Миии времето е ужасно хладно и не знам к'во да си облекаС къс ръкав ще ми е хладно,а не ми се носи горнище ... Такси не ми се хваща,защото магазина на кака ми (аххх как мрази да й викам така
) е близо ...
Е нищо имам 30 минути на разположение да реша как да се облека
![]()
Иначе като цяло ми е якоС онова диване valdesbg до преди малко си говорихме за идването му в Силистра и аз още повече се зачудих за това,каква ли ще ми е реакцията,когато го видя
![]()
![]()
Баси как може да ми е толкова готино бе?!![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Темата доста порасна. Ето и новата:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=276968