Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
успех с момчето
бтв времето е повече от прекрасно за днешната ми разходка,със сестра ми дет сме я запланували...определено има за какво да си говорим,особено след като не съм си я виждала от морето :P Като казах морее,как му завиждам на варненския гларус дет зачезна ония ден и така подло ни остави в прашната София..поне да донесе мидички и слънчево настроение-иначе ще си е направо за бой Не,че не си го изпросва от близо 3 месеца,ноо това е друга тема
тааа аз сега мързелувам-ккато обикновенно...пия сок,слушам музика и се лакирам...абе глезотии с 2 думи
Ех два дена ме няма и пак камъни в мойта градинка. Утре в 18 и нещо ще съм в софия, и фенове ио фенки, моля не се блъскайте

Иначе тук избухваме супер яко - цаци, бири, плажове, и коктейли А и снимки има, но тях като си дойда в София. Супер яко време уцелих тук, морето е прекрасно няма водорасли и медузи. Е добре де - по малко и от двете. Ходих в Аквариума, в делфинариума обаче не успях. Како какво става с теб и милото ти? Виждам яко си прекарвате

Яна, Иве и всички на които съм обещал - мидички ще има за всички

Чувствам се невероятно

Само дето една девойка ми бяга по тъчлинията - девойче ако/като прочетеш това - сети се за мен. И ми прати новия ти импулс

Лека вечер на всички в София.
хах,споко,колкото и да са много фенките ще го преживееш някак пък и брой един по-малко сред тълпата-че много ще станем чакащите хихи
аз днес изкарах повече от перфектно...видях си златото,прекарахме супер даже успя да ме запознае с 2ма изключителни сладури тааа се събрахме весела компания и всичко беше на макс..
утре съм запланувала друго излизане ии ще видим как ще протекат нещата...
отделно се подготвям психически за предстоящия уикенд и стискам палце всичко да е точно...